Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?
Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...
Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..
@dejnas hlasim sa do tej istej skupiny ... tiez som asi hlupa naivka a musim povedat, ze tu je to v podstate cest 😉 ... ja si myslim, ze ked niekto cita maily, sms-ky partnerovi, tak aj tu obalku rozlepi a potom mozno tajne zlepi 😅 ... tu je asi norma prehlasit normalne a slusne spravanie za naivitu, pripadne vyryvanie (zalezi od okolnosti) a bludy sa stavaju na piedestal ... ja sa nedivim, ze je tolko rozvodov a tolko rozhadanych ludi 🤐
@kykka to, že manžela nekontrolujem, neznamená, že som naivná.... ale to tiež každý nepochopí
a inak, ďakujem ti veľmi pekne za rady do života....
tým si ale potvrdila presne to, čo som už písala... ak ma bude chcieť muž podviesť, tak ma podvedie, či ho budem kontrolovať, alebo nie..... ako vy ostatné si teda môžete byť isté, že práve ten mobil, v ktorom čítate smsky je manželov jediný ????? alebo to konto na Fb a detto email????
takže načo zbytočne snoriť, ak nemám ani túto istotu? 😉
pane boze toto snad zakladatelka temy nemoze mysliet vazne 😀 😀 😀 😀 ci??? ak ano tak potom chudak tvoj manzel-esteze nie som chlap a nemam ta za zenu ja 🙂 ale pobavila som sa 😀 😀 😀 😀 😀
@pea87 Uhadla si🙂 ... aj Ty si taka chuderka ako ja a par dalsich? 😅
Tiež na tej sms nič nevidím...
@dejnas Ale je rozdiel byt podvadzana roky a zit v naivnom ruzovom svete ako byt podvadzana par mesiacov, pretoze kazdy niekedy za sebou zanechava stopy ako medved na snehu. 🙂 Muz moze hocikedy zabudnut sms vymazat alebo ine veci a ty na jeho neveru mozes prist vcas a nebudes mu roky za blazna. Kvoli tomu sa na svete hovori, doveruj, ale preveruj. TOTO sa samozrejme tyka zien, ktore uz instinktivne TUSIA, ze im manzel zahyba a nie takych manzelstiev ako mas ty, alebo ja, kde ta dovera nie je narusena a vieme, ze manzelia su ok.... Lebo nepis mi, ze neexistuju muzi, ktori nepodvadzaju a nepis mi, ze ich zeny nemaju pravo instinktivne to tusit a hladat dokazy...
@zuzkaanicka anooooo beriete ma do luuuuzerpartie? 😀
@mamulka211 jeziiiiiisiiiii, normalne mi naskakala husia koza
....... uz sa rozviedli ?? 🙂
@pea87 pod, bude nas viac-prepiseme to tu 😅
@ultra 😀 😀 😀
Inak, v CR sa hovori, ze z exkrementu gulas neuvaris ... a tu sa uz 11. strana vari 😅
@kykka ok, tak ma potom prosím nepoučuj o tom, že chlapi sú aj neverní a že ženy to dokážu inštinktívne vytušiť.... nie nežijem na marse a viem, že k nevere dochádza - z oboch strán .... btw. len pred nedávnom založila nejaká prispievateľka tému o tom, či by ženy podviedli svojho muža.... a tam zas boli za puritánky tie, čo tvrdili že nieeee 🙂
dôveruj - alebo preveruj!
buď verím a nemusím preverovať.... ak dôveru stratím, mám pochybnosť, potom preverujem....
v tom príspevku som práve písala, že chlap sa častokrát (nie vždy - aby ma zas niekto nechytal za slovíčka) sám prezradí iným správaním a vnímavá žena to spozoruje a okamžite jej zabliká v hlave, že nie je všetko ok....
