icon

Dá sa nájsť po 30tke normálny chlap?

nives13
29. sep 2018

Ani neviem, prečo toto píšem, potrebujem nejaké slová útechy. Mám 30 a som čerstvo po rozchode. Cítim sa veľmi hlúpo, cítim zlyhanie, že som nebola schopná ten vzťah zachrániť a prepadá ma panika, že už nikdy žiadneho normálneho chlapa nestretnem. Všetci sú už zadaní a tí slobodní sú väčšinou vadní - bývajú s rodičmi, nemajú normálnu prácu alebo sú notorickí sukničkári. Mám veľa kamarátiek, ktoré sú už celé roky slobodné a nemôžu si nikoho nájsť. Kde mám vziať nádej, že ešte budem niekedy šťastná a budem mať vlastnú rodinu?

negymama
29. sep 2018

@nives13 bola som v depke kazdu jesen pri narodeninach...opat sama. neznasala som utesive reci typu, vsetko chce cas, raz aj ty najdes praveho, strasne mi to liezlo na nervy, hlavne od zadanych.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nives13
autor
29. sep 2018

@negymama Krasa! Toto je velmi povzbudzujuce, blahozelam ku krasnej rodinke! Ja by som tiez rada mala 3 deticky.

negymama
29. sep 2018

@nives13 na jar na valentina sme s kamoskou zavesili na nejaku internetovu zoznamku inzeraty, vsak ked sme sami...sami trapkovia, rande na hodinu, dakedy ani tolko. chcela som inzerat zmazat, ale zabudla som svoje heslo. v septembri sa mi nanho ozval moj muz, nevsimol si ake je to stare... a odvtedy sme spolu.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
negymama
29. sep 2018

@nikolka1986 ta mentalna pohoda je urcite velmi dolezita. krcovitost a pohlad zufalej srny partnerov odpudzuje a plati to pre obe pohlavie. spatne som si uvedomila, ze partnera som si nasla v case ked som ani nechcela, dokonca som mala v tom case po nete kamarata /videli sme sa aj osobne/ ktory ma velmi chcel, ale ja som si dovolila ten luxus ho odmietnut z nejakych dovodov. zrejme plati aj tu ponuka a dopyt, chce ta jeden , tak za tym chcu viaceri.
@nives13

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
dorottka
29. sep 2018

Stale zalezi od okolnosti, su muzi, ktori maju realny dovod byvat este s rodicmi aj po 30tke, to uplne kvitujem a chapem a vobec sa nad tym ani nepozastavujem. Bohuzial vacsina je vsak v sucasnosti tak ako pisala @dkethe - lenivi nesamostatni zufalci, ktori to robia z pohodlnosti (vacsina rodicom ani neprispieva!) a ktorych nova priatelka musi ucit vsetko, dobreze ne samych chodit na wecko. Cize nie, nemusi mat vlastny byt, ani dom, ani majetok, ale dokaz o samostatnosti a akejsi 'sile' proste zena potrebuje, u chlapa v 30tke obzvlast, to uz ma byt hotovy muz, tak ako aj zena. Samostatne byvanie, hoci aj v podnajme, nieco malo uz proste dokazuje, minimalne, ze nezomrie od hladu, ked mu mamka nepripravi ranajky (true story), rovnako to dokazuje aj fakt, ze naozaj sa stara doma o choreho clena rodiny - ale to je skor vynimka.

nives13
autor
29. sep 2018

@dorottka Dakujem, presne si vystihla, co tym myslim. Mne to byvanie s rodicmi ani zasadne nevadi, ale fakt je, ze ti chlapi so potom taki, ako si opisala...mamicka ich caka doma s vecerou, veci oprate a naskladane na posteli, chlap ani netusi o chode domacnosti. A potom, ked byva s partnerkou, tak ho ani netrkne spytat sa, ci nieco treba a su z toho konflikty. Okrem toho tito muzi maju tendenciu povazovat nazor rodicov za sväty.

