Cudzí vlas v kúpeľni
Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D
@alenocka777 ja by som išla aj tri dni po pôrode, keby som mala podozrenie. 😃 A pred bytom mu zavolala že čo robí 😃
Hocikde na zemi, na stoličke by som ten vlas pochopila z oblečenia. Ale v sprche znamená, že ho mal na holom tele. Neviem ako inak sa tam mohol dostať ak nemá muž úchylku v prezliekaní a parochňu na tom druhom byte, bude v tom žena.
😂 Tak to by ma zaujimalo ako presne ste pochopili moj komentar,lebo vasa reakcia je uplne mimo toho ako bola pisana.Ale na zaklde toho uz asi ani ta paranoja nevyzera tak nerealne,pani zlata.
@maminkadeticiek zrejme nepochopila tu rečnícku otázku. Že prečo asi je byt prázdny...no lebo ma kde "spať" pán manžel (bohvie s kým)
To vôbec nemusí nič znamenať.
@maminkadeticiek áno ospravedlňujem sa, prečítala som si to znova a už viem jak ste to myslela
@ankare inak toto som ja zazila. Ona(manzelka) v BA a ja v PO 🤦🏻♀️ Ja som zistila, ona je mozno podvádzana do dnes. 😐
Možno trocha mimo témy...ja len podotknem, že som na zoznamke...a ženy, keby ste vedeli koľko ženatých sa ozýva, že idú na "služobku" na východ, či sa nestretneme, neužijeme si atď.
Dokonca jeden, že pravidelne chodí, že hľadá pravidelnú "spoločníčku" 🤢
Necitala som vsetky komentare... a uz som to tu na mk raz spominala...
Ja ked som sa raz vratila po vikende u rodicov, nasla som v nasej posteli dlhy kuceravy cierny vlas, co v ziadnom pripade nepatril nikomu z rodiny. Bolo mi to na tisic % jasne, ze musel mat moj chlap v posteli zensku. Vobec som neuvazovala o tom, ci to mohol doniest zvonku.
Ostala som v soku, vobec som s neverou neratala. A v tom soku som si to tak spracovala, ze aspon ze on si uzil a zabudla som na to, lebo nebol hned po ruke, aby som ho konfrontovala.
No neskor, neviem ci este v ten den, ci o tyzden, pozeram na dceru, ako cese dlhovlasu, ciernovlasu, kuceravu barbinu a hovotim jej, ze nech jej netrha tie vlasy, lebo ich budeme mat po celom dome(alebo take nieco, uz nepamätam) a az potom mi docvaklo, ze odkial ten vlas v posteli🙈😀
Som dakovala za boziu prozretelnost, ze som sa pred chlapom nestrapnila a neriesila to😀
Prepac, ale keby bol na gauci alebo na podlahe ok, mohol ho priniest od hocikial, ale vo vani??? Ved do vane ide nahy, vyzlieka sa mino vane ten vlas asi by ostal na tricku alebo spadol na podlahu. Urcite ten vlas neodleti neter od miesta kde sa vyzluekal a nespadol len tak do vane. Ibaze by u vas v kupelni velmi fukalo, alebo sa vyzliekal vo vani🤷🙉
Jeden vlasť v sprche ? 😅 kde vlastne už ideš nahý takze na oblečení sa nemohol tam dostať 😅 jasne že sa tam niekto taký sprchoval…. Bohužiaľ.
@tanyag ja robím na recepcii a tiež tam máme takých. Mám 4 hodinky okno potreboval by som izbu,budeme diskrétny. Ja prídem prv ,potom príde "priateľka" ,tak na dve hodinky by sme potrebovali izbu,lebo sa ideme kúpať a chceli by sme sa osprchovať a také keci. Chcem to bez potvrdenia,platba hotovosťou, nedám občiansky atď. 🤢
Mojmu manzelovi ako 17 rocnemu nasla
Dlhy blondavy vlas mama na mikine - a ten bol moj😇Hned vedela, ze ma frajerku.Odvtedy sa to nikdy chvalabohu nestalo. Takze len taky priklad.
@autorka keď som sa dala dokopy s mojím už manželom, tak na to svokra prišla hneď vďaka tomu, že zrazu boli všade dlhé čierne vlasy. Nikto u nich doma nemá dlhé čierne vlasy, tak hneď vedela čo je vo veci.... Držím palce aby to u vás tak nebolo, ale ten byt by som si išla pozrieť na Tvojom mieste 😕
Existuje jeden trik ako to overiť 😀
Ty mas aku farbu vlasov? Nejaku svetlu? Lebo napr.ja mam hnede, nie uplne tmave, a velakrat lezal v kupelni tmavy hruby vlas, vzdy som spozornela, ale nakoniec to bolo zo mna, sem tam medzi hnedymi tenkymi a jemnymi vlasmi najdem na hlave aj hruby takmer cierny vlas.
@dominikamacakova aký? 😁
@20erika07 ja mám blond dready :D je to taký naozaj hrubý nafarbeny čierny vlas...ešte keď vám pomimo poviem, že manžel stále chce, aby som si prefarbila načierno 🤦

Veru, skontrolovať kúpeľňu, odpad, obsah vysávača, mop, posteľ, koberce..