icon

Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj manžel účtovníčtve?

emmina1978
17. nov 2013

Našla som manželovi SMS... Volal našej účtovníčke (externej)
Ona: som v zahraničí na dovolenke
On: len som chcel vediet co je s vami
Ona: išla som s mamou a sestrou
On: 🙂))
Akože podľa mna stačilo napísať som na dovolenke, prídem vtedy a vtedy! A on čo jej ma co písať len som chcel vedieť...

Či sa mýlim??? Je to normálna pracovná SMS???
Ďakujem za vaše názory..

adri266
17. nov 2013

@bubelko jaaaaaaaaaaaj, a kolko takych bolo...aj tu citam, ze sa zabudol odhlasit z FB a tam spravy pre frajerku, a podobne veci...
Clovek, ktory podvadza, musi mysliet na vsetky malickosti. Blocky, mobil, vypisy z uctu, cas, ktory travi s milenkou...takze ak sa raz stane, ze nieco zabudne,nemusi byt hned idiot, len nieco prehliadol...takisto su chlapi,ktori nevedia, ze treba mazat historiu v PC ...

bubelko
17. nov 2013

@laila22 ale verim, verim 😉 ale nemyslim, ze je to pripad zakladatelky 😉

bubelko
17. nov 2013

@adri266 ked to nevie, nema podvadzat. a ked napriek tomu podvadza, tak je vol, nie idiot 😉

katka577
17. nov 2013

@linda20111 presne tak, plne s tebou súhlasím... nie som žiadna žiarlivka, ale keď si vezmem do ruky mužov telefón a pozriem sa do neho, nevidím na tom nič zlé. Môjho muža tiež občas zaujíma, s kým som volala a pozrie si môj mobil... A nemyslím si, že by sme si nedôverovali...

linda20111
17. nov 2013

@adeala tak ja neviem ako tvoj manzel, ale moj s tym problem nema ked potrebujem jeho mobil na hocico tak si ho jednoducho zoberiem, ked chcem tak z neho volam alebo posielam sms ako zo svojho, pozriem si platby z nasho uctu.. on tak isto ked chce tak zoberie moj mobil a hra si tam hry, pozera fotky a tiez telefonuje, sme manzelia a mame vsetko spolocne tak nepotrebujeme tam nic ukryvat..

zita19
17. nov 2013

@linda20111 Ja z nej nerobim psychpatku (ked sme u patologickom spravani, robia ju tu zo mna 🙂 🙂 ). Podla mna to je o elementarnom slusnom spravani, ucte k sukromiu a dovere.
Ale v tejto dobe, ked sa sukromie nechrani ani moje (pozri sa na niektore fortoblogy na MK, niekto tu vyvesi take intimne fotky, ze niekedy zasnem) ani cudzie ... Citat cudzie SMS sa povazuje za normalne.
Ano som od vas starsia o desatrocia a mam uctu k svojmu aj k cudzemu sukromiu. Nebudem lesovat manzelove vrecka, nezaujima ma co robi sused oproti, aj ked mu dobre vidim do kuchyne. Pokial niekto neporusuje zakon je jeho problem co robi.
Ked niekto cita manzelove SMS nech ich cita, ked mu to vyhovuje, len ja mam na to iny nazor a ten som tu zdielala. Tento kusok svojho suktomia som tu zverejnila. Ci mam este s manzelom "stavnaty" vztah alebo nie tu ventilovat nebudem. Je to moje intimne sukromie, ktore si vazim a chranim.

adeala
17. nov 2013

@linda20111 jasné, myslela som bez jeho vedomia 😉

84matulik
17. nov 2013

podľa mňa je to OK, ved v tej sms nič neni....pohodička podľa mňa🙂

merci1212
17. nov 2013

asi nieco potreboval v ramci prace... a este jej aj vykal. 🙂)))

annie6
17. nov 2013

podla mna v pohode 😉 to keby si niekedy videla co si moj posle sms s kamosom a nie smajliky ale pusinky si posielaju, ine by si si asi myslela, heh 😀

miku1
17. nov 2013

@emmina1978 Volal jej, ona sa mu ozvala smskou, že je na dovolenke, tak jej poslal len sms na vysvetlenie, že chcel vedieť čo s ňou je, prečo jej volal....dokonca jej tam aj vyká. Takže ja by som za touto komunikáciou nič zvláštne nehľadala.

