icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

mima4
17. nov 2013

@sharmana ale to "stopovanie" v prvom rade skodi tej zene... a nie je to tak, ze muzi su v tomto smere "prehladni".. poznam vela pripadov, kedy muz zahol zene na podnikovej party s kolegynou a doteraz nikto o tom nevie, ani jeho zena. Zas nevera nemusi byt len paralerny vztah, ale aj na urcite obdobie flirtiky, ci sem tam narazovy sex. Kazdopadne je to pre podvadzanu osobu vycerpavajuce a ked sa jej muz rozhodol ist inou cestou, ako byt verny, nic s tym neurobi. Len je sama zo vsetkeho vystresovana.

Velmi dobry je na to citat: Nechaj ho ist, ak sa k tebe vrati, miluje ta a patri tebe - ak sa nevrati, nikdy nebol tvoj a nie je to skutocny muz pre tvoj zivot.

zita19
17. nov 2013

@sharmana Najmarkantnejsi priznak muzovej nevery: Zrazu si piluje paty. 😀 😀 😀

kykka
17. nov 2013

@sorciera24 No dovol, ja som so svojim muzom uz 10 rokov a ano mame stavnaty sex stale, ja si bez toho zivot predstavit neviem. 😀 😀 😀 Muza milujem, je to vzdelany vazny clovek, ktory vie, co je to zmysel zivota. A len preto, ze zijem v okorenenom vztahu este neznamena, ze som povrchna. Moj duchovny zivot je velmi bohaty, presla som si v zivote vela zleho, skoro by som tu uz na tomto svete neni... preto chapem, ze sa mas snazit prezivat kazdy den tak, akokeby to bol tvoj posledny... Kazdy den je dar a marnit si ten dar nejakym suzitim zo zvyku je velka skoda...

kykka
17. nov 2013

@zita19 No ty si tomu dala 😀 😀 😀 😀 😀 , smejem sa tak, ze mi az branica praska. Ze aka hlaska 😀

zita19
17. nov 2013

@sorciera24 Ty si tie moje traktaty spravne pochopila. Ja Ti zelam, aby sa Ti darilo aspon tak dobre ako mne. 🙂

kykka
17. nov 2013

@zita19 Tak potom co sa tu taka prezita zenska vytahuje nad mlade baby, ktore este len teraz zacali svoju zivotnu manzelsku put?

mima4
17. nov 2013

@kykka ak si presla v zivote toho vela zleho, prečo potom tu vystupujes voci inym zenam tak agresivne a hodnotis ich manzelstva, pričom si v zivote nebola v ich domacnosti?

kykka
17. nov 2013

@mima4 Pretoze zeny, ktore uz maju vsetko za sebou odzite sa tu vytahuju nad mlade baby, ktore su este len na zaciatku... Chapes, co tym chcem povedat...

bubelko
17. nov 2013

@emmina1978 chlap, ktory pise cielene smsky a ma pomer na taketo veci nezabuda, alebo minimalne neodovoli manzelke sa k mobilu co i len priblizit, nieto ju tam este poslat, ze nech nieco pozrie. 😉

sorciera24
17. nov 2013

@kykka no vidis, ja som so svojim trosku dlhsie....a tiez mam aj "stavnaty vztah"....v podstate je podobny ako tvoj s rozdielom, ze tam ta ziarlivost nie je.....ale co bude o dalsich 20 rokov? to neviem...a dovolim si to tvrdit, az ked ich prezijem ako budem na tom....preto neodsudzujem zenu, kt. uz ma za sebou a zjavne je spokojna a vyrovnana...ak budeme po 30tich rokov na tom tak ako ona...cize stastni (bez ohladu na to, ci ej tam stavnatost, ci cokolvek)...tak to je dolezite......a len vtedy sa ukaze, co je pre to manzelstvo najdolezitejsie, si myslim 🙂 dovtedy mi neopravnuje to hodnotit...

k tym maldaym babam....som ladsia ako ty;)

mima4
17. nov 2013

@sorciera24 mnoho vztahov je prve roky vasnivych, stavnatych, ci jak sa to tu nazyva 😀 a o par rokov si nemaju co povedat... Vzhtah je podla mna o hodnotach, o priatelstve, o opore...

