icon

Cudzia matka mi vyfackala dcéru

28. dec 2022

Rozmýšlala som, či napísať tento príspevok.. no nakoniec som sa predsalen rozhodla, že tak urobím.
Podelím sa s vami o moju dnešnú skúsenosť, z ktorej ma ešte teraz od jedu trasie..
Dnes som si s mojou dcerkou (3roky) a mojou maminou urobili taký babský deň.. Išli sme do OC do FunnyLandu (v Trenčíne).. Dcerka sa tam krásne hrala, bláznila, našla si tam kamošky, s kt.sa hrala.. S mojou maminou sme sa pri nej prestriedavali.. Potom moja mamina išla domov a zostala som tam ešte s dcerkou.. Sedela som pri stole, dojedala po dcerke hranolky.. pričom som ju stále očami sledovala, kde je a čo robí. V danú chvilu bola pri guličkách a zrazu som uvidela, ako nejakému malému chlapcovi capla po tvári. Tak som sa hneď postavila, že idem zakročiť a vysvetliť jej, že to nesmie robiť a dohovoriť jej..
Lenže kým som k nej prišla, tak prišla matka toho malého chlapca a začala húkať po mojej dcérke a brutálne ju prefackala po tvári!!!!!!! Dcerka začala velmi plakať , bola v obrovskom šoku až sa z toho pocikala. Matka hneď na mňa vyletela, že prečo si nestražim svoje dieťa (pričom ani ona nebola v danú chvilu pri svojom ročnom synovi) a ja som si síce svoju dcerku z dialky sledovala, no nestihla som zakročiť.. Ja som sa jej za dcerkine spravanie ospravedlnila a mrzelo ma, že capla jej synovi.. Ale ako si môže dospelá žena, ktorá má 3deti dovoliť niečo takéto voči cudziemu dieťaťu??? Samozrejme hneď som na ňu vyletela, že čo si to dovoluje, a mala to riešiť inak a nie tak, že mi začne fackať a biť malé dievčatko po tvári!!! Hneď som začala baliť veci, ukludňovať svoju dcerku, ktorá stále plakala.. Všetci neveriacky krútili hlavou a nik nechápal, že takéto niečo si niekto dokáže dovoliť. Naozaj velmi velmi velmi som v duchu predýchavala, čo urobila.. Mala som 100chutí ju tam vyťahať za pačesy a jednu jej vraziť. A môj slovník v mojich myslienkach na ňu tiež nebol zrovna pekný. Nakolko som si uvedomovala, že mám pri sebe dcerku a je tam ďalších XY detí a nieje vhodné jej to akýmkolvek spôsobom "vracať" , kedže sme boli v detskom zábavnom parku.. Zmohla som sa iba na to, a povedala jej, že je CHUDERA a môže sa hambiť za to, čo urobila. Lutujem jej deti, keď takáto MATKA dokáže takto zaútočiť na cudzie malé dieťa, čo potom robí doma s tými svojimi ,keď náhodou "neposlúchajú"? Nejaký pán sa na to nemohol tiež pozerať, vstal a tiež jej išiel slušne vynadať.. V šatni prišli za nami ešte nejaké mamičky, čo boli tiež velmi zaskočené z jej konania. Tá chudera nemala ani tolko chochmesu príšť sa ospravedlniť. Bola tam aj s mužom, ktorý sa za ňu evidentne dosť hambil.
Obsluha tohoto podniku bola velmi zlatá a milá, a velmi ich mrzelo , čo sa stalo.. doniesli dcerke kinderko a dali nám gratis poukaz na 1vstup k nim.
Určite sa tam ešte vrátime a nezanevreme.. Takéto psychicky labilné matky môže ktokolvek stretnúť kdekolvek.. (pevne verim a dúfam,že si tento prispevok snáď konkrétna osoba prečíta a zamyslí sa nad sebou). A áno, dcérke som samozrejme dohovorila, že detičky sa nebijú..

dzulli1980
29. dec 2022

Trestné oznámenie? A čo tam napíšeš? Veď Tvoje dieťa začalo ... inak, tejto story neverím ... matky sú kadejaké útlocitné, ale žeby žena-MATKA "brútalne prefackala" akékoľvek iné dieťa ... inak ma zaujalo, odkiaľ vieš, že má tri deti, poznáš ju?

bluka2
29. dec 2022

Tak si mala vraziť ty jej, potom ona tebe a boli by ste si všetci kvit. (Irónia, pre niektorých - vysvetlenie pre istotu) Sorry, ale fyzicky zaútočila prvá tvoja dcéra. Hanbila by som sa za to na tvojom mieste. Neurobila by to, nebol by problém. Iba ti to pripomínam. Možno môžeš byť v konečnom dôsledku vďačná tej matke, že tvoja dcéra v budúcnosti nezacne fyzické výmeny a ušetrí si kopec problémov.

