icon

Cudzí vlas v kúpeľni

5. aug 2023

Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D

shogun
11. okt 2023

Drzim palce a vela sil❤

mariska1989
11. okt 2023

Je mi ľúto čím si si prešla . Rozhodnutie rozvádzať je len na tebe . Ja len napíšem poznám pár . Pred otehotnením sa ona zdôrazňujem ona zaľúbila do iného potom zistila že tehotná so svojím mužom trápila sa počas tehotenstva atď . Najväčšia haluz prišla keď sa s ním šla stretnúť a bol aj sex odhovárali som ju od toho no nepomohlo ešte som bola za zlú že ju nechcem odviesť lebo ona vodičák nemala tak som ju pár x vozila ešte o dieťa starala takto fungovala rok keď ju nechal sa po určitej dobe priznala svojmu mužovi . Do teraz sú spolu a už je tomu 6 rokov samozrejme že jej to vyhadzoval a znepríjemňoval život asi rok a pol ale teraz všetko ok . Píšem len preto že niesu len chlapi hovada ale aj ženy a že ako môže vstach fungovať alebo nie . Potom poznám pár ktorý sa dohodli že on aj ona môžu mať sex s iným ale musia vedieť o sebe a to kvôli tomu že mal ten istý problém páčilo sa mu ženské telo ale necítil k nim nič ... Zaujímavé že ťa podvádzal ale vždy vrátil k tebe isto nie ste 7 rokov svoji .ešte keď ste neboli zobraty to robil mohol cúvnuť z vášho vzťahu ale neurobil to láska je jedna vec a sex je druhá vec môžeš si byť istá že ťa isto ale ľúbil akurát mal potrebu mať sex aj s inými... A ak ťa prosím o šancu tak tam tá láska bude .
Pre niektorých toto bude nepochopiteľné a pre iné zas pochopia a vedia možno sami sú taký pár alebo taky pár poznajú

mk22
11. okt 2023

@mariska1989 ľúbiť, znamená aj byť.verny.
Ak mal tu potrebu, pretahovať aj iné ženy, mal to autorke na začiatku oznámiť, cim "trpí" a autorka. By sa podľa toho zariadila a ušetrila si čas, sklamanie..
Prosím ta, ty by si bola s tým ôk, keby tebe do očí sveheli, že ťa ľúbi ale popritom by pretahoval celú dolinu?
Cítila by si. Sa na koni?

mariska1989
11. okt 2023

@mk22 Píšem všeobecné koľko je takých párov .každý to znáša ináč .žiadna z nás nevie čo by robila keby sa jej takéto niečo stalo .. áno mohol to hneď povedať a nemuselo byť trápenie . Koľkej tu čo písali možno majú takého chlapa a nevedia to .možno aj môj má niekedy podviedol alebo chcel alebo mi je verný z každej strany . Ako by každá z nás reagovala fakt nevie a neviem to ani ja

mk22
11. okt 2023

@mariska1989 ale autorka tu neriešila ako to znášajú iné ženy, čo by robili iné.. Ja keď by som také niečo mala riešiť.. Je mi úplne jedno akoby sa zachovala Zuzka odvedla, alebo ženy na MK.
Toto co urobil jej muž nemá s lubenim nič spoločné.

