Čo všetko si váš partner nevšimne?
Môj muž nevie… že ten „nový“ vankúš máme už tri mesiace. Nevšimol si, že máme inú farbu závesov, ani že som si skrátila vlasy o 10 centimetrov. Netuší, že občas deťom dovolím zjesť sladkosť pred večerou, alebo že „kúpiť len chlieb a mlieko“ znamená nákup za 40 eur. 😅 Co nevie ten vás?
Aký je rozdiel medzi 20 den a 40 den pančuškami. Iné mi takto ráno fakt nenapadá. 😂
Môj rozoznáva len základné farby 🙂 teda keď poviem "lososová", netuší, čo myslím 🙂
Môj rozoznáva len základné farby 🙂 teda keď poviem "lososová", netuší, čo myslím 🙂
neviem, je toho vela. su to take banality, preto si to ani nepamatam.
no co si pamatam, ze ked bola dcera babatko, mala som v skini ulozene jej veci podla druhuna kopkach. vsak klasika. ked som nieco potrebovala, otvorila som skrinu a videla som a zobrala, co potrebujem.
ked som malu prebalovala a bolo mi treba oblecko a poziadala som mm aby mi to priniesol, chcel vediet, ktora polica, vpravo, vlavo a pod. absolutne sa neorientoval. tak isto to je zo znakmi na pracke, alebo s riadom v kuchyni. obcas som dozicky prestahovala,a le asi len 2x. ked vyklada umyvacku, bbud nieco neodlozi. elbo nevie kde,a lebo dolozi zle - tradicne sitka a cedidla, alebo naparovaciu vlozku.
@srdiecko4u 😀 raz som niekde pocula a aj som to mm povedala, ze muzi su farboslepi. odvtedy mi to obcas pripomenie.
Môj si všíma všetko ohľadom domácnosti,aj vzhľad si všimne, ale čo sa týka oblečenia to vôbec
Ja si kľudne môžem kúpiť gucci kabelku a on nevie 😂
inak muzi su v domacnosti absolutne neprakticky. mm obcas perie, zacal tak pred 1-2r, ked bol na dlhodobej PN a doteraz musim prekontrolovat, co do pracky dava. nevie spojit farby. a v tomto mu chyba akasi flexibilita. obcas mi vytkne, ez som nieco povedala, ze ma nejak byt a potom som to porusila. no vobec neberie do uvahy, ze sa zmenili nejake podmienky.
Môj si všíma všetko ohľadom domácnosti,aj vzhľad si všimne, ale čo sa týka oblečenia to vôbec
Ja si kľudne môžem kúpiť gucci kabelku a on nevie 😂
@glorikarebeka presne. ma to aj svoje vyhody 😀
inak muzi su v domacnosti absolutne neprakticky. mm obcas perie, zacal tak pred 1-2r, ked bol na dlhodobej PN a doteraz musim prekontrolovat, co do pracky dava. nevie spojit farby. a v tomto mu chyba akasi flexibilita. obcas mi vytkne, ez som nieco povedala, ze ma nejak byt a potom som to porusila. no vobec neberie do uvahy, ze sa zmenili nejake podmienky.
to je blbina, je určite kopec vecí čo urobia (kúpia, zariadia, dovolia) muži a my ženy o tom nemáme ani potuchy resp. nás to nezaujíma ... nevidím dôvod prečo by sa mal muž zaujímať našou obsesiou ružovým toaleťákom na wecku, keď jemu stačí obyčajný napr ...
a @majamat - minule sme toto rozoberali s kamošmi - a ona sa presne na to sťažovala, že on všetko podáva bez ladu a skladu do práčky - a on na to že no a? jemu to nevadí, že prádlo zašedne ...
Bývame 7,5 roka v novom dome a on nevie doteraz kde máme osušky. A ja som včera rozmýšľala či máme aj benzínovú aj elektrickú kosačku. A v garáži som stratená, to viem len kde mám kvetináče. Zametala som dvor a vravela mu že musíme kúpiť novú metlu a keď som mu vysvetľovala akú, tak mi povedal že veď taká je v garáži.