amonet
29. sep 2018

@nives13 tak napr. Aj moj byva s rodicmi. Velky dom, neriesil to doteraz, ale nema problem navarit, bavi ho to aj napecie, aj mi pomoze upratat. Ono asi zalezi od povahy a od toho aka si ty. Vsetko je o komunikacii. Nikto nevie citat myslienky

dkethe
29. sep 2018

A btw majetky a statky: netreba aby 30r muz mal dom, byt, strom... teda treba, ale dostacujuce je bars kupeny byt na 30r hypo a zatial odisli tri splatky. To staci na to aby sa preukazal ako muz co opustil mamahotel, dokazal najst, kupit byt a vybavit hypo ktoru splaca. Co sme top 10k ze chceme po tridsiatnikoch aby za nehnutelnost na mieste cashovali? To zas netreba robit z bab zlatokopky.

juliet86
29. sep 2018

da sa. napr. moj normalny 12rokov zip v zahranici a dal sa potom dokopy so mnou. moj svokor ovdovel v 40tke a v 50tke sa ozenil zas s 36rocnou aj dieta maju bolo to jej prve manzelstvo cize vsecko sa da ;)

labutienka82
29. sep 2018

@nives13 no, dúfaj a nezúfaj, áno je pravda co píšeš vascinou sú tí správni chlapi zadaní, kadejaké zoznamy, čo sú teraz, to je zbierka uchylnych ľudí, ktorí ti pošlú nick a čakajú, že klikneš na ich fotku nahú a sú happy. Ja som rozvedená a rok po rozvode som si našla pre zmenu tiež na pokeci muža, s ktorým som už 6 rokov šťastná. Zacala to len písaním si o živote atď. Nehľadala som nič, len sa porozprávať. Moja teta bola 20 rokov sama a v 46 si nasla svoju polovičku. Tak ako píšem, dúfaj a nezufaj😁

z1984
29. sep 2018

@dkethe netreba z chlapov robit hned ubožiakov

z1984
29. sep 2018

@nives13 nieje to pravda moj muz zil doma ale mal vlastnu pracku a aj si sam varil

z1984
29. sep 2018

Akoze nechapem ked citam komentare. Moj muz zil doma ale mal.vlastnu pracku a aj si sam varil. Chodil rodicom nakupit . To zalezi skor o vychove a povahe

terezka1947
29. sep 2018

@nives13 neviem,kolko mas rokov a co ta k posl.prispevku-teda tej uvahe viedlo,ale uz vobec nesuhlasim
to zalezi od vychovy doma-nie od toho,kto doma kolo byva
mne mama vzdy hovorila-vsimaj si ako sa k rodicom sprava tvoj priatel,raz tak moze k tebe,vsimaj si ako to je u nich doma,ako sa k sebe spravaju jeho rodicia,je mozne,ze tak raz bude k tebe....
aky priklad doma vidi-moj zrejme videl dobre😀lebo aj varit vie,aj vyzehlit koselu,aj upratat....a vie si aj vazit pracu zeny na materskej
cize-bol tak vychovany....k ucte k zene,manzelke,videl to doma
toto,co pises velmi zovseobecnujes a vobec to nesedi
neviem,mozno ty si vychovavana v rodine,kde zena musela vsetko a nebola docenena,preto inak pozeras na vztahy....
u nas doma to bolo tiez o ucte k zene,cize ja som tak prirodzene tuzila po niecom podobnom,ale aj hladala podobne....

terezka1947
29. sep 2018

@terezka1947 a este dopisem,vazim si na nom,ze mal rad rodicov....teraz uz iba otca a ze si na neho vzdy nasiel cas...nezabudol ano po svadbe a ma ho v ucte stale

bsp39
29. sep 2018

@0silvia0
@dkethe mám takého v susedstve. Má vzdelanie, aj dobrú prácu, ale z môjho pohľadu je vadný.