terezka1947
29. dec 2022

Ten príbeh si odporuje.

amarilka26
29. dec 2022

@bluka2 mate deti ? Lebo ak nie, ani ich prosim nemajte. "Prva zautocila" je to 3 rocne dieta pre boha 🙈

bluka2
29. dec 2022

@amarilka26 predstav si, 2 a ani nikdy nedostali ani po zadku ani nič také a ani si.nic nedovolili ako to dievča k druhým deťom.mam 3 ročného, bude mať o pár dní 4. V živote nič také nerobil. Tebe sa to zdá normálne? A nie je to žiadny zakríknuty chlapec, ak začneš, že deti sú rozdielne a tak

kristinapetronela
29. dec 2022

@pragmaticka toto aj mňa napadlo .veď to isté robí určite aj doma svojim deťom ☹️

bluka2
29. dec 2022

@amarilka26 u nás tolerancia násilia nula - každým smerom: od nás aj na nás. Iba v prípade obrany

lenjaona
29. dec 2022

@dzulli1980 ak aj začalo to dievčatko tak ta mamicka jej mala vysvetlit ze to sa nesmie, vyhresit ju ale hento neni riešenie, navyše obe su deti... 3 ročnému sa nie vždy da vysvetliť

zmrzlinka2021
29. dec 2022

Podľa mňa ak napadnem človeka, čo sa nemôže brániť, napr udriem dieťa, babku, zdravotne postihnutú osobu, je to na políciu.

kristinapetronela
29. dec 2022

Nikdy by som svoje dieťa nevyfackala .neviem si predstavit cudzie vyfackat . Vôbec celkovo inak rozmýšľam skôr hľadať to dobro ako zlo a útočiť .bohvie ako to bolo .... Neverím tomu celkovo a keď aj mala to riešiť na mieste a nie podávať trestné oznámenie .

lenuska9999
29. dec 2022

Prepáč ani som to nedocitala do konca, ale prefackat by ti ju nepomohlo. Normálne by som zavolala políciu a udala ju. Biť deti je trestné a ešte k tomu cudzie..

kassandra25
29. dec 2022

Hm, tiez si toto neviem predstavit, ako takto moze fackovat cudzie dieta, zato, ze jedno dieta udrie druhe. Keby mu isla dohovorit len, mozno aj skaredsie, mozno aj udrela po ruke, to by bolo maximum. Treba si asi viac strazit deti, ale aj vysvetlit dcere, ze aj toto sa moze stat, ked ty udries po tvari ine dieta, ktore vobec nepozname. Ano, rodicia sú vselijakí, videla som aj nervóznych oteckov, ktorí tiez vselijako riesili deti alebo aj iných dospelých na ihriskách. Keď ti nspísem, ze jedna bielej pleti matka kojila svoje vyse ročné dieta v detskom kutiku a vzápätí svoje vyse 6 rocné dieta, a hlavy sme odvracali prec vsetci, co ti z toho vyplýva? Že všade sú ľudia, z ktorých nevieš predpokladať, čo ich môže napadnúť urobiť....

ejanjelik
29. dec 2022

Ach,aké smutné. 3- ročná je za zlú,že sa nespravala podľa noriem, ale to ze dospelá zena zbije na verejnosti cudzie ( ako by bolo normálne zbit vlastne) dieta je ospravedlinetelne ,lebo mal začala prvá.

kaktusik007
29. dec 2022

akoze pardon, trojrocna fackuje rocne batola a to je akoze v poriadku a teraz z nej ideme spravit obet?
tak mamicka namiesto preplesku ruky ktorou bila malej jednu strelila rovnako do tvare - nech pociti dosledky svojho konania. Nemyslim si ze to bolo silne, lebo to uz by sa volala policia hned. Skor mi pride ze to bolo pre efekt, aby si to mala agresorka zapamatala.

nebolo to stastne riesenie, avsak rozhodne to nie je na podanie trestneho oznamenia 🤦‍♀️

ano, matka rocneho batolata to prehnala. A ako vidime tu v diskusii z reakcii autorky, matka trojrocnej agresorky nie je takmer o nic ina, co sa tyka psychickej pohody.

a osobne si nemyslim ze 3 rocna udrela batola do tvare iba raz - nejak z reakcie tej matky mi vychadza ze to robila opakovane a az ked dohovor nepomohol, nazorne jej ukazala pre efekt ake to je dostat po tvari. Ano, nie moc stastne riesenie....

