icon

Cudzí vlas v kúpeľni

5. aug 2023

Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D

dzejn80
5. aug 2023

@maminkadeticiek mam kolegynu, zili v BA, ale vratili sa na vychod odkial pochadza a byt co tu mali si nechali … obaja robia na home office, ale chodia raz za cas do officu a byvaju vtedy vo vlastnom byte; takze uplne v pohode moze mat autorka nieco podobne

20erika07
5. aug 2023

Aha, no sakra, tak vyzera to naozaj na ciernovlasku ☹ ani neviem co napisat, doma novorodenec a ty mas taketo starosti ☹

aurora33
5. aug 2023

No tak si už asi nejaku čiernovlásku našiel.

andrejkap123
5. aug 2023

Ak si to nasla v sprche, a dlhy hruby cierny, na 100% nevera. To sa nedá ináč doniesť. A ako tu uz spominali. Co najskor ist do bytu a hladat dalsie vlasy. A mala si uz podozrenie ze ta niekedy podivedol? Ved to je nevernik. Nespala by som snim znovu kym si nespraví testy na pohlavne choroby a asi uz nikdy. Ale tak zavisi od teba kolko znesies. Poznam zeny ktorym nevera nevadí 😅

zmrzlinka2021
5. aug 2023

A co ked si ty ten vlas doniesla? 😉

Inac, hladat za vsetkym neveru - ved to musi byt sialene vycerpavajuce.

Lubi ta manzel? Je pre neho vernost a laska k tebe zivotnou hodnotou?

Ak áno, nemás sa čoho báť

oli18
5. aug 2023

Vychcane milenky vedia aj umyselne umiestnit na telo, alebo oblecenie muza svoje vlasy.

andrejkap123
5. aug 2023

@oli18 vychcane milenky? 😅 a nie je vychcany ten muz ze vobec tu milenku musi mat? 😅 jasné, zena moze za vsetko 😝 muz je neviniatko

may555
5. aug 2023

Ja by som si to preverila aj keby som mala doma novorodenca 😂😂 ale to som ja😂 no, tiez sa priklanam skor k nazoru ze asi to nebude len nahoda..kde mate ten druhy byt? Urobim si za teba vylet a zistim ci tam niekoho ma 😂😂😂

majlo1234
5. aug 2023

Haha, mna to doposial ani nenapadlo, sledovat nejake vlasy. To len moj muz sa furt zavzdusnuje, ze mame po dome zenske vlasy, lebo chodia ku mne sestry a kamosky prespavat casto😅 ale vidim, ze tu su rozne detektivne praktiky skusane. Na druhej strane, s neverou nemam skusenosti, mozno by som rozpravala inak, keby sa mi to uz stalo

dominikamacakova
5. aug 2023

@autor v skratke - nastrčíš nejakú novú vec, univerzálnu, ktorá by mohla byť jeho, alebo milenky a "náhodou" ju nájdeš. Napríklad v kaslíku v aute. Ak ti povie, že je jeho tak budeš vedieť, že klame

oli18
5. aug 2023

@andrejkap123 nejake nevinne chudinky, ktore musia byt po voli vasim vychcanym manzelom....
🤣. To sa ti paci viac? Vies, mam slabu slovnu zasobu 🤣

andrejkap123
5. aug 2023

@oli18 nevravim ze su nevinne ale neznasam ako sa vyeobecne odcudzuju len zeny pricom si same nepozriete co mate doma 😇

h2
5. aug 2023

Autorka, je mi ľúto, ale mám veľmi silný pocit, že má inú. A že tie služobky, na ktoré tak často chodí, možno ani služobkami nie sú. A ak aj sú, tak po práci trávi čas s tou čiernovláskou. ☹️

oli_gapelodiegant
5. aug 2023

Ja by som počkala na jeho ďalšiu sluzobku a prišla nečakane na návštevu, že ti bolo za ním smutno samej doma ;) a možno bude aj iné prekvapko....:/

hladamematku
5. aug 2023

Zvláštna doba choré vzťahy.....mňa napadá takéto veci riešiť s partnerom a nie s cudzími...ale asi som.emocne.nevyspela..