dzina007
29. sep 2018

Ja som mojho manzela spoznala ked mal 36 rokov... vzal si ma za manzelku ked mal 38... teraz mame krasne dve dwti...
Nezil ani s rodicmi... nebol ani vadny... 😀
Len proste mal dlhsi vztah ktory nevysiel... a vlastne asi cakal na tu pravu... na mna... 😀

0silvia0
29. sep 2018

@bsp39 veru, nie je to vždy ani o dobrom vzdelaní, ani o dobrej práci, ani o zabezpečení. V čom je podľa teba vadný?

Ja zasa poznám takú babu, celkom kočka, dobrá práca, vlastný byt, ale toľko povýšeneckosti je v jej správaní a nikto nie je hoden jej statusu, takže má 40 a stále sama...

mircalla
29. sep 2018

@nives13 Tak podla mna normalny chlap sa neda najst ani pred 30, nakolko neexistuje

yellow28
29. sep 2018

@nives13.... tak ja budem mat za pol roka 45 rokov, citim sa o 10 rokov menej...momentalne sa rozchadzam z partnerom po 4 r vztahu...a teraz co, zivot mi skoncil? Nie...stale verim na lasku v akomkolvek veku, pretoze viem, ze zazraky sa deju... Moja 18 rocna dcera sa v lete rozisla po roku a pol so svojou prvou vaznou laskou... plakala mi, ze aka je nestastna, lebo uz je stara a uz si nikoho nenajde... len som sa pre seba pousmiala, ci ja v mojom veku sa mam ist rovno zakopat 🙂... moja dcera ma noveho frajera a tvrdi, ze je to 100 krat lepsie ako predtym...a tak to v zivote chodi...netreba sa bat...zi a laska si Ta najde...aj ked budes mat x rokov...je to Tvojom nastaveni, nesileni a prijati situacie...ja si hovorim: usmievaj sa na svet, lebo mozno prave ide okolo Tvoja laska 🙂 drzim palceky

0silvia0
29. sep 2018

@mircalla ale ty už si príliš antichlapovo naladená, či rozladená 😎 Až také zlé to zasa nie je, nejaké normálne exempláre sa ešte sem-tam nájdu😇

johanna_b
29. sep 2018

@nives13 no ked zijes s touto "vierou" ze normalni su zadani a slobodni su nenormalni, tak takych budes aj stretavat. Lebo to tak skratka funguje. Comu veris, to je.

johanna_b
29. sep 2018

@mircalla dalsia optimistka

deti95060810
29. sep 2018

1. troška uber z nárokov
2. ja poznám zas veľa chalanov po 30 tke čo sú sami
3. radšej sama ako s nejakým chujusom...😉

ja_bb
29. sep 2018

Kamaratova mama si nasla spriaznenu dusu v 50tke... Nehovorim,ze to je tvoj pripad, ale skor tak,ze ak to ma prist, pride to. Ako s pracou, s babom, atd. "Ak nieco nemas,neznamena,ze si zelas zle. Mozno si to zelas len v nespravnom case". Ked tom to raz pocula,zablikali vsetky svetielka,ze 100% pravda. ;)

alby2014
29. sep 2018

Omg jasne,ze s da najst normalny chlap po 30tke. Jeden tu vedla mna spi na gauci prave. S mojim muzm sme sa zoznamili, ked som mala 31 a brali sme sa o rok nato, dnes mam 35 a dve deti, pricom muz je o 3 roky este starsi. Nebol podivin, byval sam, karieru mal...proste skoncil dlhy vztah. Ja som bola zmeirena s tmy, ze budem sama a bolo mi dobre. Cely zivot verim, ze radsej sama ako sama s idiotom ..( to si dam na hrob)

mircalla
29. sep 2018

@johanna_b ja vzdy🙂 som tym znama🙂