Dá sa nájsť po 30tke normálny chlap?
Ani neviem, prečo toto píšem, potrebujem nejaké slová útechy. Mám 30 a som čerstvo po rozchode. Cítim sa veľmi hlúpo, cítim zlyhanie, že som nebola schopná ten vzťah zachrániť a prepadá ma panika, že už nikdy žiadneho normálneho chlapa nestretnem. Všetci sú už zadaní a tí slobodní sú väčšinou vadní - bývajú s rodičmi, nemajú normálnu prácu alebo sú notorickí sukničkári. Mám veľa kamarátiek, ktoré sú už celé roky slobodné a nemôžu si nikoho nájsť. Kde mám vziať nádej, že ešte budem niekedy šťastná a budem mať vlastnú rodinu?
@dkethe jasné, nahádž ich všetkých bez pardónu do jedneho vreca, to isté môžu tí chlapi napísať aj o ženách. A čo ak si muži myslia toto: ženy, ktoré nemajú v 25-ke vlastný byt sú neschopné neambiciózne lenivé zlatokopky, ktoré čakajú že sa prilepia na nejakého chlapa aby ich mohli dobre vycicať 😒
A vieš čo? Môj muž mal 36 rokov keď sme sa zoznámili, a podrž sa, býval s chorou mamou. A teraz si radšej sadni, dokonale sa o ňu staral (čiže nie on mal full servis, ale on ho poskytoval matke) a napriek tomu sa úlohy manžela a otca rodiny zhostil dokonale. Bolo fajn vydať sa za chlapa, ktorý aj navariť vedel, oprať vedel, dokonca vedel žehliť a piecť, takže pre mňa výhra.
Veľkorysejšieho a šľachetnejšieho chlapa by som nenašla. Ešteže som nemala predsudky a nehádzala rad radom všetkých do jedneho vreca podľa vzdelania, bývania, zamestnania😉
@0silvia0 Tlieskam, vystihla si to.
Clovek sa musi pousmiat, ked zena bez bytu si hlada IBA niekoho s bytom a domom, s minimalnou mzdou hlada niekoho s riaditelskym platom, s holym zadkom hlada takeho, co ma aspon pol miliona eur na ucte, co ma ucnovku, hlada niekoh s VS a Phd, co sa sama nevie postarat o seba, pozaduje od niekoho, aby sa postaral o nu plus dve-tri deti. 🙂
Potom v jej 25-30 tke prehliadne takych, co to este vtedy nemaju, ale v 35-40 tke to vsetko uz budu mat.
Vsetko mat naraz, hned a bez namahy. A to sa clovek casto prepocita a nakoniec nema nic.
@nives13 moj manzel,ked som sa s nim zoznamila mal tesne po 30,nie je a ani vadny nebol🙂
a byval s rodicmi-teda s otcom
aj normlanu pracu mal
otazka je,co ty hladas?????
pretoze ak hladas lasku a muza pre zivot,nie na rok,ci dva.....tak trosku ine veci sa riesia
a este podstatnejsia otazka=co ponukas tomu muzovi ty?
@dkethe to co za hlupost si napisala?????????
@nives13 ja myslím, že skoro každý chlap očakáva od ženy, že mu navarí, operie a ožehlí a to bez ohľadu na to, či bývajú, alebo nebývajú s mamou. Asi rovnako, ako ženy očakávajú od chlapa, že uživí rodinu, vymení žiarovku a opraví defekt.
Ako sa to potom reálne v rodine podelí, to už je druhá vec...
A myslím, že predbiehaš, ešte žiadneho chlapa ani nepoznáš a už v hlave zakladáš rodinu. Zvoľni, zoznamuj sa, užívaj si a ked sa ti niektorý zapáči ako človek, potom rieš, či býva s mamou a či má potenciál uživiť rodinu.
Moj brat ma po 35 a tiez sa mu nestasti pri hladani partnerky, vacsina jeho priateliek ho skor vyuzivala ako mala rada. pri tom ma vsetko, co si zienka moze priat..uspesny v robote, rodinne zalozeny, samostatny, velmi si praje mat deti..tiez mi je luto, ze sa mu nepostasti. vies, niekedy je to velke stastie najst spravneho partnera do zivota a ver tomu, ze aj tych normalnych chlapov po 30-tke je tiez dost len castokrat je tazsie ich objavit, lebo su vacsinou hamblivy ci nenapadnejsi. Velmi ti drzim palce nech sa ti podari najst tvoju polovicku.
@majkeel tieto vypočítavé reči a partnerské kalkulovanie sa ľuďom vrátia. Z môjho okolia mám vypozorované, že čím vypočítavejšia a preberavá žena bola, tak aj skončila. Poväčšine nešťastná, sama, alebo s nejakým debilkom, ktorý má síce byt aj titul, ale katastrofálne vlastnosti do partnerského života (lakomec, vyžirka, kurevník).
@0silvia0 tlieskam......presne,moj manzel byval s otcom,aj so sestrou,pomahal im....a nevykaslal sa na nich,hoci mohol-aj preto som si ho vazila....a vazim
ja som tiez mala tesne pred 30 a byvala s mamkou,kt.mala rakovinu =zacinala....a bratom
a tiez si mohol on povedat,ze co z nej....
prave,ze sme sa stretli dvaja ludia,kt.uz v zivote nieco zazili a napriek tomu sa nevzdavali a idu dalej...
ja by som sa bala muza,co ma v 30 vsetko a byva sam-resp.rodicia mu vsetko kupili,zariadili...a vybavili,prave akyto muz je nesamostatny.....