diaszoky
5. aug 2023

@dominikamacakova to ako ti napadlo? Inac super napad😇

autor
5. aug 2023

No ja neviem baby....spýtala som sa ho nato...a úplne, že čo má on s nejakým čiernym vlasom a ďalej sa bavil s bábätkom akokeby nič.... :( Dajme tomu že ma podvádza aj keď si to reálne nechcem pripustiť.....ale ..jedno mi vysvetlite...ak je chlap pri pôrode...vidí svoju ženu čím si musí prejsť...ako sa stará následne o to bábätko...ako má navarené oprate...ako dokáže takýto človek zasunúť inam...veď nech to robia tí chlapi...ale nech o Tom povedia svojej žene, aby si mohla nájsť lepšieho,ktorý si ju bude vážiť....to len taká vsuvka...a neviem čo mám robiť naozaj..bez úplne priameho dokazu nemôžem s tým spraviť nič, iba mu veriť a mať sa viac má pozore

dominikamacakova
5. aug 2023

@diaszoky videla som prednedávnom také video 😀

ankare
5. aug 2023

Presne toto si hovorím aj ja. Ja byt muž, nosím svoju ženu na rukách, tobôž, keď bol pri pôrode a vidí,čo všetko obnáša starostlivosť o bábätko.

majkamasar
5. aug 2023

A nepoziciavate twn byt niekomu znamemu? Aj moja segra mala byt a ja som tam s manzelom vtedy este s priatelom obcas prespala. A vlasy tam zostali tiez urcite. Jej manzel ani netusil ze nam ten byt obcas pozicala.

tanyag
5. aug 2023

@autor
"Dajme tomu že ma podvádza aj keď si to reálne nechcem pripustiť.....ale ..jedno mi vysvetlite...ak je chlap pri pôrode...vidí svoju ženu čím si musí prejsť...ako sa stará následne o to bábätko...ako má navarené oprate...ako dokáže takýto človek zasunúť inam"

Nie je to o tom, či bol chlap pri pôrode, či o tom, či má navarené a opraté. Je to o charaktere človeka. A človek môže mať aj na zlatom podnose všetko, čo chce, ak má "zlý" charakter, tak sa môžeš aj na hlavu postaviť a ten človek podvedie, sklame, oklame atď.

Môj bývalý partner mal úplne všetko pri mne, žil si ako kráľ a aj tak ma podviedol (sex sme mali každý deň a rôzny, nie stereotypný). Dodnes mi vraví ako ľutuje a že lepšiu ženu odomňa nenájde, aj preto je od nášho rozchodu sám, hoci skúšal aj inde ale nebol spokojný 😂

oli18
5. aug 2023

@andrejkap123 zato, ze ty nieco neznasas, nemusim ja hladat slova, ktore by ti lichotili 😃. Je to diskusia, kazdy pise svoj nazor, aky ma a ako vie

denisah6
Autor odpoveď zmazal
mandzula
5. aug 2023

@autor "jedno mi vysvetlite...ak je chlap pri pôrode...vidí svoju ženu čím si musí prejsť...ako sa stará následne o to bábätko...".
Povedzme si pravdu, tuzba chlapa byt pri porode je casto skor tuzbou zeny a chlap, ktory ju nechce sklamat, ide. To, ze ju vidi trpiet, ho od nevery nijako neodradi, ak neverny byt chce. A dalsia vec - zeny si tak vseobecne myslia, ze maju byt za materstvo donekonecna velebene a obdivovane, lebo je to nieco extra uzasne. Chlap to tak nevnima, je to pre neho jednoducho zabezpecenie pokracovania rodu.

maminkadeticiek
5. aug 2023

A co si cakala ze vo ine ti povie?Mas vymalovane teraz ak v tom aj nieco bolo uz si bude davat vacsi pozor.

babulkomale
5. aug 2023

Má kolegu metalistu 🤟

babulkomale
5. aug 2023

@denisah6 kto hral na viole?

oli_gapelodiegant
5. aug 2023

@maminkadeticiek hej presne..škoda, že sa ho to pytala, teraz bude vsimavejsi, ak niečo....

yvanielka
5. aug 2023

@babulkomale tiež lúštim že aká viola 😀 asi malo byť "voilà"

denisah6
Autor odpoveď zmazal