No a matka agresorky namiesto toho aby bola si s deckom tak dojedala hranolceky a videla asi uz len to posledne, a nie cely konflikt. 🤷🏼‍♀️

primadona
29. dec 2022

toto som čítala na fb dneska

svetlonos
29. dec 2022

Ani som to nedocitala. Tej zenskej by som dala taku po papuli, ze by sa na zemi nasla a Boh ochranuj, keby to urobila pred mojim muzom. To by to obchodne centrum bud obletela alebo urcite by som to riesila cez sud za napadnutie dietata dospelou osobou.
Pokial je u tvojej dcery bezne, ze deti bije, nesedela by som v klude pri jedle (ale asi to bolo ojedinele).
Je rozdiel, ked udrie dieta moje dieta ( aj ked ma to nesmierne rozculi) a ked vyfacka 3 rocne dieta dospely este aj cudzi 🤮 Psychopatka!
Ja neznasam, ked rodicia maju v pazi a decko moze inym aj na hlavu skakat, neraguju. Vcera jeden tiez 3 rocny do nasho maluho kopal piesok. Otocila som ho od maleho, ze to nesmie. Ake do inej strany pokojne moze.
Ked mal maly fazu, ze slahol deti aj dospelych na ihrisku ( ako 2 rocny). Bola som max. 1 meter od neho aby som stihala reagovat. Neslahol sice po tvari ale aj tak. Ked sa mu to podarilo u jednej mamy na ihrisku, nevedela ci sa ma smiat alebo sa radsej otocit od neho aby to nevidel.
Bohudik to vzala s humorom, ze to deti robia. Bola to blba faza a po dvoch mesiacoch presla.
Ale nechapem ako moze byt dospely tak brutalny.

anjelicek26
29. dec 2022

Brutal prefackala snad nie, neprehanas to trocha? Neviem si to predstavit totiz, ale absolutne nie. Kazdopadne trestne oznamenie je uplne mimo, pojdu ti ti ludia svedcit? Aj oni to oznacia za "brutalne"? Alebo len "nevhodne"? Ked ti svedcit pojdu, povedia aj, aky konflikt vznikol? Ze tvoje dieta bolo agresorom (s kinderkom ako darcek) a ty si nezasiahla prilis dlhy cas? Dotahovacky na n-tu a papierovacky a aj tak to uzavru, ze sa nikomu nic nestalo. Lekarske vysetrenie a veci tomu podobne ste asi po tomto "utoku" nedali spravit. Dcera ma sok do zivota, taky si nezasluzila. Na druhej strane pochybujem, ze bude dalej capat mensie deti, s tym je po tomto zazitku koniec. Ja napisem len za seba - neudrela som nikdy cudzie dieta, neudrela som moje. Ale xy krat som musela zasahovat, ked sa ine dieta spravalo nevhodne. xy krat s toho bol konflikt, lebo sa staram do cudzich deti. Ale ked si nevychovavaju svoje, budem vychovavat ja a to od momentu, kedy to zasahuje moje dieta...boze ako som rada, ze vsetky nase deti su uz s tohoto veku von.

derdia
29. dec 2022

Dobra spravite, pekne to podajte, nech sa tie nevychovane matere, ktore "vychovavaju" takte tie svoje deti peberu.
Nech ma hanbu na3 roky. Hnusoba. Je to neskutocna nepravost, med pride "velky clovek" a zbije ju. Chuda tvoja mala😔😔😔😔

svetlonos
29. dec 2022

@ejanjelik
a take reakcie budu vzdy, pokial sa bitka deti bude povazovat za nirmalnu a vychovnu, Nohuzial aj v dnesnej dobe este. Je to des! Mna minule vytocil tiez jeden 4 rocny ked nasmu nadaval do sprostych debilov. V klude sa ten nas hral na piesku.Bola to skupina deti, ktore sa medzi sebou chovali hrozne. Matka siroko daleko neviditelna. Vyfackat som mala chut tu skupinu rodicov, ktori tieto svoje ratolesti mali v pazi.

mackamizjedlaskrec
29. dec 2022

By som radsej riesila svoje decko ze preco mi v detskom parku dostava hysaky na capanie inych deti !To co potom ked bude mat 5 zacne ich kopat ?A ja stojim na strane tej mamicky !Robila si svoju povinnost chraanit svoje dieta .

oblecenie99
29. dec 2022

Je to jedno či brutal či poriadna, alebo to bola "štandardná" facka. Nemá čo fackať cudzie dieťa. Vychádzam iba z toho, čo napísala autorka, a prifarbene či nie, podľa jej slov vstala a išla to riešiť, lenže nestihla. Ak by jedno z mojich detí (trojročné) dalo facku svojmu súrodencovi (menšiemu), tiež by som to neriešila vyfackanim toho staršieho preboha.