Takže asi tak 😂
Moj si nove veci vsimne, nema totiz zmeny velmi rad 🙂 Ale u mojho otca vo firme boli 4 chlapi a 1 sekretarka. Tato dlhe roky nosila extremne dlhe havranie vlasy. Potom sa dala ostrihat tak ani nie po plecia a prefarbila na blond. Ani jeden z tych styroch si to nevsimol 🙂 Mama ju po case stretla a hovori, ze fiha, ta sa riadne zmenila. A otec, ze "Ako? Nevsimol som si." 🙂
Moj si nove veci vsimne, nema totiz zmeny velmi rad 🙂 Ale u mojho otca vo firme boli 4 chlapi a 1 sekretarka. Tato dlhe roky nosila extremne dlhe havranie vlasy. Potom sa dala ostrihat tak ani nie po plecia a prefarbila na blond. Ani jeden z tych styroch si to nevsimol 🙂 Mama ju po case stretla a hovori, ze fiha, ta sa riadne zmenila. A otec, ze "Ako? Nevsimol som si." 🙂
@marianarem toto sa stalo aj mne - dlhé blond vlasy som ostrihala a nafarbila na jemnú orieškovú - mňa vlastná mama nepoznala na ulici 🙂 a kolegovia len - si nejaká iná. máš umyté vlasy? 😂
Tak toto je úplne normalka u chlapov 🤣
@marianarem môj si všimne všetko, aj nové vankúše, ale tak on má rád poriadok, takže je taký detailista 🤣🤣🤣
@marianarem môj si všimne všetko, aj nové vankúše, ale tak on má rád poriadok, takže je taký detailista 🤣🤣🤣
@janickacrazy presne aj môj si to všimne lebo má rád poriadok
Aký je rozdiel medzi 20 den a 40 den pančuškami. Iné mi takto ráno fakt nenapadá. 😂
@galganka tak to naopak moj si velmi pozorne vsima rozdiely medzi pancuskami 😉
3 mesačný vankúš je stále nový, 10 cm na dlhých vlasoch si nevšimnem, nákup je aký je, chlapa také veci netrápia a ani mňa ako ženu.
@srdiecko4u oni naozaj vidia farby horšie, za to nemôže 😊
No ja mam šéfa, ktorý si hneď všimol ze som si dala 0.5ml pichnúť do pier, aj keď nevedel hneď iba kukal ze co je na mňa iné až potom na to prišiel.Podla mňa by si to ani môj muž nevšimol, keby mu nepoviem
Nepoznám muža ktorý by riešil vankúšiky či závesy ….to je proste mimo nich
A sladkosti ? To ich fakt nezaujíma …..to nemôžeš čakať že bude tomu venovať pozornosť
@pribinak moj riesi 😆 vsimne si aj novy obrus, kvetinac.. cokolvek nove v domacnosti, lebo ju bezne upratuje.
Ale nevsimne si novu farbu na vlasy (chapem, je tam len mala zmena).
Inak si vsimne asi vsetko, co tiez nie je uplna vyhoda 🤣
@marianarem 😂😂
@galganka tak to naopak moj si velmi pozorne vsima rozdiely medzi pancuskami 😉
@lindusss2016 môj má na ne všetky bez rozdielov alergiu, takže den farbu a spol. nerozlišuje 😂
Môj si všimne všetko aj o 3 cm posunutý záves. Ale stáva sa mu ze zabudne. Už som par krát počula ze ci mam zase nové oblečenie a ja som ho len vytiahla zozadu zo skrine. Rovnako aj topánky. Ale inak si všimne.
Moj muz si všimne všetko ,len nerieši to ja som skôr nevšímava,ale ja som zas sebecka svina
Môj si všimne vsetko ,aj dcerinu novú sponku alebo ponožky 😃
@pribinak moj riesi 😆 vsimne si aj novy obrus, kvetinac.. cokolvek nove v domacnosti, lebo ju bezne upratuje.
Ale nevsimne si novu farbu na vlasy (chapem, je tam len mala zmena).
Inak si vsimne asi vsetko, co tiez nie je uplna vyhoda 🤣
@hankab presne ,všímavy muž nie je vždy výhoda,😃na jednej strane všímavý a na druhej má pichnuty nos všade 😃
Čítam si vaše odpovede a usmievam sa – niektoré ma fakt pobavili 😊 Každý máme doma niečo iné a práve to je na tom krásne. Niekde si nevšimne ani 10 cm vlasov preč, inde registruje aj nový obrus či posunutý záves o pár centimetrov.A aj keď si ten môj nevšimne závesy ani vankúš, viem, že si všíma iné dôležité veci – a to je podstatné ❤️
U nás som ten neokrôchanec, čo si nič nevšimne, ja 😂
Manžel je práveže veľmi všímavý od domácnosti, cez vzhľad, mňa, deti,... A farby ja rozoznám tak 4-5 farieb a on sa mi bude dušovať, že mikinu, čo si kúpil, je iná ako tá, čo už má (aj keď mne prídu rovnaké 😅).
Ale doteraz skladá uteráky a tričká inak ako ja a ja ich potom celé nanovo preskladávam, lebo môj spôsob je lepší 😂

Nepoznám muža ktorý by riešil vankúšiky či závesy ….to je proste mimo nich
A sladkosti ? To ich fakt nezaujíma …..to nemôžeš čakať že bude tomu venovať pozornosť