icon

Cudzí vlas v kúpeľni

5. aug 2023

Baby, toto dám radšej anonymne, aj keď vôbec by som nemusela, k veci : manžel bol na týždennej služobke, dnes ráno keď sa vrátil tak po jeho sprche som vo vani našla dlhý čierny vlas..Viem, že to vyzerá tak, že som paranoidná, ako najhorší sci-fi film, no v minulosti som už mala pocity ohľadom nevery zo strany muža, avšak som to uzavrela ako výplod mojej mysle...moja otázka na vás znie,či by Vám zasvietila kontrolka alebo nechať to úplne tak..nemáme v rodine nikoho s čiernymi vlasmi, ani kamarátov, čo k nám chodia..skrátka je to dlhý nafarbeny čierny vlas. :D ďakujem za pozornosť :D

acsa
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
8. aug 2023

Isla som ti pisat, ze mne pride divne, ze si cerstvo po porode a on sa odtrepe na sluzobku. Uz len to by mi bolo divne, ze ta nechal samu. Ale pozeram, ze uz sa priznal. Lepsie neskoro, ako nikdy, ale mohol ta usetrit od toho, byt single mamou. Drz sa

acsa
8. aug 2023

...odpadla som. 🤦🏼‍♀️

lunademonica
Autor odpoveď zmazal
majlo1234
8. aug 2023

Je to cocot.

lunademonica
8. aug 2023

Och, je to velmi luto co sa stalo, ako sa to ukazalo :( bud silna, este budes mat krasny zivot, poznam baby co po takychto hajzloch nasli super partnerov aj s dietatkom.

ema22270
8. aug 2023

Teraz som si precitala diskusiu, tak silna kava. 🤯
Ako to budes teraz zvladat s dietatom? Je mi to luto 🥺

pikachu999
8. aug 2023

No hnus.. môže sa hanbiť.. čistý xoxot...🤮

mamamasama
8. aug 2023

Tak toto ja nepochopim. Cakal kym bude otec, aby dietatu znicil zivot??? 😡😡😡😡

autor
8. aug 2023

Neviem nič...kojim, mala má kolíky...do toho stále dosť krvacam...možno prišla fáza sebalutovania...neviem...jedine čo si zatiaľ uvedomujem je, že som ostala sama s bábätkom...neviem si predstaviť, že bude za ňou chodiť ešte a ja sa budem musieť naňho dívať...lebo k tomu dojde, keďže mu vo styku s malou brániť nebudem...neviem si utriedit myšlienky lebo som dostala sok akokeby mi niekto blízky náhle zomrel ...cítim sa hrozne... Rodinu mám v zahraničí, prídu za mnou keď to bude možné...

linki90
8. aug 2023

fuj to je degeš ,zvládneš to aj s bábom ver tomu ženy zvládnu všetko 💪🏼

1234321
8. aug 2023

Je mi to ľúto, že sa to stalo a práve teraz ☹️ Máš malé babatko musíš byť silná. 🌸 ale si zapamätaj kvôli takému debilovi sa absolútne netráp, neplač a nestracaj nad ním svoju energiu.

lalilla
8. aug 2023

Joj tie ktore pisete ze vlas mohol doniest z vonku az do kupelky velmi by som sa pozrela keby ste brunety a vo vani blond dlhy vlas, ci by ste si tiez povedali ze fukal vietor 😀
Osobne js muzovi verim, nemam ziadne podozrenie ale keby najdem iny vlas v kupelke ci dome no ako taky film by sa mi pustil v hlave ze konec

lunademonica
8. aug 2023

Pocuj ale nepodcen to, urcite zajdi za psychologom, (alebo psychiater je zadarmo) a ries podporu aj takto, nech nedostanes real depresiu, v sestonedeli je takato rana dost nebezpecna.

pajdab
8. aug 2023

Cudzi vlas mozes doniest NA OBLECENI ale to musi byt sakra nahoda a nestava sa mi to......... Kdezto v sprche ho mohol mat akurat tak zavrznuty v zadku.

jeronymo
Autor odpoveď zmazal
natalka13
8. aug 2023

@mandzula veru a hlavne v tejto dobe zeny si myslia ze porodom vychovou su nieco extra-trpitelky. Pritom Je to roky prirodzena vec ze zena rodi a stara sa prevazne ona o deti.
Ja by som sa opytala na ten vlas, a aj by ma to znepokojilo. Sleduj ho.

0martina0
8. aug 2023

😢

megan777
8. aug 2023

@ankare bože mne to je úprimne ľúto takí chlapi mňa už raz chlap podviedol keď mal malý pol roka niečo strašné a neveru som neodpustila,ale poviem že môj teraz normálny muž chodí domov z práce atď a vlasy nedonasa ani blond ani žiadne no bola by som napozore veru držím palce silno potom napíš ako si dopadla,ono je to ťažké teraz keď máš malé bábätko❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

kvietocek87
8. aug 2023

Bud rada, že vlas.Mne nosí blchy z roboty.Nic nerobím len luxujem,perem, celá rodina dokusana 😂😂😂

megan777
8. aug 2023

Bože dobrý ja teraz čítam spätne a presne 7rokov sme tiež spolu žili a podviedol má už bývalý otec môjho synčeka keď mal pol roka hajzli takí chlapi ja nechápem a to nechcem sa chváliť postava ako modelka aj som teda modelku robila aj tvar ok a vidíš čo spravia chlapi chvála Bohu mám teraz normálneho ale trvalo mi dlho kým som vôbec začala mužovi verit

pikachu999
8. aug 2023

@kvietocek87 prečítaj si to celé...:/

alexandrahaspi
8. aug 2023

Precitala som si to cele, je mi to luto. posielam Ti vela sil ❤️A on nema nejaku uchylku, ze mu idete o zenske tela, nemalo by sa to liecit? teba nemiluje? Naco chcel dieta? chce byt s tou ciernovlaskou ci vlastne vzdy ma len inu na uzivanie?

@megan777 tak ale vtedy si si nemyslela ze mas normalneho? Asi vsetky tie podvedene si to mysleli. Kazda potom pise ze vdaka bohu uz ma normalneho 🙂 a to nemyslim v zlom.

petrisorkaa
8. aug 2023

@chillibubble mozem sa spytat, kto to je? Mrkla by som sa tiez zo zvedavosti...

jarka26011
8. aug 2023

Doma má ženu po pôrode a on trtka druhu 👍

zanny93
Autor odpoveď zmazal
rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
jujulip
8. aug 2023

Ja som včera vysávala a našla som v obývačke taaky dlhý čierny vlas..tiež som ostala zarazená, ale my sme spolu doma už od začiatku prázdnin, každú minútu sme spolu takže jediná možnosť je že sme ho doniesli.. Ale ináč tiež by ma napadlo to, čo teba...a vo vani..bud na pozorne, nič tým nepokazíš.

sisa_s
8. aug 2023

@rozkvet1
@jujulip citajte komentare autorky, uz zistila pravdu

ilianalu
Autor odpoveď zmazal