Čo vás robí šťastnými?

24. sep 2021

Kedy si poviete ze ste skutocne stastne. Co je to preco sa oplati zit a rano vstat ? S cim si robite radost? Ako zit v tomto svete a nezblaznit sa?

lvula
24. sep 2021

@viestta ja som už odpovedala 😉

0silvia0
24. sep 2021

@lvula pardon, cas zmazania som naozaj neskumala. Nechcela som ta obvinovat.

miadi
24. sep 2021

@lvula ty si neodpovedala len na otazku ty si aj uplne zhodila niekoho ineho odpoved 🤣a iny nazor a zrazu ked ho mà viac ludi tak dovi dopo nemas zaujem pocut ine pohlady 😆

luccija
24. sep 2021

Rodina, dieťa, keď niečo pekné zažijeme výlet, grilovačka...šport bicykel potrebujem mať nejaký cieľ...a teba čo trápi?niektorí ľudia sa nevedia tešiť z maličkostí.A iní sú zase také veselé osobnosti, že ich poteší aj dobrá káva.Je to veľmi o povahe.

fiffinkaa
24. sep 2021

To že viem že Boh je živý a nikdy ma nazanecha a nikdy neopustí..ani moju rodinu..na Jeho milosť myslím viac krat denne a robí ma to šťastnou.

bluka2
24. sep 2021

To, že je piatok! Jupí!!!

kakakina
24. sep 2021

Rodina, domov

ckocka
24. sep 2021

Neviem či si úplne vedome vieme privolať pocit šťastia, ale je dokázané že si ho vieme privolať nápodobou alebo lepšie povedané praktikovaním fyzických prejavov pocitu radosti a šťastia. To je ten experiment kedy sa ludia nútene usmievali a úsmev na tvári do mozgu posiela akoby obráteným smerom signál že sme šťastní - čo mozog vyhodnotí ako že teda naozaj šťastní sme a uvolní endorfíny.
Vlastne ešte šport uvolňuje endorfíny - to je ale len pre vyvolených šťastlivcov, u mňa uvolňuje iba silné potenie.

oli18
24. sep 2021

@bambulienka25 stale ospevujes svoju pracu, je to nezvycajne, ze ju mas tak rada, tak prezrad, co robis😉

anonym0001
24. sep 2021

U žien nálada dost závisí od fázy cyklu 😀 šťastná od MS do ovulácie a od ovulácie do MS depka. Pri každom vašom príspevku na koňovi hneď vidno, ktorá ste v akej fáze cyklu 😂

bluka2
24. sep 2021

@anonym0001 po menopauze máš čo na pláne - byť šťastná či vraždiť? 😃

miadi
24. sep 2021

Skor sa Skus opytat samej seba co Ta Robi stastnou co Ta bavi teši a obklop sa tym -Rob to. A zamysli sa odkedy a preco nemas rano chut vyliezl z postele, Skus si zivot vychutnavat. Rob si plany na to co Ta tesi. Kazdy den nieco. Male kroky.

w123
24. sep 2021

nic 😃

anonym0001
24. sep 2021

@bluka2 tam som sa ešte nedopracovala 😂

bluka2
24. sep 2021

@anonym0001 nemáš deti? 😂 Ta kombinácia deti + práca...no proste víkend je zaslúžený 😁
Jaaaj sorry, to bolo asi o tej menopauze. Vidíš, už asi spat pôjdem

autor
24. sep 2021

@luccija ano mam viac veci co ma trapi. Ja som presne ten typ osobnosti smutneho utrapeneho cloveka ktory sa nevie tesit skoro z nicoho

autor
24. sep 2021

@miadi mam vselijake trapenia to tu teraz s prepacenim nechcem pisat len by som chcela najst ten vnutorny pokoj a radost zo zivota nejak to znova objavit

bluka2
24. sep 2021

Skús dobre kvalitné jedlo, pohyb, slnko, jogu a snáď máš nejaké činnosti, ktoré ti robia radosť? Inak veľa radosti robí aj pomôcť iným, niečo darovať, dobrovoľnictvo

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
24. sep 2021

Mas partnera? Deti? Alebo si sama? Ono je to asi tazsie ked nemas svoju rodinu, ale su aj depresivne mami. Hoci podla mna si to mama nemoze dovolit. Podavat sa negativnym pocitom. Si introvert samotar? Mas aspon jedneho cloveka ktoremu mozes povedat hocico? Ty si moc zakuklena v tom co Ta trapi v negativnom potrebujes si vytvorit odstup, ist mimo svoju rutinu kedze v nej nenachadzas stastie. Skus nove veci Skus ist na vylet do prirody Skus sa venovat viac sebe robit nieco co si vzdy chcela ako dieta a nikdy si sa k tomu nedostala. Nech je to trebars korcule jazda na koni psik ci lekcie tanca. Alebo mozes pomahat v utulku zvieratkam.Proste ty si tvorca svojho stastia. Musis ho len hladat v sebe a okolo seba.

0silvia0
24. sep 2021

@bambulienka25 to je perfektne ze milujes svoju pracu. A este takuto dolezitu, fakt obdivuhodne👍

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denden77
24. sep 2021

toto bude strasne klise.. 🙈🙉🙊 ale aktualne je to usmev mojho potomka ❤

riderka1
24. sep 2021

ja som musela veľa vecí vo svojom živote zmeniť k lepšiemu, odbremeniť sa, vzdialiť sa od toxických ľudí a odvtedy dá sa povedať, že som šťastná každý deň a tých dovodov na šťastie mám snáď tisíc 🙂🍀

oli18
24. sep 2021

@bambulienka25 Tak potom aj klieti miluju teba, ci? To by bola super kombinacia😉

esteregres
24. sep 2021

Cestovanie

miadi
24. sep 2021

@denden77 nie je to klise. Ved to je stastie =laska. Vcera mi dal maly 15pusiniek. ( dcera zvykne aj 50) 🥰stastie je milovat a byt milovana. Robit svoje deti stastne je magicke.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ella_price
25. sep 2021

Serotonín 👽

kassandra25
25. sep 2021

Mna robi stastnou hlavne venovat sa detom, starat sa o ne, aj o seba, ked dam v dni nejaky sport- to je pecka top pre mna, potom ked si najdem cas na vzdelanie, studium, no a potom u mna boduje kvalitny sex alebo dobre kino🙂))