icon

Nechať deti samé doma?

Včera o 07:00

Dcéra 13 rokov, syn 11 rokov, druhá dcéra 9 rokov ... chceme ísť s mužom večer na 2-3 hoďky (od 19:30 max do 22:30) po rokoch konečne sami na večeru. Zvládnu to alebo to je nezodpovedné ?

Strana
z3
zmrzlinka2021
Včera o 07:01

@anonym_autor ty ich poznáš najlepšie. Ja by som im pustila nejaký super film, čipsy a bye bye

viestta
Včera o 07:04

ty poznas svoje deti, ty by si mala vediet ci to zvladnu

anonym_5375f6
Včera o 07:07

Jasne, ak im doverujes. Urcite maju mobil, skontrolovala by som ich tak.

anonym_016c52
Včera o 07:13

na veceru by som isla skor a ak mas susedku p oprosila by som ju,ak by daco aby ich skontrolovala.. ale kazde deti su ine ... moja je ok sama doma od 10rokov -ale nikdy ju nenechavam vecer-len pocas dna ked ma prazdniny a ja musim do prace napriklad

anonym_6b7a3f
Včera o 07:16

čo znamená večer. od 19 hod? to je ešte pomerne vidno. od 21 hod? dosť neskoro.
možno aj áno, ale deťom do ruky mobil že ak by bol problém a na večeru s manž. nie moc ďaleko - pre prípad čo najrýchlejšie domov.

anonym_872d19
Včera o 07:19

@anonym_autor my sme išli na svadbu deti 10 a 13 rokov, svadba bola 30 km od domu.Boli sme ich pozrieť okolo 23 hod..a prišli sme domov o 3 a spali..na 2-3 hod.je v pohode.Nech si pustia obľúbený film, mobil v ruke..

anonym_367408

samozrejme to su uz velke deti a maju hadam aj mobil

anonym_65fec5

keď som mala 11 tak som mala na starosti dve sestry, jednu som vyberala z družiny a druhú zo škôlky, prišli sme domov, dala som im jesť a počkala na mamu kým príde z práce

anonym_44ceaf
@anonym_6b7a3f

čo znamená večer. od 19 hod? to je ešte pomerne vidno. od 21 hod? dosť neskoro.
možno aj áno, ale deťom do ruky mobil že ak by bol problém a na večeru s manž. nie moc ďaleko - pre prípad čo najrýchlejšie domov.

@anonym_6b7a3f čo znamená večer? Však píše presné časy...

tenerifka
Včera o 07:21

Uplne v pohode, mate mobily, to je velka vyhoda oproti casom minulym.
Nechate im nachystanu veceru, pozru film.....

anonym_e1c439
Včera o 07:27

ved to su uz velke deti

stellarstar
Včera o 07:28

Úprimne, ako to máme my ru vedieť keď my tvoje deti nepoznáme??

anonym_6b7a3f
Včera o 07:29
@anonym_44ceaf

@anonym_6b7a3f čo znamená večer? Však píše presné časy...

@anonym_44ceaf máš pravdu. asi som to prehliadla. ospr. sa

anonym_f42b31
Včera o 07:32

@anonym_autor objednaj im pizzu, pustia si film a v pohode vydrzia

rachel36a
Včera o 07:39

@anonym_autor v 12 rokoch už bol syn sam doma keď som mala nočnú...mladší ma teraz 11 a pokojne ideme na chvíľu s mužom ci uz na veceru, kávu, nakup...ved ta 13 ročná už hádam dokáže postrazit surodencov

mogaa
Včera o 07:48

@anonym_autor v pohode....tá najstaršia má 13 a mobil určite má....deti poučiť a kludne choďte....

doriiis
Včera o 07:53

Samozrejme, že zvládnu.

anonym_303f72
Včera o 07:58

@anonym_autor zvládnu.

danica2711
Včera o 08:12

moje deti to zvládali v pohode, keď mali 13 a 8, pravda, nemali tú tretiu, ale aj tá je už veľká

anonym_ba3005
Včera o 08:24

@anonym_autor Vzhľadom na vek detí by som to riskla a nechala ich na tých niekoľko hodín samé

anonym_ca3b85
Včera o 08:48

Ja tak neskoro nie. A nezatazovala by som 13 rocnu dceru zodpovednostou za dvoch mladsich surodencov. To ich ma aj skoordinovat na sprchu, umytie a ulozit do postele? Nie, je este mlada na takuto zodpovednost a nie su to jej deti.

anonym_adf208
Včera o 08:56

nie, peeboha!!!3 deti...aj najstarsie je este male...urcite nie...

prasiatko30
Včera o 08:59

Do pohody - pripravte im pizzu, nech si pustia nejaky film, telefon ta 13r ma urcite a zase pocitam, ze nepojdete na veceru do Rima, ale budete v ramci miesta bydliska do nejakych 20-30mins aby ste sa vedeli dopravot rychlo naspat ak by nieco

prasiatko30
Včera o 09:01
@anonym_ca3b85

Ja tak neskoro nie. A nezatazovala by som 13 rocnu dceru zodpovednostou za dvoch mladsich surodencov. To ich ma aj skoordinovat na sprchu, umytie a ulozit do postele? Nie, je este mlada na takuto zodpovednost a nie su to jej deti.

@anonym_ca3b85 toto sa mi paci 13r nezatazovat s dozretim na 2h na surodencov, ale uz by bolo treba jej predpisat antikincepciu lebo ma frajera 😂😂😂

anonym_ca3b85
Autor odpoveď zmazal
anonym_ca3b85
Včera o 09:07
@prasiatko30

@anonym_ca3b85 toto sa mi paci 13r nezatazovat s dozretim na 2h na surodencov, ale uz by bolo treba jej predpisat antikincepciu lebo ma frajera 😂😂😂

@prasiatko30 Ty o com tu splietas? O svojej dcere?
Ja som sa vyjadrila k teme a otazke autorky.
Niekto ma pozitivnu sobotnu naladicku ze? 🙄

taktotedanie
Včera o 09:12

@anonym_autor niekoho by som poprosila aby ich skontroloval

Samozrejme telefon nonstop u seba a pravidelne info

prasiatko30
Včera o 09:16
@anonym_ca3b85

@prasiatko30 Ty o com tu splietas? O svojej dcere?
Ja som sa vyjadrila k teme a otazke autorky.
Niekto ma pozitivnu sobotnu naladicku ze? 🙄

@anonym_ca3b85 nic sa nestane 13 za to, ze stravi 2hodiny pred telkou so svojimi surodencami. Jedine, ze sa utuzi ich vztah a zlepsi ich nezavislost. Naozaj to nie je nieco hrozne pre to 13r dieta, trochu zodpovednosti nezaskodi. Na co narazam je, ze na mk je superzodpovedne predpisovat antiku pre 13r dievca lebo uz ma vaznu znamost, posielat 6-7r dieta same do skoly - vsak musi byt zodpovedne a 13r surodenec sa nema zatazovat tym aby stravil 2hodiny s vlastnymi surodencami - tiez dobre pritiahnute za vlasy

anonym_65fec5
Včera o 09:22

no neviem, kedysi mladí od 14ich boli na internáte, prečo by sa 13ročná nemohla postarať dve hodiny o mladších súrodencov...

anonym_fe01df
Včera o 09:26

Ja mám doma kamery a keď idem preč na pár hodín zapnem ich a vidím čo porabaju 🙂

Strana
z3