Cudzí vlas v kúpeľni
Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D
Plus klasicky prenos v kancelarii. Niekto si sadne na ine kreslo, lebo chce trebars s niecim pomoct v pocitaci. A moze si odniest na obleceni ako suvenir iny vlas nahodne.
@moonlight1210 veď ale treba si toho chlapa poznať či na to skočí, alebo nie
Autorka - ak mal niekoho v byte tak na 100% tam nieco najdes. Den ked chlap perfektne poupratuje byt po milenke aby tam ani vlas nezostal, bude den, ked peklo zamrzne.
Ahojte, tak áno podvádzal ma, sám sa mi priznal, ideme od seba, ani si neviete predstaviť ako mi je a s trojtyzdnovym bábätkom..
Musi ti by hrozne, drz sa, zvladnes to, my zeny sme silne. Jemu sa to raz vrati, verim tomu.
Boze 😳😌 to je sviniar 😤vela sil prajem.
😓
@autor
Je to hrozná situácia (sama som v takej bola), ale pomohlo mi pozrieť sa na moje dieťa a byť silná hlavne kvôli dieťaťu. To ťa momentálne potrebuje najviac. Určite to prebolí, ver mi. A určite vám (tebe aj dieťaťu) bude lepšie bez takého muža.
Chvíľu si poplačeš, chvíľu to bude bolieť, ale bude dobre. Lepšie byť sama s dieťaťom, ako sa hrať na šťastnú rodinku. Držím palce, aby si to zvládla, čo najlepšie ❤️
Drzim palce, musí to byť obrovský šok, ale radšej sama ako s takým chrapúňom.
Tak ale aj tí povedal niečo, prečo, čo ho k tomu viedlo? Aspoň nejaké trápne vysvetlenie?
Hlavne sa nedajú nalákať na prazdne sľúbi.. keď to dokázal v takomto období ... Urobí to odstupom času zas.. viem o čom hovorím sama som to zažila.. len ja hlúpa som mu dala šancu a ťahala som to silou mocou ešte roky a opakovalo sa to x krát..až kým som neodišla..teraz mám novho manžela, moje deti ľúbi ako svoje a ex sa ani nezaujíma.. držím palce. Všetko zvládneš.
Moja zlata, to mi je luto, cakala som, co napises a dufala som, ze to bude len nedorozumenie. Prajem vela sil a uz len stastie v zivote, zdravie tebe a babatku. 🙏
😭😭😭😭 ďakujem...7 rokov som si myslela že mam svoju druhú polovicu nájdenú...nikdy sme sa nehadali...nikdy som nemala dôvod ani pocit mu v niečom neveriť...nikdy som ho nezanedbávala...sex sme mali ešte aj v deň pôrodu...pri pôrode chcel byť on sám...ja som to ani vlastne nechcela..no ten deň nás spojil ešte viac....a teraz toto? Ja vlastne ani neviem kde je sever
Raz áno..čo som aj spomínala...keď mi neodpisoval jak sme boli dohodnutí a bol taký zvláštny v ten deň....no aj tak som to nechala tak
A viete čo? Podvádzal ma celých 7 rokov stále, vždy s inými ženami...že len keď už videl bábätko tak mi nechcel ďalej už ubližovať a chcel mi to čím skôr povedať...bože ženy veď ja píšem jak na základnej škole ..snáď ma pochopíte...vytratilo sa mi snáď ešte aj IQ
Taky hajzel si ta nezasluzi. Ti chlapi maju v hlave vzduchoprazdno.
Dôvod? Páčia sa mu ženské telá ... Takto nejako mi to povedal... Ja už som stará ja už mám až 31 🤦baby telo mám už po pôrode čo by mi aj dvadsiatnička mohla závidieť :( to teraz sa nevychvalujem...ale naozaj ...on je strašne pekný muž po ňom vždy ženy šli samé...no ale vybral si mňa...a ja som mu 100% verila že som pre neho jediná lebo správal sa tak....bábätko sme chceli obaja...píšem piate cez deviate ale mám pocit že skončím na psychiatrii...
Držím ti palce, chlapi sú svine, zameraj sa na bábätko a pre neho sa snaž udržať aj keď sa mi to asi ľahko píše. Buď rada, že si to zistila a neťahal to takto roky. Susedia boli spolu od 16, sused si začal v 50 so susedinou najlepšou kamarátkou. Až pri rozvode sa jej priznal, že ju podvádzal aj predtým s inými.
Dúfala som, že to bude naozaj blbá náhoda, ale teraz…
Je mi to veľmi ľúto, máš sa komu vyplakať a možno kam odísť na pár dni?
Sú muži, ktorí by sa nemali ženiť a zostať radšej slobodní a bezdetní. Zdá sa, že tvoj manžel je z tejto sorty 🥲
@miriam11 teraz je jasne, ze nechodil na sluzobky ale trtkacky
Mne z neho zostalo az nevolno, nechcem si predstavit kolko zien za tych 7 rokov mal v posteli 🤢. Dnes ho milujes, zajtra ho budes nenavidiet.
@miriam11 to je aj o pohodli. my mame z prace jednu budovu v inom meste a kolegyna aj tak isla radsej do hotela... ja keby tam mam byt, tiez idem radsej do svojho.
k tomu ze preco... na instagrame sledujem jedneho chalana(zo zvedavosti) a ten prezentuje nazor, ze chlapi vsetci alebo vacsina podvadzaju a zacinam tomu verit. ze to maju proste tak prirodzene, ze sa im jedna zena zunuje, aj ta zamilovanost prejde atd. ze zena vidi ten komfort(nemyslim materialne ale ze sa o nu chlap stara, maju dieta a pod.), vidi stabilitu atd. ale chlapi to tak nemaju. a asi zacinam tomu verit.
on ale tvrdi ze sa s tym mame zmierit a "bude to fajn". s tym ja absolutne nesuhlasim. ked aj by som bola ochotna priznat ze vacsina chlapov je po case neverna, lebo pudy atd. budis, ale nikdy by som s takym chlapom dobrovolne neostala. nech si podvadza nejaku inu, ak mu to bude tolerovat. ja by som s takym chrapunom nebola, mam nejaku hrdost a vazim si sama seba.
😢😢😢
Takže celých 7 rokov ťa podvádzal s hocikým, ale úprimnosť sa z neho derie práve, keď si 3 týždne po pôrode s čerstvým bábätkom... lebo ti nechce ubližovať?? To je ešte väčší debil ako sme si mysleli 😠 ... ak má takú super prácu plnú služobiek, tak nech hlavne na dieťa platí a veľa, nech aspoň týmto prispeje k výchove a ty si časom nájdeš dobré, milujúceho muža 🙂..od tohto môžeš vlastne už len leošieho nájsť 😉

@breznica 😁 tak hlavné je, čo viete vy a nie, čo si ostatní myslia 🙂 a možno tá pani je zvyknutá na takéto "stráženie" kamiónov 😀