sissy27
17. nov 2013

@seemani som rada, že som ťa pobavila 😀 ale ono to vôbec nie je až tak nepravdepodobné 😅

h2
17. nov 2013

@emmina1978 Ahoj, nebudem sa vyjadrovať k tomu, že čítaš mužovi esemesky, ale pokúsim sa vysvetliť Ti ich komunikáciu, ktorá je úplne normálna.
1. Tvoj muž volal účtovníčke.
2. Ona nedvíhala a keď si našla zmeškaný hovor, odpísala, že je na dovolenke.
3. On chcel byť slušný a keďže zrejme nič smrteľne dôležité nechcel, tak odpísal, že len chcel vedieť, čo s ňou je, keďže mu nebrala telefón. A ešte preto, že niektorí ľudia považujú za slušné odpísať na správu, aj keď nemajú čo, proste len preto, aby nevyzerali ako nevychovanci, alebo aby pisateľ vedel, že si správu prečítali.
4. Účtovníčka je ten istý prípad, mala pocit, že nutne má NIEČO odpísať, tak napísala, že išla s mamou a sestrou, nie preto, že by to bolo dôležité, ale preto, aby niečo, čokoľvek, odpísala.
5. Tvoj muž dal smajlíka, aby zabil dve muchy jednou ranou: odpísal na správu, ale zároveň nenapísal nič, na čo by sa dalo niečo napísať a tým už konečne ukončil tú ich nikam nevedúcu komunikáciu.
Toť podrobné vysvetlenie z môjho pohľadu. 🙂

renatasto
17. nov 2013

@sharmana Suhlasim, myslim, ze kazda pozrela svojmu do telefonu alebo chcela no jej to nevyslo.... Tiez som sa zamyslala nad tym smajlikom - ja by som sa ospravedlnila, ze vyrusujem cez dovolenku alebo by som sms ukoncila s prianim prijemnej dovolenky. A este mozno preco uctovnicka pise, ze isla s mamou a sestrou.......mozno, aby upokojila niekoho kto jej urcity cas nadbieha, ze "ziadny strach" nie som so ziadnym frajerom, ale len s mamou...

renatasto
17. nov 2013

@sharmana Presne, bez vetra sa ani listok nepohne, ak sa muz sprava inak tak si zacnes vsimat a uvedomovat skutocnosti, ktore si predtym prehliadala...

renatasto
17. nov 2013

@bubelko Mozno sa citil isty, ze je vsetko vymazane....

bvladka
17. nov 2013

... to vôbec nerieš 😀 si veľmi precitlivelá xixi je to len somarina a nič viac 😀 ak budeš riešiť takéto blbosti tak ťa muž časom pošle oprávnene k vode! a to predsa nechceš 😉

luy
18. nov 2013

mám na to názor ako @h2 ,rozumné vysvetlenie,žial dnešná email a sms komunikácia prináša aj takéto čosi,a hlavne častokrát dvojzmyslenost.

Ako sa vraví,ak ti bude chciet zdrhnúť a zahnúť urobí to,nie je rozumnejšie pracovat na vztahu,aby to nikdy neurobil?

Manžela nesmieš vlastniť a nesmieš ho obmedzovat,lebo akonáhle to bude citiť tak ti ujde,daj mu priestor,buduj váš vztah,žiarlivostou ho len rúcaš

siestyzmysel
18. nov 2013

@emmina1978 nic zle na tejto sms nevidim...Manzel jej vyka, alebo koho myslel tym, "co je s vami?" Podla mna je to uplne normalna sms, necitim z nej nejaky skryty podtext..... 🙂

eeffka
18. nov 2013

@maminuska ze nocne sichty 🙂
tak moja komunikacia so sefom:

volam, nedviha...
kde si?
som sa stratil 🙂
ta cakam 🙂
nestracaj mladost
ta vies ze bez teba sa neda...
jj uz idem

preklad: robim prevody a nemam uplne podpisove prava, mal dosjst podpisat mzdy , uz "isiel ku mne hore" 2p pred 2hod, klasicky na mna zabuda a odide dakam do Hnuste napr ( sme v KE)

eeffka
18. nov 2013

no a este klasicka nasa kazdoranna kominukacia:
kde dnes budes?
idem do XY
OK a ako dlho tam budes? dvihnes mi?
do 14,00
a potom ides kam?.... no vysluch 😀

kto nevie o co ide, tak vyzeram ako stihacka, co by sa ani ziarliva manzelka nemusela hanbit... ale ja proste potrebujem vediet ako si mam nacasovat robotu ( banky, prevody, casove uzavierky pre domace a zahr.platby...)

