icon

Dá sa fungovať s deťmi bez auta?

9. jan 2024

Ide o to, že auto sme pred deťmi mali. Len muž je nezodpovedný. Čiže kým nenastúpim do práce, auto nemáme. Momentálne som na RD s 1 ročnou dcérou, druhé dieťa má 4 roky.

Strana
z6
miculienka11
10. jan 2024

Ja nemám vodiča, som na rd, muž si auto nosí do prace.... Mam dve deti 6 a 3. Čiže školáčka a druha ešte doma. Autom riešime jedine pohotovosť keď je muž doma alebo cestu k svokrovcom. Véd MHD mam zadarmo. Deti tiež. Stretávame ľudí, rozprávame sa. Auto s deťmi nemusím. Keď ideme na veľký nákup všetci 4ria.je to otras. Nakladať nákup do kufra, dávať pozor na deti, prechádzať cez parkovisko... Skladať kocar. Takto si dám veci do kocara dieťa tiež, druhé mi dá ruku a chodníkom idem na bus a nemusím skladať kocar, nič z neho vyberať... Luxus.

autor
10. jan 2024

@hendikep napíšeš mi názov prosím ťa? Niečo podobné sme mali….

hendikep
10. jan 2024

písala som v druhom komente - Muli cargo bike

autor
10. jan 2024

@miculienka11 máš mhd zadarmo?

tiezjedna
10. jan 2024

@miculienka11 kvôli čomu chodíte 4 na nákup??

hiro
10. jan 2024

@autor, no napriklad u nas je MHD zdarma aj pre rodica ked mas kocik alebo male dieta pri sebe. Takze ked sme mali male dvojicky tak sa dali rozdelit pre kazdeho jedno a obaja sme mali zdarma 🙂

tulipanicek
11. jan 2024

@miculienka11 Tiež nerozumiem prečo chodíte všetci na nákup. Navyše do kocika by som z nášho nákupu dala tak 1/7 max.

cookie29
11. jan 2024

@tiezjedna ved to mas jasne napisane, ona nema vodicak, cize soferovat musi manzel. Ak chce ist na nakup ona a manzel musi soferovat, co urobia s detmi?

tiezjedna
11. jan 2024

@cookie29 na druhej stránke je jasne napísané, že vodičák má.

cookie29
11. jan 2024

@tiezjedna autorka ma, Miculienka11 nema ak som spravne citala

tiezjedna
11. jan 2024

@cookie29 máš pravdu, ona nemá. Aj tak ten ich systém nechápem. Keď už sa tam musia valiť všetci, tak deti nechám mužovi, nech s nimi trajdá vonku alebo niekde v kútiku (ak tam je) a ja si v kľude nakúpim. Keď už teda chlap nie je schopný so zoznamok obraziť obchod...

Strana
z6