katkami123
11. okt 2023

@mariska1989
🤦🏻‍♀️ Ty na čom frčíš?
Láska je o tom byť verný a vážiť si toho človeka, byť mu oporou. On jej podrazil nohy v tom najzraniteľnejšom období jej života, akou je on oporou, akú vážnosť jej dáva? Veď ten chlap je ako guľa na nohe, ktorá len ťahá dole. To autorka nemá právo mať v živote rovnocenný plnohodnotný vzťah, kde bude pre toho chlapa jedinou, bude jej oporou a bude sa môcť na neho spoľahnúť v ťažkých situáciách? To už len z akého dôvodu má byť s takým problémovým patologickým človekom a trpieť mu iné trtkačky, pohlavné choroby a iné? Taký lubi iba svojho vtáka a seba, nikoho viac. To má byť teraz celý život za chuderu pri ňom a nechať sa ponižovať, lebo PODĽA TEBA takto vyzerá láska? To čo si ty za ženu, žeby si toto trpela, to ty si jeho matka? O akej laske tu ty hovoríš, vieš ty vôbec ako vyzerá ozajstná láska, lebo podľa tvojho názoru nemáš ani len šajnu. To, že sa od trtkačky vracia domov k žene vôbec neznamená lásku, ty Kks, to čo sú za divné názory. Veď tie trtkačky ho tiež nemuseli chcieť na vzťah, mnohé majú iné nároky, mnohé tiež možno boli zadané, jemu len vyhovovalo, že autorku vždy mohol zmanipulovať a žiť si svoj život na “služobných cestách”, ktoré mu autorka tolerovala. Jemu vyhovoval ten svoj životný štandard, ktorý pri nej mal, preto sa vracal, pri inej by si to možno nemohol dovoliť. To nie ke láska, to je sebectvo a je mi ľúto, nepoznas rozdiel.

aurora33
11. okt 2023

@mariska1989 dziiiizssss tak ty si potom riadna handra. S tebou môžu zrejme zametať jedna radost

mamutka
11. okt 2023

@mariska1989 súhlasím, niekedy je sex jedna vec a laska druha vec. Ale klamstvo a podvádzanie budú vždy jedno a to iste!
Klamal ju dlhodobo, kreatívne a aj v tehotenstve. Takému by odpustila len skutočná húska 😖 slušne vyjadrené…

katkami123
11. okt 2023

@mariska1989
No teraz čítam, že si kamosku ešte vozila autom na prietrtky s iným, lebo ona nemala vodičák, no tak to od teba potom aj tie rady tak vyzerajú, keď sama nevieš, kde je sever. Toto je tá najposlednejsia vec, ktorú by som pre niekoho urobila.

nurielka
11. okt 2023

@mariska1989 zobrala si to z druheho konca, samozrejme ine pary tak mozu fungovat, ale VZDY je to o tom co vyhovuje 2 ludom, ano su pary, ktory o sebe vedia, robia divociny, ale vedia to a su k sebe uprimny, ale to vyhovuje tym ludom, ktorych sa to tyka.
Samozrejme tam medzi tymi parmi moze byt laska, sex je zivocisny pud. Tito ludia su vsak uprimny a hovoria si pravdu.
JEJ- autorke to nevyhovovalo a to je diametralne odlisne, klamat sa poza chrbat a chodit kade tade. Mohol od nej pytat povolenie, ale pochybujem zeby ho dostal :D

mk22
11. okt 2023

@katkami123 ja som vedela, že teba vystrie, keď to prečítaš 😃

katkami123
11. okt 2023

@mk22
😂😂😂😂 ty si jaká psychologicka mojej duše.

mk22
11. okt 2023

@katkami123 ze ta proste chytí veta, že sex je obe ľúbiť iné.. Ale ľúbil ju isto, lebo sa vždy ku nej vrátil.. To poteší, ze😅

katkami123
11. okt 2023

@mk22
Áno, poznáš ma 😂 presne z tej vety ma vykotilo. 😅

mariska1989
11. okt 2023

@katkami123 nebudem rozpisovať ako čo .práve hacsim bola pre ňu tá najhoršia že jej bránim v láske atď presviedčala som ju až to nerobí .áno viem že som urobila chybu že som ju pár x zviezla . 100x som jej mohla povedať až to nerobí atď ono nebudem rozpisovať celý ten jej napr príbeh žila dvojitý život .aj sme sa pohádali lebo som ju ďalej nechcela viesť .pár x má oklamala aby som jej dieťa postrážila že musí ísť do bývalej roboty . Všetko raz vyjde na povrch ako aj u kamarátky a tak isto aj pri autorke vyšla . Len škoda že tá pravda vyšla tak neskoro na povrch

mariska1989
11. okt 2023

@nurielka skúsiť mohol 🤣 ja by som toto napr tiež nepovolila .nemám chlapa aby som sa s ním delila .