zuzanockamt
17. nov 2013

jaj zeny, sa tu nepobite 😀 ... hadat sa a presviedcat jedna druhu, ze kto ma lepsi vztah a chlapa 😕 🙂 😉 ... to je take, ako zo 7.B 🙂 😉 ... ten, kto ma stale potrebu riesit vztah a kvetnato opisovat, ze aky je uzasny a neviem co mi vzdy pride podozrivy ... naco sa chvalit ... ja tu na fore mojho muza riesim minimalne, takmer vobec - co sa vztahu tyka - ved naco 🙂 😉 🙂 ... a este jedna vec - dlhorocny vztah po tych rokoch nikdy, ale naozaj nikdy nemoze byt taky ako na zaciatku 🙂 ... menia sa ludia, menia sa vztahy 🙂

mima4
17. nov 2013

@kykka som mlada baba, ale nemam pocit, ze by sa tu vytahovali. Pokial maju fungujuce manzelstva a vonkoncom nemusia byt ako z cervenej kniznice, tak ich nazory su len obohacujuce 🙂

zita19
17. nov 2013

@kykka Nevytahovala som sa. Mozno poucala. Skor som sa chcela podelit o skusenosti. Niekto sa vie poucit z chyb druhych, niekto si musi sam natrepat drzku pouci sa a niekto je nepoucitelny.
Ty si rob ako vies a chces, ja budem tiez. 🙂

kykka
17. nov 2013

@sorciera24 Fajn, tak sa tu nehraj pred mladou babou, aka si ty cool, pretoze neziarlis. Ty ako zena s odzitymi 30 rokmi a inymi prioritami v manzelstve predsa nemozes odsudzovat oproti tebe neskusene dievca na zaciatku manzelstva... Len o to mi slo... A vazne chcem ukoncit tuto debatu, a ci uz sme mali tuto burlivu diskusiu alebo nie, uprimne ti zelam len to najlepsie do zivota a vela uspechov a stastia v rodinnom zivote. .

jabadaba
17. nov 2013

@emmina1978 netrapila by som sa a to hned z niekolkych dovodov: jednak je to nevinne znejuca sms, ak by aj nebola nemas sancu niecomu zamedzit. Ak si nieco rozohrali darmo sa budes plieskat o stenu. Zhovadis len samu seba. A za dalsie by som sa netrapila uz len z principu. Snad si nebudem robit vrasky nech ma nejaka koza navrch, nie? 🙂 Tak sa hod do kludu, taka budes najpritazlivejsia a hned muza prejdu chutky si nieco rozrabat inde. Ak ho vsak zacnes stopovat ako polovnicky kopov tak vsetko len urychlis. Nedovera je svina, ziarlivost rovnako. Dnes je to uctovnicka, zajtra to moze byt niekto iny. Ak to takto zacnes brat do radu, kludu nenajdes a postupne Ta to zozere. 😉

zita19
17. nov 2013

@emmina1978 Ak 1978 je rok Tvojho narodenia tak si mladsia ako moj syn. Spataj sa mamy co si mysli o Tvojom probleme. Mozno Ti povie vela podobnych viet ako som napisala ja.

kykka
17. nov 2013

@mima4 No a ty si teraz napisala nieco nove, o com som v zivote nepocula. 😨 Dakujem za objasnenie toho, o com je vztah, uz mi je to jasne. 😅

zita19
17. nov 2013

@kykka Neviem co si myslele terminom "prezita zenska" ale raz nou budes aj Ty. 😀 😀 😀 Vela roboty to neda, staci neumriet. 😀 😀 😀

zuzkat1
17. nov 2013

@emmina1978 teda ja lozim muzovi do mobilu ale na tejto sms nevidim nic zle. Vyka jej.ziadne intimnosti. Znacne prehanas...

sorciera24
17. nov 2013

@kykka ale ja nemam 30r. manzelstva (necitas pozorne)....to si chcela pisat asi zite...ja pisem, ze som este mladsia od teba ( aj tak dokazem pochopit zenu , kt. ma ovela dlhsi vztah ako ja)....a az ja sa dopracujem kcislu 30r. vztahu budem moct zhodnotit ten moj oproti tomu jej 😉

bambibam
17. nov 2013

nečítam všetko - teda môj muž volá a píše kade komu ,i ženám (pracuje a bohužiaľ ako vraví ,ženskému plemenu sa ani tam nevyhne),a často krát sa ich opýta na veci ,že normálne čumím, dokonca pri rozhovoroch mu často krát niektoré povedia kedy majú "sviatky" ,sme spolu šťastný a dám ruku do ohňa ,že ja som jeho (ako moja puberťáčka povie) TOP.
Takže nebrala by som to hned tak vážne.

