Cudzí vlas v kúpeľni
Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D
Myslim, ze vacsina caka, ci sa ozve autorka...nie na zbytocne reci, co sa tu vedu...
Dúfam že ste v poriadku. Pre jedného ch*ja sa predsa svet nezrúti buď rada že si sa ho zbavila a dcérke nájdeš skvelého otca neboj ❤️ dúfam že máš niekoho blízkeho pri sebe kto ti pomôže sa z toho dostať a ak nie tak aspoň kvôli dcérke sa daj dokopy prajem veľa síl 😊
@chrumka333 ano ano už som čítala
Ako sa mate
Ahoj. Neviem ako ste na tom po 2 mesiacoch. Nieco podobne som zazila po porode druheho syna. Tiez mal 3 tyzdne ked praskla bublina. Dnes su to uz skoro 4 roky co som stastne rozvedena. Kludne mi napis. Verim ze tak ako ja si to uz zvladla tiez. Verim ze ta caka ovela krajsia buducnost bez neho a skor ci neskor sama neostanes. Nelutuj sa, ty si nic zleho neurobila.
,
čo si napisala? na toto čakam tyždne a ty to zmažeš
Napiš ako sa maš a čo nové!!
@karolinakr presne, aj mne zasvietilo upozornenie a pozerám, že vymazané 🤔
Zvedavá síce som, ale nemusíš nič vysvetľovať, nie si povinná... Len toľko, že na teba a dieťatko myslím, držím palce
Ahojte...som tu..ziva a zdava...na psych. som nakoniec nesla.take moc tazke to bolo asi len tyzden.....odhodila som mobil...kupila tlacidlovy....vypla od internetu celkovo a naplno sa venovala dcerke..je uzasna...velmi mi zalezalo aby som ju kojila...ja som si uvedomila, ze sa naozaj nemozem trapit pre niekoho ako bol on.( ja viem, klise) ...bolo to az strasidelne...rozvadzam sa...vsetko je ako ma byt...ostanem sama do konca zivota alebo sa este zalubim...su len dve moznosti...a ja mam zdrave dietatko..a to je podstatne...dakujem vam vsetkym 🩷🩷🩷🩷ps : pomohla som si uplne sama...ono vzdy si clovek musi pomoct sam...sami aj umierame...da sa to...ale mam obrovske plus, ze som sama sebe dokazala byt terapeutom...klamem...to male žabiatko ma vyliecilo ...mamicky a chcem Vam vyjadrit obdiv...je to celkom zahul take babatko 😆😘
Prepacte za vymazanu spravu, len som nechtiac poslala len ,,ahojte " 😄
Super, tiez som na vas casto myslela.. 🙂 A ak sa smiem spytat, ako buduci ex manzel? Aspon prejavil lutost nad svojim zlyhanim?
@prosimopomoc ano....a velku...boli aj odprosovačky...doteraz su...aj jeho rodina...snazili sa este zo mna spravit tu zlu, ze manzelstvo je posvatne...a ja musim odpustit kvoli babatku...ale ja by som mu nedokazala po tom vsetkom co som este zistila mu verit...a ttm padom by to malo zly vplyv na dcerku...takze ano..kvoli babatku radsej neodpustim...chapete ma...
Citala som teraz prvy krat skoro celu konverzaciu. Akoooooo, sila....
Ja ti prajem a aj tvojnu malemu pokladu vela vela sil, ty a tvoj poklad maly to zvladnete neboj. My zeny zvladneme vsetko! Aj ked to nie vzdy bude med lizat. Zvladnes, neboj sa. Hlavne nech je henten koko.isko prec a ty si zi svoj vlastny zivot bez klamstiev.
Drz sa!
No, to rada počujem.Aspon jeden štastny koniec.
Dala si to na Dámu! Maminka, si skvelá!
Si neskutočne silná žena! Čaká Vás skvelá budúcnosť s dcérkou, uvidíš! Drž sa!