ale len tak, bezdôvodne kontrolovať chlapa - to robiť nebudem... to by sa nepáčilo ani mne, a poslala by som ho do prdele (minimálne slovne), napriek tomu, že som verná 😉
@seraa skor to vidim z tej druhej strany...ani nejde o to vytocit sa, keby mi muz siel do mobilu.....(to by ma nevytocilo)....ide o to, ze to nerobi, ani by to enrobil a ja tiez nie.....lebo mame uctu k svojmu sukromiu...cize ja by som sa nenahnevala, ekby siel (lebo nic neskryvam)....ale nakolko on to vie, veri mi a tym, ze mi nelezie do sukromia mi dava najavo prave uctu a doveru ku mne....a to si ensmierne vazim a oplacam mu to takisto!!! .....(si to trosku zle pochopila)
@dejnas * nejaká prispievateľka tému o tom, či by ženy podviedli svojho muža.... a tam zas boli za puritánky tie, čo tvrdili že nieeee emoticon *
chces tym povedat, ze neexistuje zena, ktora sa DOBROVOLNE rozhodne ostat verna aj to dodrzi??? 😕 😕 😕 A preto, ze chcem byt verna a ocakavam to od svojho manzela som puritanka???
@emmina1978
Joooooj, toto nerieeeeeš !!!! Vôbec nič to neznamená a zbytočne narobíš bububu a problémy. Nerieš, zabudni. Nevieš, čo je ozajstná milostná sms ! Toto je malina, obyčajná otázka, kde sa nachádza účtovníčka, nič viac. Bodka, odchod, zabudnuté.
@pea87 tak sa bav ďalej... Som rada že som Ťa rozosmiala 😉
Takze babenky pre všetky... Vo štvrtok ide do účtovnej firmy a budú niečo preberať pri obede.... A samozrejme že už s tykaním!!! Tak tie čo ste ma tu považovali za psychopatku ( hoci ste nečítali všetky moje príspevky) ani obed nič neznamená že???
@emmina1978 😉 ale teraz vazne - podla mna sa stresujes zbytocne a tym ze ta tu niektore baby iba vyplasia ti nepomozu..
@emmina1978 ahoj, ako si to zistila, ze uz si tykaju? nerozumiem kedy to stihli ked ona je na dovolenke???
@emmina1978 a?...ja viem, ze mas teraz hormony nadranc...ael sama sebe robis zle, deje sa to, co ams v halve......sama si to pritahujes....a skor ako to riesit tu, by soms a zamyslela, ze kde mate asi vo vztahu problem (lebo evidentne mate) a riesila by som si ho doma......
@sorciera24 niekedy je jediny problem vo vztahu chlap..
@linda20111 pokial viem, tak vztah vzdy tvoria dvaja.....a ak je chlap problem, naco som s nim? naco s nim zakaldam rodinu?....ci len tak z nicoho nic sa stane chlap problemom?.....akosi nerozumiem... 😕
@emmina1978 a odkial to vies? ... povedal Ti to manzel, alebo si zase citala jeho postu? ... vies, lebo ak Ti to sam povedal, tak sotva by sa Ti chvalil, keby tam isiel robit nejake nepristojnosti ... stale si myslim, ze robis z komara somara (alebo skor slona) 😖

@zuzkaanicka nemá to zmysel, ako vo viacerých témach na MK.... ak berieš veci z nadhľadu, nežiješ v neustálom strese a nestriehneš, kde sa ti čo zlé môže stať, pritrafiť, na MK si okamžite za naivku, ktorej sa všetko to zlé samozrejme udeje
ak sa v tom duchu snažíš poradiť niekomu, zas ťa vysmejú...
ja som mala proste vzor v rodine... naši súkromie toho druhého, a v určitej miere aj nás - detí - rešpektovali plne .... celý život si boli verní.... och, akí naivní a hlúpi sú, všakže???
čítanie súkromnej posty - je presne to isté, akoby si pred pár rokmi ľudia napr. navzájom otvárali poštu, obálky (v čase, keď neexistovali mobily a net).... lenže to už nebolo také "nenápadné", preto mali ľudia zrejeme väčšie zábrany a nebolo to tak bežné, ako dnes... teraz už ľudia zábrany stratili úplne a vysmievajú sa z tých, ktorí ešte stále, napriek všetkým súčasným technológiám, dokážu partnerom prenechať aspoň malý priestor na súkromie....
ale aj to vypovedá o súčasnej spoločnosti
je mi úplne fuk, či ma tu všetky nazvete hlupaňou a naivkou, ja verím, že konám správne a spoločne vedieme k tomu istému aj naše deti 🙂