cerez
17. nov 2013

Nevidím na tom nič. Môj pohľad na sms je taký, poznajú sa dobre, sú kolegovia, ale nič blízkeho. Môj manžel keď komunikuje s kolegyňami alebo so spolužiačkami, tak počujem každú chvíľu oslovenie, "ahoj kočka", "no čo moja", "jóoooj, ty si zlatá"! To by som už musela byť riadne žiarlivá a namýšľať si, že je mi muž neverný.

adri266
17. nov 2013

@zita19 vcelku s TEbou suhlasim, ale myslim, ze mas na neveru velmi nerealny pohlad. Ten, co podvadza, nepovie hned po prvom dni partnerovi, ze ahoj, ja idem za inym, inou, lebo Ta nelubim. Nie. On bude zit s manzelkou ci manzelom tak dlho, kym on ci ona na to nepride a kym sa to neriesi.

@bubelko nie vsetci chlapi su ako Agent 007...na margo toho, ze keby to bolo nieco viac, tak si sms vymaze...

@emmina1978 podla mna ta smska nic neznamena. TEn smajlik mohol, v dnesnej dobe, ked sa snazime setrit casom a pismekami, znamenat nieco take, ze dobre sa bavte, a ked sa vratite, caka tu na Vas stos papierov,ktore mi musite co najrychlejsie spracovat 😀 . Netrap sa.

katka577
17. nov 2013

@zuzkat1 práve to, neverní muži bývajú vychcaní... Ja som si toto s bývalým zažila...Keď volal ženám, s ktorými mal pomer (ako som sa neskôr dozvedela), vždy im vykal a tváril sa, že je to pracovná záležitosť. Do mobilu som mu nikdy nešla, bezhlavo som mu dôverovala a ani v zlom sne ma nenapadlo, že by mi mohol byť neverný... Milovala som ho celým svojim srdcom, urobila by som pre neho všetko a zrazu sa všetko zrútilo ako domček z kariet. Dokonca mi začali chodiť maily, že mi je neverný, boli tam menované osoby, aj vtedy som tomu neverila a myslela si, že niekto nám závidí náš "úžasný" vzťah. Keď už bolo mailov viac, začala som pátrať a žiaľ, krutá pravda vyšla najavo...Bolo ich toľko, že môžem byť šťastná, že som sa nejakým svinstvom nenakazila. Ani sa emmine nečudujem, že má v hlave chrobáčika pochybnosti...Dnes sa držím hesla, dôveruj, ale preveruj...

laila22
17. nov 2013

@zita19 Alebo holí vtaka ked uz s manzelkou davno nesexuje...😀

zita19
17. nov 2013

@adri266 No zas az taka demnenta, napriek mojmu veku nie som, aby som si myslela, ze pri nevere sa chlap okamzite pobali, pobozka ma na celo a odide za druhou. 😀 😀 😀 Viem, ako to zacina, ako to pokracuje a ako to konci. Nevera su obcasne prietrtky na tajnych miestach a doma divadlo, ze akoze nic. Ked sa to prevali, tak rozne dramaticke sceny ako z filmu... Potom sa musi zaujat nejake stanovisko a podla toho zariadit.
Ja popisujem finalne stadium prevalenej nevery. Ked chces ist, tak chod. Ked chces ostat, dobre si rozmysli co Ta tu caka.
Nieco na prislovi "Co oko nevidi, to srdce neboli" asi bude. Ked oko uvidi, musi to riesit hlava. 🙂

bubelko
17. nov 2013

@adri266 ako sorry, na to nemusi byt agentom007, staci trocha inteligencie. a ak chlap podvadza a pise sms a nemaze, tak je vol a ak este posle manzelku do mobilu, tak korunovany...

linda20111
17. nov 2013

@zita19 ja som nepovedala ze nevere takto zabrani, ale takto ju aspon zisti, ked nebude mat klapky na ociach. Nevidim na tom nic zle ked pozrela do jeho mobilu, ved predsa su manzelia, nie cudzi ludia.. vy tu z nej hned urobite psychopatku 1.stupna za to ze si precitala sms a zavahala ci za tym nieco nieje.. ani sa jej necudujem, pretoze v dnesnej dobe najst verneho chlapa je velmi tazke.

laila22
17. nov 2013

@bubelko by si neverila kolko volov beha po svete..🙂