icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

maminuska
22. nov 2013

@seraa je neskumam či mu verím alebo nie. Jednoducho s ním žijem a beriem veci tak ako su , mám ho rada ale ako som napísala viackrát seba viac. Nemienim sa ďalšie roky trápiť kontrolovaním mobilu , PS a neviem čoho ešte a neustálym podozrievaním a kontrolovaním . Na to je môj život moc krátky a chcem si ho aj užiť.
Môj muž nebol zbavený svojprávnosti a plne si uvedomuje čo sa stane ak sa to zopakuje. Ak to napriek tomu zopakuje, ide s plným vedomím do rizika že na to prídem , tak skončil.

"ak na to prides koniec vztahu lebo sa dal nachytat?" ciže radšej nekontroluješ , nie preto že mu veríš - toto si prekrutila.
Ja nekontrolujem pretože to neovplyvním , rozhodnutie je plne v jeho rukách a na toto ja nemám dosah . 🙂. Rovnako ako on na moje.

kofoluska
22. nov 2013

@emmina1978 nehnevaj sa, ale pride mi, ze trosku prehnane ziarlis - dokazom toho je aj samotny fakt, ze si manzelovi liezla do mobilu. Takze, mozno budem hnusna - ale mala by si sa zamysliet skor nad sebou a neriesit veterne mlyny a vymyslene obvinenia. Pokial by ta podviest xcel a pokial by s uctovnickou nieco mal, ver mi, ze smsky by si v mobile nenechaval.

seraa
22. nov 2013

@kofoluska
dalsia ktora tu rychlo prihupla s odsudzovanim a krtikou
ona mu nikde neliezla , do mobilu ju poslal on a ine veic co ti usli

victory1
22. nov 2013

Idem sem aj ja prihupnut 😀 Nekritizujem za to, ze niektore kontroluju svojich drahych..mobily, net... Ale myslim, ze to, ze chlap ma nieco za usami sa da zistit aj z inych zdrojov a najjednoduchsie z vlastneho zdroja. Zijete s niekym v spolocnej domacnosti a po case doverne spoznate jeho zvyky, ritualy, spravanie, komunikaciu... A ak tam zacnu byt neprehliadnutelne odchylky od toho "bezneho", v kazdej z nas zasvieti kontrolka a sme v obraze, ze sa nieco deje. A ak sme dostatocne trpezlive, zistime, ze ci su za tym problemy v praci, problemy inde...alebo nejaka fuchtla, ktora manzelstvo ohrozuje...

linda20111
22. nov 2013

@zuriva obdivujem ze si tu takto uprimne napisala svoj pribeh..presne viem ake to pre teba muselo byt lebo mne sa stalo nieco podobne - s tym pokecom. ale na druhej strane musim povedat ze ked som podobne ako ty zistovala cez tu sexzoznamku co manzel pise, tak som sa tam spoznala s jednym chlapom s ktorym som sa aj stretla, neskor som zistila ze je to manzelov spoluziak zo strednej, tiez podvadza svoju manzelku a maju 4rocneho syna co chodi do skolky tu kde ja byvam.. tak sme sa par krat stretli a ked ma akoze balil tak mi povedal s kym kazdym mal sex pocas toho ich manzelstva, s jej spoluziackami, s mojou svagrinou a so susedou co byvala nadomnou, s kopou dalsich vobec nie peknych dievcat, jedna bola tucna a skulila, dalsia bola ciganka... pritom jeho zena je pekna, stihla, sikovna, ma vysoku skolu a uplne mu veri vo vsetkom.. takze su niektore typy chlapov ktori su v manzelstve stastni, pravidelny sex s manzelkou mal 2x za den, ale proste si chce uzivat aj pomimo.. a jej klame takze ona vobec nema ani podozrenie ze nieco take robi.. lenze tu niektore zeny sa s neverou nestretli taketo veci nevedia, preto tak slepo doveruju.. aj ta jeho manzelka, keby jej niekto povedal ze ju podvadza tak by neverila

h2
22. nov 2013

@linda20111 Jáj, to, že nejaký chválenkársky pako Ti narozprával, s kým všetkým mal sex, ešte zďaleka nemusí zodpovedať skutočnosti. A to, že Ti to rozprával, keď Ťa balil, to akože týmto na Teba chcel urobiť dojem??? No neviem, ale teda mňa a určite aj kopec iných žien by týmto skôr odradil.

opica89
22. nov 2013

co je horsie? keby vam chlap bol neverný len co sa týka sexu a doma by ste fungovali normalne v pohode stastna rodina a nevedeli by ste o tom alebo keby sa zalubil do nejakej inej a vas vztah by sa rozpadal.? co je horsie fyzicka nevera alebo citova? tej fyzickej sa da ubranit ale citom nerozkazes... Lenze u muza je mensia pravde podobnost ze sa zalubi do svojej milenky ako u zien, že sa zalubia do svojho milenca...

