icon

Dá sa nájsť po 30tke normálny chlap?

nives13
29. sep 2018

Ani neviem, prečo toto píšem, potrebujem nejaké slová útechy. Mám 30 a som čerstvo po rozchode. Cítim sa veľmi hlúpo, cítim zlyhanie, že som nebola schopná ten vzťah zachrániť a prepadá ma panika, že už nikdy žiadneho normálneho chlapa nestretnem. Všetci sú už zadaní a tí slobodní sú väčšinou vadní - bývajú s rodičmi, nemajú normálnu prácu alebo sú notorickí sukničkári. Mám veľa kamarátiek, ktoré sú už celé roky slobodné a nemôžu si nikoho nájsť. Kde mám vziať nádej, že ešte budem niekedy šťastná a budem mať vlastnú rodinu?

nives13
autor
29. sep 2018

@fadama Nie, nehladam bohateho. Hladam normalneho cloveka so slusnou pracou, chlapa, ktory ma potencial uzivit rodinu. To je vsetko. Nemusi mat vlastny byt, moze byt aj podnajom, ale to byvanie s rodicmi je take, ze neviem neviem... Samo o sebe mi to nevadi, len ti chlapi su zvyknuti, ze mamka navari, vyperie, ozehli a oni to iste ocakavaju od svojej zeny.

0silvia0
29. sep 2018

@dkethe jasné, nahádž ich všetkých bez pardónu do jedneho vreca, to isté môžu tí chlapi napísať aj o ženách. A čo ak si muži myslia toto: ženy, ktoré nemajú v 25-ke vlastný byt sú neschopné neambiciózne lenivé zlatokopky, ktoré čakajú že sa prilepia na nejakého chlapa aby ich mohli dobre vycicať 😒
A vieš čo? Môj muž mal 36 rokov keď sme sa zoznámili, a podrž sa, býval s chorou mamou. A teraz si radšej sadni, dokonale sa o ňu staral (čiže nie on mal full servis, ale on ho poskytoval matke) a napriek tomu sa úlohy manžela a otca rodiny zhostil dokonale. Bolo fajn vydať sa za chlapa, ktorý aj navariť vedel, oprať vedel, dokonca vedel žehliť a piecť, takže pre mňa výhra.
Veľkorysejšieho a šľachetnejšieho chlapa by som nenašla. Ešteže som nemala predsudky a nehádzala rad radom všetkých do jedneho vreca podľa vzdelania, bývania, zamestnania😉

majkeel
29. sep 2018

@0silvia0 Tlieskam, vystihla si to.
Clovek sa musi pousmiat, ked zena bez bytu si hlada IBA niekoho s bytom a domom, s minimalnou mzdou hlada niekoho s riaditelskym platom, s holym zadkom hlada takeho, co ma aspon pol miliona eur na ucte, co ma ucnovku, hlada niekoh s VS a Phd, co sa sama nevie postarat o seba, pozaduje od niekoho, aby sa postaral o nu plus dve-tri deti. 🙂
Potom v jej 25-30 tke prehliadne takych, co to este vtedy nemaju, ale v 35-40 tke to vsetko uz budu mat.
Vsetko mat naraz, hned a bez namahy. A to sa clovek casto prepocita a nakoniec nema nic.

terezka1947
29. sep 2018

@nives13 moj manzel,ked som sa s nim zoznamila mal tesne po 30,nie je a ani vadny nebol🙂
a byval s rodicmi-teda s otcom
aj normlanu pracu mal
otazka je,co ty hladas?????
pretoze ak hladas lasku a muza pre zivot,nie na rok,ci dva.....tak trosku ine veci sa riesia
a este podstatnejsia otazka=co ponukas tomu muzovi ty?

terezka1947
29. sep 2018

@dkethe to co za hlupost si napisala?????????

hettinka
29. sep 2018

@nives13 ja myslím, že skoro každý chlap očakáva od ženy, že mu navarí, operie a ožehlí a to bez ohľadu na to, či bývajú, alebo nebývajú s mamou. Asi rovnako, ako ženy očakávajú od chlapa, že uživí rodinu, vymení žiarovku a opraví defekt.
Ako sa to potom reálne v rodine podelí, to už je druhá vec...