paris3
18. nov 2013

@emmina1978 dovolim si vyjadrit svoj nazor...
1.k tej sms-ke. komunikacia medzi nimi je prinajmensom nestandardna v pracovnom vztahu. prva veta je ok. v druhej vete uz moze byt prejaveny nejaky zaujem. bezne napises, ze ok, alebo potom sa ozvem, ked sa vratite. atd. tretia veta je uz viac nez nestandardna. uctovnicka nemusi vysvetlovat nikomu, ze isla s mamou a sestrou. nikto sa jej na to nepytal a nema preco to niekomu pisat. chcela tym povedat, ze nesla so ziadnym muzom??? ze je volna a otvorena vztahu? a ten smajlik na konci tiez nie je ok. by mohlo znacit potvrdenie sympatii zo strany tvojho muza.
z toho, ze si vykaju predpokladam, ze s nou nema zatial osobny vztah. pride mi to ako taky flirt. mala by si poznat svojho muza, ci je taky typ, ze flirtuje takymto sposobom bezne. alebo je to nieco ine.... urcite by som bola na pozore a spravila vsetko pre to, aby bol motivovany byt so mnou a nie s niekym inym.
2. a k tomu, ze tu robia z teba stihacku, ziarlivku a psychopatku.... to neber fakt vazne! moj nazor je doveruj, ale preveruj! tieto vyjadrenia zien, ze oni slepo doveruju svojim muzom su trochu od veci. aby si nespomenuli za nejaky cas na to, aku sa tu bili do hrude a nebolo im to blbe 😠 poznam nemalo takych, co verili a 'doverili'... dokonca jedna vyhlasila, ze ked vlastneho muza neuvidi priamo pri 'akcii', tak neuveri, ze ju podvadza. ako asi dopadla? nepristihla ho, ale muz jej s kludom anglicana oznamil, ze ma druhu a nechal ju aj s deckom na holickach.... neobhajujem tym nejake stihackovanie, ale slepy netreba byt. a naozaj je dolezite, ak mas nejaky neprijemny pocit, zabojovat o vztah, kym sa tvoj muz zacne obzerat inde. na tvojom mieste by som sa venovala viac sebe - kadernicka, cvicenie, trosku vypadnut z domu, aby ta muz nemal 'na tanieri', aby sa snazil si ziskavat teba a nie uctovnicku. muz nesmie mat pocit ze je kontrolovany. nech nahana on teba, nie ty jeho...

kykka
18. nov 2013

@paris3 Velmi realisticky a zrelo si to napisala. Tlieskam ti.

paris3
18. nov 2013

@kykka dakujem... zivot ma naucil 😀

jabadaba
18. nov 2013

@paris3 nooooo.....isteze, doveruj ale preveruj resp. slepa dovera moze byt ku skode veci. Ale ja som skor toho nazoru, ze sa netreba krenkovat pre pripadnu neveru chlapa. Moja zasada je nedat najavo ako by ma to ranilo a aka by som bola stratena. Snad sa nebudem otvorene ponizovat a blamovat zvadzanim nejakeho boja o chlapa, ktoremu stalo za to ma podviest? Toto je pod uroven kazdej zeny. Ak podvadza nech sa strci. Chlapov dost. A to treba dat milemu muzovi aj najavo. Nie to, ze sa klepem ako ratlik keby naaaahodou....chlapi neutekaju k inym od sebavedomej zeny, ktora si je ista sama sebou. Zdrhaju leda od takych, ktore preveruju a podozrievaju.

simca06022011
18. nov 2013

no napr. ja som z rodiny uctovnikov, s vela klientmi mame priatelsky vztah a smsky a takato komunikacia je uplne bezna...

cecil36
18. nov 2013

@emmina1978 ta sms je uplne normalna, nic nenaznacujuja, nepotvrdzujuca, nevyvracujuca. Moj muz ma len jedneho kamosa a milion kamosiek a kolegyn, keby riesim kazdu jeho sms, tak 24 hodin riesim co komu napisal odpisal, mal odpisat alebo neodpisat. Neries nepodstatne veci.

adri266
18. nov 2013

@bubelko fiha, fakt si myslis, ze by clovek nemal podvadzat len preto, ze to nevie??? 😨 😨 😨 A ja som si myslela, ze preto, aby nechytil nejaku chorobu a nenakazil rodinu, aby neohrozil vztah, ktory ma, aby netrpeli jeho / jej deti....nuz, clovek sa to toooooooooolko noveho nauci 😉

bubelko
18. nov 2013

@renatasto hej a mozno zajtra bude prsat... ako za vsetkym hned vidiet milenku, podvod a neviem co, tak kam to dospeje? bud mam nejaku doveru v partnera alebo nemam. ak nemam, hladam rukolapny dokaz a nespriadam konspiracne teorie na zaklade jednej, z mojho pohladu uplne normalnej, smsky. ak bude za kazdym buckom vidiet nebezpecenstvo, tak za chvilu tam to nebezpecenstvo naozaj bude, pretoze ziaden normalny chlap neznesie stihacku za zadkom a ziaden normalny chlap ju ani nepotrebuje (tato rovnica plati aj opacnym smerom).

bubelko
18. nov 2013

@adri266 nie, clovek by nemal vobec podvadzat. ale ked uz to zacne robit, ma byt dost chytry na to, aby mu na to ten druhy neprisiel, ked nevie povedat na rovinu ako sa veci maju. a to je rozdiel.