Zvládla si to úžasne.
Slová jeho rodiny si neber k srdcu. Buď na seba hrdá, akou silnou a úžasnou mamou si. 🙂
Autorka, teším sa z teba, aj som sa o teba bála, keď si sa tak dlho neozyvala, čo sa s tebou stalo. Dosť veľký paradox, že manželstvo je posvätné, ale ich syn trtkal prvú ligu počas toho manželstva, radšej nech sa pozrú ako si syna vychovali a aké hodnoty mu do života odovzdali. Ale očividne žiadne, keď nevedia svojho syna prefackať, radšej celu tu špinu hodia na teba, tam nie je o čo stáť o celu takú divnú falošnú rodinu na čele s ním. Žiadne morálne hodnoty, žiadne svedomie, len aby druhí videli, ze na oko spolu žijete, už ako, to je jedno, ale aby oni hanbu pred susedmi, že si syna zle vychovali, nemali. Im povedz, ze keď sa akéhokoľvek kňaza v kostole opytajú, že čo stváral cely čas ich syn či im povie, že je také manželstvo posvätné. Dokonca máš plné právo na anuláciu manželstva, kedže ťa cely čas klamal a vydávala si sa v klamstve a o ničom si netušila celý ten čas.
chápem, toto nie je vec ktorá sa dá odpustiť. a kvoli dieťaťu ostať s nim by bola hlúposť (bol by nepokoj, podráždenosť, hádky, pretvarovať sa nedá že si s niekym šťastná kvoli dieťaťu). Máš môj obdiv že si to takto zvládla, žabiatko ti pomohlo ❤ nie nadarmo sa vraví že dieťa je najväčší dar 👶 držím prsty aby ti bolo s bábom už len dobre a aby si mala pokojný život (bez henteho ho budeš mať isto krajší)
A som rada že si sa ozvala, lebo tak ako ostatné baby aj ja som sa bála o teba a dúfala že to zvládaš (je pekné aké sme tu na seba milé, ako jedna veľká rodina mamiek❤)
@katkami123 ich syn tu posvätnosť manželstvo totálne pošliapal, a ona ma odpúšťať? Súhlasim chceli by zachrániť aby nevyzerali zle-že ich syn je také hovädo...a je to aj ich vizitka ako ich syn vníma manželstvo.
Autorka to zvládla tak ako treba, rozhodnutie urobila správne pre seba a dieťa....a ten nech si preťahuje koho chce a nech to nerobí v manželstve a bude pokoj
Si jedna bravúrne skvelá žena! Prajem Ti, aby si čím skôr vyriešila situáciu k Tvojej spokojnosti (nenechaj nikoho, aby do toho zasahoval, správne robíš)a samé príjemné dní s dcérkou. Či už sama, alebo neskor, keď sa " vyliečiš" z tej traumy úplne, aj s niekým, kto si vás obe zaslúži.
@sccarlet
Veď práve, načo sa taký ide ženiť, prisahať vernosť pred oltárom a všetkými na kríž, keď je mu to všetko na srandu a večer už uteká za ďalšou sukňou. Len divadlo. Ktovie aj ako jeho rodicia žijú či to tiež nebude na oko, aby susedia nepovedali, keď si nesie do života takýto pohľad na vzťahy.
Ďalšia skvelá zena♥️
Si úžasná, vďaka, že si sa ozvala, že si v poriadku.
Ver mi, všetko prebolí a ty budeš opäť šťastná.
Máš zdravú dcérku.
Drz sa🍀🍀
Nevera, v takom rozsahu, sa nedá spracovať. Netreba vždy za každú cenu zachraňovať rodinu.. Niekedy treba zachrániť seba, v tvojom prípade teba a dcérku.

@aurora33 ty ale vidis povrch tych vztahov. Tiez som bola presvedcena o harmonickosti niektorych parov a ked som sa dozvedela aka je realita (nevera hlava nehlava) tak som bola sokovana.