sofia1979
29. dec 2022

@bluka2 bože tebe dochádza že to urobilo malé dieťa? Ešte ani poriadne netušila za čo dostala ona

svetlonos
29. dec 2022

@dzulli1980
ahoj, ja som ako 8 rocne dieta bola svedkom, ako cudzia zenska schmatla 8 rocneho chalana, stupila mu na nohy a facjala ho. My sme sko dedska na nu kricali, nech prestane. Isla som pre otca toho chlapca. Jej dcere sa skupina deti v triede vysmievala, lebo klamala a provokovala. Mater si vonku potom schmatla tohoto chlapca. Oni v triede tu jej dceru ale nikdy nebili s ona si vymislala hrozne. Aj v ten den na neho naklamala. On sa hral vtedy s nami a k nej sa ani nepriblizil.
Takze su naozaj aj taki ludia, zial.

lasoli
29. dec 2022

a oreco tvoja dvera facka ine deti?ktovie mozno aj tvoja versia je prikreslena,pretoze neviem ci by cudzia zena brutalne vyfackal cudzie,mozno aj tvoje decko brutalne fackalo druhe.Najskor si ty daj dceru do poriadku a nauc ju nebut cudzie deti,mne by to tiez zdvihlo zlc,keby velka 3r baba capala moje ,deti.Isto by som nezareagoval ako ta mama,alw by som ju tiez razne upozornila.Tvoje dieta aspon ma poucku a uz sa nebude fackat s inymi detmi.

terezka1947
29. dec 2022

Lenže tu je presne vzorka mamičiek:nikdy by som si nedovolila udrieť cudzie dieťa a kto sa dotkne môjho dieťa,tomu ja ukážem.
Takže mamičky,trošku sa zamyslite samé nad sebou.
Partner na riešenie konfliktov je dospelák dospelákovi,nie dieťaťu.
Už aj z týchto reakcií vidieť,že niektoré sú naozaj v pozícii tej mamičky,kt.tu facku dala.
Či ako obrana môjho dieťaťa je to ok,ale udrieť cudzie dieťa mnou už nie?
Aká matka,také riešenie.

ahhola
29. dec 2022

Stali ti tie hranolky zato? Máš sa nepohnut od decka, lebo zrovna sa priruti hysterka. 🕷️

terezka1947
29. dec 2022

A druhá vec.
Dieťa nemá čo bit druhé dieťa,ale zase netvárme sa,že 3r.dieta si plne uvedomí,co niekedy urobí. Neverím(hoci môže sa stať),že úmyselne zbije druhé dieťa. Skôr je to také nechcené capnutie za niečo.
Ok to nie je,ale brať to ako dôvod na facku je silná káva.

canany
29. dec 2022

Isla by so do toho centra a vypytala si zaznamy z kamier, predpokladam, ze tam kamery maju a zistila co sa presne stalo. Ale conajskor,lebo po urcitej dobe tiezaznamy premazavaju. Ziadne normalne vychovane dieta nema reakciu, ze niekomu len tak z nicoho nic capne po tvari. Kto vie co tomu predchadzalo a kde s tym malym prichadzala este do kontaktu v tom centre.
Nieco take brutalne sa stalo tu. Chlapec s kamaratom sa raz nechceli hrat s o polovicku mensim chlapcom, co za nimi stale dobiehal, nevedeli ho striast, tak isli domov a maly ostal stat pred branou. Ten maly chlapec tuto "krivdu" vyriesil o nejaky cas tak, ze tomu chlapcovi brutalne necakane z nicoho nic vrazil pastou do brucha. Nevedeli sme ani ako reagovat. Rodicov tam nemal, ti ostali za hranicami, dohovaranie nepomohlo, lebo nam nerozumel, starsi brat toho maleho spratka zobral a rychlo zdrhol. Ale nikoho nenapadlo toho maleho za to prefackovat.

tykat
29. dec 2022

Kamerovy zaznam?

Popravde nechat 1r dieta v gulickach ked sa tam jasi 3r je nezodpovedne. Len ono dnes si mamicky myslia ze kazdy ma brat ohlad prave na to ich dieta. Matka 1r ze vsetci v gulickach maju davat pozor aby sa mu nic nestalo a matka 3r ze vsetci maju predvidat ze sa nieco stat moze ked sa deti jasia.

gladys_07
29. dec 2022

(Za predpokladu ze je toto cele pravda) celkom nechapem niektorym reakciam. Keby napisala ze na malu nechala u svokry a dala jej facku, alebo ze otec dietata sa rozculil a vylepil jej, to by tu bolo ine citanie. A toto je cudzia zena, 300krat horsie.

Trestne oznamenie bez debaty. Ta zenska ma zatial babatko, co bude robit ked bude mat toddlera, ved to je medzi detmi jedna velka strkanica o hracky, bude chodit po ihriskach jak terminator a fackat deti? Treba ju troska „preplesnut“ naspat navstevou policie.