A myslím, že predbiehaš, ešte žiadneho chlapa ani nepoznáš a už v hlave zakladáš rodinu. Zvoľni, zoznamuj sa, užívaj si a ked sa ti niektorý zapáči ako človek, potom rieš, či býva s mamou a či má potenciál uživiť rodinu.

bienennest
29. sep 2018

Moj brat ma po 35 a tiez sa mu nestasti pri hladani partnerky, vacsina jeho priateliek ho skor vyuzivala ako mala rada. pri tom ma vsetko, co si zienka moze priat..uspesny v robote, rodinne zalozeny, samostatny, velmi si praje mat deti..tiez mi je luto, ze sa mu nepostasti. vies, niekedy je to velke stastie najst spravneho partnera do zivota a ver tomu, ze aj tych normalnych chlapov po 30-tke je tiez dost len castokrat je tazsie ich objavit, lebo su vacsinou hamblivy ci nenapadnejsi. Velmi ti drzim palce nech sa ti podari najst tvoju polovicku.

sarah2437
Autor odpoveď zmazal
z1984
29. sep 2018

@dkethe co pises za blbosti. Moj muz byval u rodicov a vie sa postarat o rodinu a poznam vela takych co byvaju u rodicov a nie au vadni a neschopni. Niektore zeny by som vyplieskala za takyto nazor nemas dom auto strom tak si nula

0silvia0
29. sep 2018

@majkeel tieto vypočítavé reči a partnerské kalkulovanie sa ľuďom vrátia. Z môjho okolia mám vypozorované, že čím vypočítavejšia a preberavá žena bola, tak aj skončila. Poväčšine nešťastná, sama, alebo s nejakým debilkom, ktorý má síce byt aj titul, ale katastrofálne vlastnosti do partnerského života (lakomec, vyžirka, kurevník).

z1984
29. sep 2018

@majkeel si to vystihla.

peter2404
29. sep 2018

@nives13
no sranda, ja si ako volny chlap prave myslim ze sa naopak neda najst normalna zena ;)

terezka1947
29. sep 2018

@0silvia0 tlieskam......presne,moj manzel byval s otcom,aj so sestrou,pomahal im....a nevykaslal sa na nich,hoci mohol-aj preto som si ho vazila....a vazim
ja som tiez mala tesne pred 30 a byvala s mamkou,kt.mala rakovinu =zacinala....a bratom
a tiez si mohol on povedat,ze co z nej....
prave,ze sme sa stretli dvaja ludia,kt.uz v zivote nieco zazili a napriek tomu sa nevzdavali a idu dalej...
ja by som sa bala muza,co ma v 30 vsetko a byva sam-resp.rodicia mu vsetko kupili,zariadili...a vybavili,prave akyto muz je nesamostatny.....

laska201
29. sep 2018

Takze zabezpeceny chlap povecsine toto iste caka od zeny ze bude tiez zabezpecena aby mal mala istotu ze tu nejde o prachy ako sa vravi vrana vrane sada.tak isto je najlepsie ked mlady nemaju nic a vsetko si buduju spolocne tiez tam nepojde o prachy ale o normalne fungovanie buducej

laska201
29. sep 2018

Rodiny a vztahu.takze ak chces zabezpeceneho zabezpec najprv seba.

0silvia0
29. sep 2018

@laska201 možno je zakladateľka zabezpečená s vlastným bytom, teda aspoň dúfam. Lebo keď od niekoho žiadam, aby nebýval s rodičmi, tak snáď ani zakladateľka s rodičmi nebýva...

peter2404
29. sep 2018

@laska201
ja zabezpeceny som podla mna celkom slusne a ani by ma nenapadlo cakat od zeny aby mala nejake majetky. nie je na to ziaden dovod..
ja ocakavam aby mala zena zdrave sebavedomie, dnes je kazda druha narcis a dominantna, co su znamky nalomeneho sebavedomia. kazda sa pozera na tu druhu, svoju sestru, kolegynu, kamaratku a chce mat vsetko to, co ma ona.. a povacsine su tieto zeny volne preto, lebo sa im kvoli tejto povahe rozpadol vztah, pretoze kopli muza do zadku v nadeji ze si najdu lepsieho..

nives13
autor
29. sep 2018

@0silvia0 Presne tak. Nebyvam s rodicmi uz vyse 7 rokov a mam vlastny byt. Ale ako vravim, nehladam niekoho s vlastnym bytom, moze byt kludne aj bez, ale nemam dobre skusenosti s 30tnikmi byvajucimi s rodicmi, ale mozno su vynimky...