mariska1989
11. okt 2023

@katkami123 joj moja na tráve z mojej záhrady , na 3 deťoch , milujeho manžela a kopec iných veci 🤣 normálne sa smejem lebo vieš tak ......... Nikto nepíše že mu ma dať šancu alebo dačo také .urobil v ich živote chybu tak mu treba .prečo by sa mala ponižovať.

mariska1989
11. okt 2023

@aurora33 zametajú s tebou poklad . Vieš .,...a už robíš koniec filmu

aurora33
11. okt 2023
minenkak
11. okt 2023

Ľúbiť absolútna neznamená byť verný ,určite nie pre všetkých,pre tie čo to tu píšu asi áno ,ale určite nie pre všetkých

madeline1
11. okt 2023

@mariska1989 to su riadne somariny co pises. Ak sa lubia, tak sa nepodvadzaju, ale su si verni, tak to je.

mariska1989
11. okt 2023

@madeline1 niesu . Proste je takých párov veľa .len ľudia o nich nevedia . Tiež som nevedela o známych že čo majú až raz v lete pri grilovačke on mal vypité a povedal to. Neodsudzujem ich proste keď im to vyhovuje je to ich vec ale to je úplne o niečom inom . Autorka robí dobre že sa rozvádza a nebude s takým čo ju klamal takú dobu

madeline1
11. okt 2023

@mariska1989 je mi luto, ze mas v okoli take pary. Nie je to medzi nimi ok, urcite sa take pary nelubia. Vernost je znak lasky.

mariska1989
11. okt 2023

@madeline1 tak tiež sme si to ani len nevšimli . Propagujú ako sa veľmi ľúbia ale jeden druhému dopraje iného partnera akože ostali sme v šoku .nepoznali sme na nich niečo také že by boli iný . Presťahovali sme sa keď tu boli asi rok a už tu sme 8 rokov a teda vieme to o nich asi 2 roky ... Nikto nevie čo má okolo seba to že má ale človek takých susedov neznamená že je ten človek napr taký istý nebodaj ešte niečo horšie . O vernosti máš ale pravdu .vernosť , úprimnosť láska to všetko patrí ktomu .žiadne klamstvá nevera atď. I keď sama som vsebe dusila klamstvo kamarátky už bývalej teda .

katkami123
11. okt 2023

@mariska1989
Veru, mozes začať podnikať s tou trávou z tvojej záhrady, vyzerá byť kvalitná 👍🏻😁

karolinakr
11. okt 2023

Ked clovek nie je vydaty, zenaty, nezije v 1 domacnosti s osobou, a sexuje ròzne, je to ine, ako ked si necha navliect obručku, s tymto chce zit do smrti a sexuje s inymi..pre mna su tito ludia velmi zvlaštni..Tak alebo chcem žit single, alebo v pare..Alebo chcem mat frajerku alebo manželku. A ked sa oženim, prečo žijem.nadalej ako slobodny a sexujem s hocikym..A takych ludi je veĺa. Akoby ta obručka nebola prekažkou v žiti single sexualneho života..
Poznam aj chronickych podvadzačov aj takych, ktori by nepodviedli...

mariska1989
11. okt 2023

@katkami123 môžeš byť prvá klientka z radosťou ti pošlem a ver že je dosť kvalitná a ako prvá klientka ju budeš mať grátis

karolinakr
11. okt 2023

Nehadajte sa ! Pointa je tak, ked chcem sexovat prvu ligu a najradsej s viacerymi, nevstupujem do stavu manželskeho

mariska1989
11. okt 2023

@karolinakr tak nenechám sa urážať že som handra a môžu somnou zametať. Odstrihla som kvôli určitým veciam určitých ľudí . .. ponúkla som ju kávou ktorú ponúkla ona mňa .
A máš pravdu nie len že do manželstva ale aby nešli ani do partnerstva .keď chce taký človek sex každú chvíľu s niekým iným nevidím dôvod na partnerstvo ani . I keď by sa dalo polemizovať prečo bol v takom vetahu a bol s inou .ale to je o inom .autorka sa rozhodla správne

aurora33
12. okt 2023

@mariska1989 ale napísala si to takým štýlom, že by autorka mala odpustiť, keďže teda sa muž vždy po prietrte vrátil k nej.