Takze zabezpeceny chlap povecsine toto iste caka od zeny ze bude tiez zabezpecena aby mal mala istotu ze tu nejde o prachy ako sa vravi vrana vrane sada.tak isto je najlepsie ked mlady nemaju nic a vsetko si buduju spolocne tiez tam nepojde o prachy ale o normalne fungovanie buducej
Rodiny a vztahu.takze ak chces zabezpeceneho zabezpec najprv seba.
@laska201
ja zabezpeceny som podla mna celkom slusne a ani by ma nenapadlo cakat od zeny aby mala nejake majetky. nie je na to ziaden dovod..
ja ocakavam aby mala zena zdrave sebavedomie, dnes je kazda druha narcis a dominantna, co su znamky nalomeneho sebavedomia. kazda sa pozera na tu druhu, svoju sestru, kolegynu, kamaratku a chce mat vsetko to, co ma ona.. a povacsine su tieto zeny volne preto, lebo sa im kvoli tejto povahe rozpadol vztah, pretoze kopli muza do zadku v nadeji ze si najdu lepsieho..
Je velmi tazke si najst normalneho chlapa-partnera.No ja ich bohuzial musim odhanat od seba,pracujem medzi muzmi ... mam svoju stastnu milujucu rodinu a mam tiez 30rokov i ked vyzorom tak na 20 vraj 😂
Bud rada,ze chlapi za tebou nechodia ako sa kvoli tebe oholili atd ... mne to liezlo krkom.
@nives13 a čo je na tom že niekto býva s rodičmi? často sa s rodičmi ani poriadne nevidia ked aj ten mladý človek aj rodičia robia, majú svoje záujmy a tak. ak sa znesú, prečo by nebývali spolu, vôbec to nemusí byť znak prehnanej naviazanosti, je aj veľa chlapov čo odídu od rodičov v 20-tke, oženia sa, ale u mamičky a otecka sú viac ako doma a takisto sa dajú ovplyvniť ich názormi.
@nives13 starsi sa ti nepacia okolo 35r ???
Ja mam starsieho o 10r a sme spolu 15r uz a stale laska pretrvava 😉
@dkethe och joj! Ja i moj sme byvali u rodicovv a do svojho sme sa stahovali par dni pred narodenim.babatka,obaja ako 35r. Zacali sme spolu chodit ako 30 rocni. A predstav si,obaja sa vieme postarat o rodinu,vyblaznit sa s detmi. To,ze tolko nepomaha doma,nie je tym,ze je vadny,ci rozmaznany.. len a aj teraz napriklad,robi.. a myslis,ze 20-25r.chlap by pomahal?? Moj otec zacal v domacnosti pomahata,az ked ostal na dochodku. Dovtedy este tak okolo nas,dcer,ked sme boli male a ak to bolo nutne..a to ho matka teda inak viedla,muza i synov mala babka dovre vycvicenych. Ale potom.to dlho nerobil a to sa zenil ako25r...
@nives13 ale,najdu sa..len ja mam pocit,ze chlapi vzdychaju,ze nevedia najst normalnu babu a opacne.. mam aj takych kamosov i kamosky.. skor ludia ostali strasne narocni alebo co..
Jedna kamoska,teraz 38r. asi pred rokom konecne stretla fajn chlapa.. drzim paste,nech najdes svoje stastie.
@nives13 "Všetci sú už zadaní a tí slobodní sú väčšinou vadní - bývajú s rodičmi, nemajú normálnu prácu alebo sú notorickí sukničkári. "...najprv hľadaj chybu v sebe ako súdiš druhých ako keby ty sama si dokonalá lebo máš dobrú prácu či vlastný byt...keď človek už človek s niekym chce by tak iné atributy hrajú rolu a to v dobrom či v zlom
@nives13 no ja sa fakt divim jak ta tu sfukli niektore komentare... na priklad moja kamaratka ma 30. Je to pekna velmi prijemna zienka, vyborny job plat a vlastny byt. Podla niektorych tychto komentov by sa kludne mala zalubit do robosa spoza pasu - sak co, hlavne nech sa lubia? Nerozumiem.
Ja mam 36 rocnu kamosku. Normalna, s vlastnym bytom, rozhladena, pracovita, aktivna, ma rada zabavu, hudbu....tuziaca po normalnej rodine. Ziadna fiflena. A stale nevie najst normalneho chlapa... Uz ju prestava bavit chodit na miesta kde by kohosi mohla stretnut....
Ja som sa dala s mojim dokopy kedsom.mala pred 30., kamaratka po 30..tento rok svadba, a dalsia sa vydavala v 37r po svojrocnom vztahu
ja som mala 33 a muz 32 ked sme sa zoznamili, prave dnes oslvavujeme 15vyrocie od prveho zoznamenia. a spolu s nami nase styri deti... a ci on nasiel normalnu a ja normalneho?? heh tak asi vo vsetkom normalni nie sme. 😉

@fadama Nie, nehladam bohateho. Hladam normalneho cloveka so slusnou pracou, chlapa, ktory ma potencial uzivit rodinu. To je vsetko. Nemusi mat vlastny byt, moze byt aj podnajom, ale to byvanie s rodicmi je take, ze neviem neviem... Samo o sebe mi to nevadi, len ti chlapi su zvyknuti, ze mamka navari, vyperie, ozehli a oni to iste ocakavaju od svojej zeny.