janulka2811
29. sep 2018

Je velmi tazke si najst normalneho chlapa-partnera.No ja ich bohuzial musim odhanat od seba,pracujem medzi muzmi ... mam svoju stastnu milujucu rodinu a mam tiez 30rokov i ked vyzorom tak na 20 vraj 😂
Bud rada,ze chlapi za tebou nechodia ako sa kvoli tebe oholili atd ... mne to liezlo krkom.

marsmykkok
29. sep 2018

@nives13 a čo je na tom že niekto býva s rodičmi? často sa s rodičmi ani poriadne nevidia ked aj ten mladý človek aj rodičia robia, majú svoje záujmy a tak. ak sa znesú, prečo by nebývali spolu, vôbec to nemusí byť znak prehnanej naviazanosti, je aj veľa chlapov čo odídu od rodičov v 20-tke, oženia sa, ale u mamičky a otecka sú viac ako doma a takisto sa dajú ovplyvniť ich názormi.

janulka2811
29. sep 2018

@nives13 starsi sa ti nepacia okolo 35r ???
Ja mam starsieho o 10r a sme spolu 15r uz a stale laska pretrvava 😉

sasa1983
29. sep 2018

@majkeel najs

siska53
29. sep 2018

@dkethe och joj! Ja i moj sme byvali u rodicovv a do svojho sme sa stahovali par dni pred narodenim.babatka,obaja ako 35r. Zacali sme spolu chodit ako 30 rocni. A predstav si,obaja sa vieme postarat o rodinu,vyblaznit sa s detmi. To,ze tolko nepomaha doma,nie je tym,ze je vadny,ci rozmaznany.. len a aj teraz napriklad,robi.. a myslis,ze 20-25r.chlap by pomahal?? Moj otec zacal v domacnosti pomahata,az ked ostal na dochodku. Dovtedy este tak okolo nas,dcer,ked sme boli male a ak to bolo nutne..a to ho matka teda inak viedla,muza i synov mala babka dovre vycvicenych. Ale potom.to dlho nerobil a to sa zenil ako25r...
@nives13 ale,najdu sa..len ja mam pocit,ze chlapi vzdychaju,ze nevedia najst normalnu babu a opacne.. mam aj takych kamosov i kamosky.. skor ludia ostali strasne narocni alebo co..
Jedna kamoska,teraz 38r. asi pred rokom konecne stretla fajn chlapa.. drzim paste,nech najdes svoje stastie.

judar
29. sep 2018

@nives13 "Všetci sú už zadaní a tí slobodní sú väčšinou vadní - bývajú s rodičmi, nemajú normálnu prácu alebo sú notorickí sukničkári. "...najprv hľadaj chybu v sebe ako súdiš druhých ako keby ty sama si dokonalá lebo máš dobrú prácu či vlastný byt...keď človek už človek s niekym chce by tak iné atributy hrajú rolu a to v dobrom či v zlom

dkethe
29. sep 2018

@nives13 no ja sa fakt divim jak ta tu sfukli niektore komentare... na priklad moja kamaratka ma 30. Je to pekna velmi prijemna zienka, vyborny job plat a vlastny byt. Podla niektorych tychto komentov by sa kludne mala zalubit do robosa spoza pasu - sak co, hlavne nech sa lubia? Nerozumiem.

stellasweet
29. sep 2018

Ja mam 36 rocnu kamosku. Normalna, s vlastnym bytom, rozhladena, pracovita, aktivna, ma rada zabavu, hudbu....tuziaca po normalnej rodine. Ziadna fiflena. A stale nevie najst normalneho chlapa... Uz ju prestava bavit chodit na miesta kde by kohosi mohla stretnut....

sense
29. sep 2018

Ja som sa dala s mojim dokopy kedsom.mala pred 30., kamaratka po 30..tento rok svadba, a dalsia sa vydavala v 37r po svojrocnom vztahu

negymama
29. sep 2018

ja som mala 33 a muz 32 ked sme sa zoznamili, prave dnes oslvavujeme 15vyrocie od prveho zoznamenia. a spolu s nami nase styri deti... a ci on nasiel normalnu a ja normalneho?? heh tak asi vo vsetkom normalni nie sme. 😉

nives13
autor
29. sep 2018

@negymama Uf, to si po 33ojke stihla este 4 deti? Alebo on mal svoje z predosleho vztahu? Inak pekny pribeh

negymama
29. sep 2018

@nives13 vsetky deti su spolocne, prve ked som mala 34 potom 36, 38 a 41. najstarsia ma 14 rovkov.