maminuska
22. nov 2013

@linda20111 u mužov treba deliť počet mileniek 4 a u žien to 4 násobiť. 🙂 .
Ja verím že su také typy mužov, že jednoducho môžeš mu aj práškový cukor do riti fukat aj tak ta bude podvádzať. Tam nepomôže ani to kontrolovanie mobilov ani nič, a žena sa bud s tým zmieri alebo odíde od neho . Potom je typ mužov ktorí jednoducho zakopnu a spadnu niekomu do postele , manželka na to príde , dostanu výstrahu a ked su si 100 % istý že to ona dodrží , tak ak o tu rodinu stoja tak to nezopakuju .
Ďalšia skupina mužov su takí " ťutmovia " , na ktorých by si to v živote nepovedala a práve títo veľmi často stratia hlavu pri novej žene a od pôvodnej odchádzaju , naopak chronický playboy zostávaju pri žene. nechce sa im menit pohodlie.

Preto každá nevera je iná a to podla typu muža ale aj reakcie jeho manželky.

maminuska
22. nov 2013

@opica89 ako sa ubrániš fyzickej nevere ? keď tvoj muž bude chciet prášit niekoho iného , tak ho prášit bude.
Alebo som to zle pochopila čo si napísala ?

h2
22. nov 2013

@maminuska predpokladám, že opica to myslela tak, že muž, ktorý má rád svoju ženu a deti a nechce ich stratiť, si nezačne nič sexuálne so ženou, ktorá ho priťahuje, prípadne ho aj balí. No ale keď sa zaľúbi, tak potom je to horšie...

fopka
22. nov 2013

😀 niektore temy, resp. komentare k nim si rada precitam... dobra odreagovacka na obed, ked maleho ulozim a ja mam chvilu pre seba. Hodnotit, radit a spekulovat nad spravanim niekoho, koho ste nikdy nevideli ani nepoznate? Ked si nie je ista samotna manzelka, ako to my "cudzie" mozeme vediett?

maminuska
22. nov 2013

@h2 aha
no len často máš mužov ktorý aj svoju ženu ľubia a aj deti , od manželky odíst nechcu ale do tej postele s tou inou ženou idu . Je to pre nich len sex.
A ano , pokial sa muž zamiluje je to problém. Tam su podla mna len dve možnosti :
1. vyhoviet mu a nechat ho odíst
2. dať mu trebárs rok na spamätanie sa , presne rok a ked sa nespamätá s kľudným svedomím to ukončiť.

Držať ho pri sebe proti jeho vôli je len posilnenie jeho odporu voči žene.

linda20111
22. nov 2013

@h2 Nemusi, ale ked som sa so svagrinou o nom bavila tak povedala co mali spolu a vedela aj o dalsich ktore mne zabudol povedat..

eviki
22. nov 2013

@zita19 Tak neviem, keby moj muz posielal inej zene smajlikov v duchu "chcem byt velmi mily"... Trocha naivny nazor.

h2
22. nov 2013

@maminuska Fíha, rok! No, tiež nie som z tých, ktoré by hneď všetko radikálne riešili, bola by som ochotná dať druhú šancu, no ale rok mi príde trošku veľa. 😒

h2
22. nov 2013

@linda20111 Tak to sa čudujem, väčšinou platí to, že pes, ktorý šteká, nehryzie.

eviki
22. nov 2013

@emmina1978 Neviem, ci by som bola pokojna z tejto sms. Rozruch vsak okolo toho velmi nerob, len si viac otvor oci a usi. Co je treba, zistis. Si zena.

maminuska
22. nov 2013

@h2 no rok radili psychologovia, vtedy by mala pomaly opadávat tá zamilovanosť. Toto poradil psycholog aj kamoške. Muž od nej odišiel k inej žene a nechal ju s dvoma maličkými deťmi . Pri odchode mu povedala že mu dáva rok na to aby sa spamätal , presne rok ani o den viac ani menej . Ak sa ten den nevráti , tak na druhý den dáva žiadost o rozvod. A zároveň mu povedala že toto platí ak si ona sama niekoho nenájde.
Za tu dobu podala žiadost o zverenie detí so osobnej starostlivosti , o výživné a styk jej manžel mal s deťmi neobmedzený .
Povedala mi že to bolo pre ňu najťažšie a zároveň aj najkrajšie obdobie jej života. Starala sa o deti , randila s inými mužmi .. a presne o rok mala manžela doma aj s kuframi .
Sú stále spolu , ale ona je uplne iný človek v tom pozitívnom zmysle .

