Cudzí vlas v kúpeľni
Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D
Skus este ten trik co pisala vyssie s tou vecou
@denisah6 😂
Daj do auta nejaký hrebeň alebo zrkadielko ;)
@oli_gapelodiegant mne ešte napadlo, že by mohla dať do auta ochutené Orbitky napríklad pomarančové, pohár na kávu čo sa dá kúpiť na pumpe, alebo nejakú parádnu fľašu na vodu 😀
@dominikamacakova máš super nápady žena ;)
A ty si si vazne myslela, ze sa ti z fleku prizna? On velmi dobre vie, ze mu to nemas ako dokazat, takze bude zatlkat a zatlkat. Ja by som sa snazila u jeho zameatnavatela zistit ako casto chodi na sluzobky a ked najblizsie na nejaku pojde overila by som si to v jeho praci. Pises, ze aj v minulosti si mala podozrenie. Myslis, ze to bude zrovna nahoda?
A este k tomu vlasu, to vazne niektore tomu verite, ze si cudzi vlas prinesiete z vonka? Mne sa to nikdy nestalo a to som v kolektive so 14 zenami. Pekna bachorka.
@0kristina0 áno, bežne som si z mhd priniesla cudzí vlas, hlavne v lete, keď som sa spotila a nalepilo sa na mňa všetko možné zo sedačky. Aj od doktorky z lehátka som si už doniesla cudzí vlas. Bola som blondína a tmavý vlas som si na sebe po príchode domov hneď všimla. Teraz mám vlasy hnedé a denne na balkóne nachádzam blond vlasy od susedy, ktorá všetko práši z balkóna a keďže v lete chodím často bosá mám jej vlasy všade v byte. Dokonca aj vo vani keďže sa v nej sprchujem. To, že si si ty nikdy nepriniesla cudzí vlas neznamená, že je to nereálne.
@0kristina0 mne sa to tiez nikdy nestalo
ženske vlasy sa po sexe lepia chlapom vačšinou na genitálie, hrud... takže ked pride domov a osprchuje sa, žensky vlas vyplavý sprcha a skončí vo vani, na vani atd. moj muž si vždy povzdychne že všetko somnou miluje, ale tie vlasy moje polepene kadekde nie sú 2x príjemné 😀
žena, mrzí ma to.. ale z najväčšou pravdepodobnostou sa tvoja intuícia nemýli :(
@banderaska29 Este ak jej manzel chce aby si dala vlasy prefarbit na cierno, preco asi?
Asi ti to neprida na nalade, ale ak si cerstvo po porode, sexu je pomenej... Ti normalni vyzreti chapu, ze je to dočasne a vedia oceniť, cim si zena prechadza. Ale niektori chlapi proste nebudu cakat kym zena moze a idu inam, bohuzial.. A po dalsie, nemyslim, ze toto je prvy raz, ani druhý. Ja by som bola schopna asi aj s dvojtyzdnovym babatkom ist asi do toho bytu
@lonely66 ja susedine vlasy nachádzam v mojej vani z mojich nôh, keď si ich tam umývam. Preto by som ja osobne tragediu len pre 1 cudzí vlas nerobila. Keďže ho môžem priniesť domov na sebe a spadne do vane pri sprchovaní.
Ale autorka musí vedieť ako to u nich doma vyzerá so vzťahom.
@lonely66 ja tipujem ze je to jeho kolegyna, kedze tie sluzobky su casto
@lalenka33 tak suseda? 😬😬😬 ups...
No autorka nejaky update? Poslala si do bytu niekoho? 😀
@dominikamacakova kukala si tik tok a si mudra?
@oli_gapelodiegant nema, radili to na tik toku, to ona nevymyslela
Pred vlastnou skusenostou by som ti povedala, ze si paranoidna a ze podobne veci su len vo filmoch. Byvalemu som nasla v posteli dlhy cierny vlas (mam svetlohnede vlasy) a vyslo z neho, ze si zavolal nejaku babu z krcmy domov. Ani neprezliekol periny, fuj.
@prosimopomoc videla som to na Instagrame. Akože nechápem tvoj komentár 😂😂
@dominikamacakova tak to ja by som bola v keli. Pretoze niekedy vec odlozim bezmyslienkovite. A kludne ti na vec, ktoru som tam dala ja, poviem, ze to ja nie, alebo ze netusim, kde sa to tam vzalo. A na vec, ktoru som tam nedala poviem, ze to som tam asi dala ja.
Lebo kedze nemam za usami, tak to neriesim. Ibaze podla tvojej teorie sa tak obvinim z niecoho, co som nespachala.
@lonely66 už v prvom komentári som písala, že suseda práši koberce, deky a vlastne všetko z balkóna a že mám jej blond vlasy na svojom balkóne a keďže chodím bosá, tak ich mám všade v byte aj vo vani keďže sa v nej umývam a vlasy mám na nohách, ale to neznamená, že aj u atorky sa tak vlasy dostali do vane.
@tanyag to mi pripomenulo čo sa nám stalo pred 2 týždňami.sme zo západného Slovenska, bola som so synom na liečení na východe, v Prešove. Zhodou okolností tam chlap šiel pracovne,tak nechal kamión na pumpe,vzal taxík a šiel na noc za nami do apartmánu, ráno sa vrátil pre kamión. Ktovie čo si o tom myslela pani na pumpe, ktorá mu dovolila si tam ten kamión cez noc nechať 😆
Riesit vlasy ma zmysel, ak sa zacnu objavovat rovnake cudzie castejsie.
Jeden vlas je naozaj detinske riesit.
Co si spominam, tak raz sme stali na fajciarke vonku a fukal vietor. Kolegyna mala rozpustene polodlhe vlasy a stale jej ich zafukavalo do tvare (stala chrbtom k vetru a celom k nam). Tak si ich podchvilou odhrnala z tvare. A zrazu siahla na kolegu a dala mu dole z kosele svoj vlas. Este sa mu tak dokonale zachytil o gombik. A ja pozeram a seba a na kabate spredu som mala par jej vlasov, kedze na vlne sa to zachyti este lepsie.
Zasmiali sme sa, ze toto mu najst jeho zena za gombikom, tak mu to neuveri, co pri vysvetlovani aj zahynie.
V zivote sa deje tolko nahod, ze kym si clovek veci neoveri, nemal by hned konat ako blazon a nahanat partnera s akoze nenapadnymi otazkami a konfrontaciami.
Ak sa totiz myli, moze dosiahnut jedine - ze partner mu to podozrievanie nezabudne a v case krizy to len podpri jeho nechut o vztah s takym clovekom skusat bojovat.
Takze nabuduce radsej pockat, ci sa objavia take vlasy zas. Ak niekoho ma, tak sa objavia. A moze sa zistovat, komu teda patria.
Problemom je, ze mnohi s nervami nevydrzia a idu hned do boja. Svoje minimum dokazov vystrielaju na zaciatku a partner je uz iba ostrazitejsi. A oni? Ziju dalej vo svojej zhryzavej neistote. Je to niekomu treba?

@oli_gapelodiegant škoda neškoda...je to chlap...a ak by aj...pochybujem že si bude prášit zo seba vlasy 🤣baby nemám mu ako nato prísť...do bytu pôjdem...popozeram sa poriadne...mobil má tlacidkovy...notebook a ipad síce má, ale stále so sebou, v aute...neviem fakt...len nad tým premýšľam ale na nič neprichadzam