kofoluska
22. nov 2013

@seraa prepac, ale pri stvormesacnom dietati nemam cas citat vsetko 😝 Ostatne, ked ju poslal do mobilu sam, tak to uz duplovane silne pochybujem o tom, ze nieco ten chlap s uctovnickou ma. To by musel byt akoze na totalku idiot. 😀 😀 😀

ella555
22. nov 2013

@h2 Tak ver, ze taki chlapi existuju a je ich plny pokec. A to mam aj od zien, kt. s nimi boli, nie od chvalenkarskych muzov, podotykam zenatych.

maminuska
22. nov 2013

@ella555 ale existuje aj množstvo vydatých žien čo takto zahýba 😒 . Dnes byť verná jednému partnerovi , je skôr pre niekoho na smiech . 😒 .
Ja nechcem byť nejaká moralistka, len mi je nejak tak smutno , že dnes sa toto už nenosí ani u žien, kde tá biologická podstata pre monogamiu je zachovaná .
Napríklad moja sestra mala sexuálnych partnerov aj ženatých mužov ( bola slobodná ! ) a povedala mi že nemá najmenšie výčitky svedomia voči tým ženám a ich deťom , lebo tí muži ju priamo na pokeci vyhľadávali.

opica89
22. nov 2013

@maminuska tak som to myslela ako to napisala @h2 ... samozrejme ze ty sa mozes aj na hlavu postavit ked ta bude podvadzat... co ti samozrejme neprajem len vysvetlujem

kaja73
22. nov 2013

@maminuska ja zas poznam babu-rozvedenu -v tej dobe dost znechutenu muzami-co cielene sla po zenacoch-a ver ci never-kazdeho koho chcela mala. 😖
Kazdeho zenaca co si vytypovalal dostala do postele. A to nie je ziadna krasvica.
Sme sa o tom v tej dobe vela bavili-proste chcela zistit ci jej byvaly muz je vynimka,alebo pravidlo.
Zistila ze skor pravidlo. 😒

opica89
22. nov 2013

@maminuska zijeme v takej dobe ze vernost nie je v mode a co sa pokazi sa hned odhodi... nasi rodicia alebo stary rodicia zili v inej dobe tam mali jeden druheho nemali tolko kolko mame my teraz... napriklad moznosti na neveru cez socialne siete,materialnych veci a atd.... a my zeny teraz vyuzivame viac svoje telo na to aby sme zaujali... vsak uz trinast rocne dievcata chodia z ceciskami odhalenými, vystrihy po pupok a mikro sukne... dakedy si zeny vazili viac same seba dnes sme pre chlapov iba handri na jednu noc a tot vsjo... vravim to tak vseobecne nie konkretne... a vies no ako sa hovori, že ked sa kkt postaví tak sa rozum zastaví....

maminuska
22. nov 2013

@opica89 mne raz povedal brat , že ženy sa delia na tie na vytrtkanie ( sorry za výraz ) a na možné partnerky - manželky.
Ako povedal do 26 rokov hľadal ženy len na vytrtkanie 🤐 a potom si hľadal mnaželku . Ktorá mu dala s tuo bol a že ich bolo dost to viem ja sama.
Ked sa zoznámil s terajšou manželkou , tak značne zmenil aj správanie.
Takže ano , za veľa vecí si môžu aj ženy samé , ponukaju sa ako na podnose. Potom aj muži maju taký k nim prístup.

mahulenka87
22. nov 2013

ja som tiež žiarlivá 😅 ale myslím si, že tá sms je ok 😉 neboj

ella555
22. nov 2013

@maminuska Vsak ale to ja v ziadnom pripade nepopieram, ze su aj take zeny.

opica89
22. nov 2013

@maminuska je to presne tak ako povedal... moj chlap bol tiez taky bohuzial.... a dost som mu to vycitala, hlavne ked sme spolu zacali, že bol taky ako bol ale teraz sa stara o deti, pomaha mi velmi s nimi aj ked len cez vikend ale staci na dobitie mojich bateriek.

erique12
22. nov 2013

no to je ale dovera...

zita19
22. nov 2013

@eviki Ja posielam a dostavam bezne smajlikov vsetkym kolegom aj takym, co som ich v zivote nevidela a nechrape so mnou ani jeden. Tyka sa to tych co spolu mame absolutne korektne pracovne a priatelske vztahy. Len ich chudakov lutujem, ked maju take podozrievave truby... Asi hodim s kazdym rec, ci im nahodou ich polovicky nelesuju po mailoch a mobiloch aby som ich do pruseru nedostala. Ty brdo, taka konspiracna teoria by :mi v zivote nenapadla. Asi to bude presne podla: Podla seba sudim teba.
Baby, vy ich k tej nevere dozeniete sami. Povedia si, ze aj tak mi neveria, aj ked nemaju dovod. Tak si povedia, ze to nema cenu a vase podozrenia naplnia. Dochadza vam to? Spamatajte sa kym je cas.