icon

Dá sa nájsť po 30tke normálny chlap?

nives13
29. sep 2018

Ani neviem, prečo toto píšem, potrebujem nejaké slová útechy. Mám 30 a som čerstvo po rozchode. Cítim sa veľmi hlúpo, cítim zlyhanie, že som nebola schopná ten vzťah zachrániť a prepadá ma panika, že už nikdy žiadneho normálneho chlapa nestretnem. Všetci sú už zadaní a tí slobodní sú väčšinou vadní - bývajú s rodičmi, nemajú normálnu prácu alebo sú notorickí sukničkári. Mám veľa kamarátiek, ktoré sú už celé roky slobodné a nemôžu si nikoho nájsť. Kde mám vziať nádej, že ešte budem niekedy šťastná a budem mať vlastnú rodinu?

lavender273
29. sep 2018

Normalny chlap? Take optimisticke slovne spojenie 😎

didaa
Autor odpoveď zmazal
bsp39
29. sep 2018

@0silvia0 pozrieš a vidíš 🙂 Nebudem zachádzať do detailov.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
johanna_b
29. sep 2018

@mircalla musis mat fakt vynikajuci zivot

dskjhfdlkdjhl
29. sep 2018

@nives13 teraz si znicena z rozchodu, mozno Ta aj biologicke hodiny tlacia, takze mas take pesimisticke nalady. Ale skus sa otriast, ak nemas ziadneho konicka, tak skus popremyslat, co by Ta bavilo, chod napr. cvicit, venuj sa sebe. Ked sa Ty budes dobre citit sama so sebou, tak to budes vyzarovat a ked to budes najmenej cakat, tak ho stretnes. Ked bude z Teba vyzarovat to, co z toho uvodneho prispevku, tak sa Ti normalny chlap vyhne oblukom.

0silvia0
29. sep 2018

@bsp39 nemyslela som detaily, len tak všeobecne: správanie, vzhľad, atď. Ale ok, nemusíš sa rozširovať.

denda83
29. sep 2018

Veru da.... ja som bola po rozchode s mojim ex sama cca 2 roky, len ja mam este dve deti, a jeden kamarat z detstva, kedysi sme mali pletky.... čiže čísla sme na seba mali, mi vola ze nechceš drevo na kúrenie? Ja ze ano, koľko toho je a cena... pekný úsmev a tradaaaaaa 2 roky sme spolu, ano neviem ako😉 takze nezufaj.... a budem mat 36😀

mechurik
29. sep 2018

Niekedy je lepsie nehladat aj do 40ky ako mat posrany zivot s blbom ktory ta nalaka na pekne recicky a ostanes sama platit vsetko aj na dieta sama bez prace

kortinka
29. sep 2018

@nives13 presne toho sa boji môj brst,. Že keď ho nechá tá jeho svihnuta frajerka, že už si inú nenájde. Pritom on je fešák a ešte aj z tých normálnych a preto nikto nechápe prečo sa toho tak boji. Každej žene sa on paci. On už by aj rodinu chcel a tá jeho brzda 30rocna ho len brzdí. Takže len čakáme doma kedy sa jeden normálny chlap uvoľní pre normálnu ženu 😊

katjas8
29. sep 2018

Dá.

janadri
29. sep 2018

Veru dá, aj ja som našla. Neboj, hlavne nech je dobrý.

elenita
30. sep 2018

Ako tak citam, kolko normalnych slobodnych bratov a podobne po 30-ke tu maju prispievatelky, asi by sme tu mali zalozit nejaku zoznamku 😄. Hlasim sa 😂

mircalla
30. sep 2018

@johanna_b ja som spokojna, mam 2 krasne deti, skvelu pracu , rodinu, kolegov a velmi slusny plat. este nieco?

derdia
30. sep 2018

....no zaklad je zbavit sa tejto myslienky...musis si povedat,ze zeny rodia aj po 40...alebo kludne v 36,38 atd....takze mas este kopu casu...nechod do vztahu s myslienkou sa viazat....lebo sa sklames...nie vzdy to je tak,ze stretnes chlapa a hned viete,ze ste na svete pre seba....skor vynimocne...teraz sa zameraj na seba a na svoj zivot...a je pravda ajze tozobraziť,ze vydas sa lahko....dementov je kopu,ktori si ta zoberu len aby sa mal kto o nich starat....ty si hladaj lasku a muza,ktoreho si chces zobrat ty.ale nechaj tomu volny priebeh....bohuzial v tomto plati,ze neusilis nic...len pocet chlapov s ktorymi budes chodit...ten pravy aj tak pride vtedy ked ma...alebo vobec...🤔verim,ze ten tvoj existuje...ps:modli sa za neho😉a on pride...a v 40 uz mozes mat vsetko...dom,dve deti,super rodinu...ja som sa modlila cely zivot a prisiel az v 25...a milion krat lepsi ako som si priala😉ale to je na tebe....☺

mircalla
30. sep 2018

@derdia Uplne suhlasim

codal
30. sep 2018

@nives13 co se týká bydlení u rodičů, manžel u nich taky bydlel, rekonstruoval dům, ve kterém se bydlet nedalo a vrazel do toho všechny peníze,aby si nemusel brát zbytečně vysokou hypotéku. Rodičům samozřejmě přispíval,ale určitě méně, než kdyby byl v nějakém podnájmu. On tam teda víceméně přespával, po práci jezdil na barák a byl tam až do večera. Taky proto jsme se vlastně hned sestehovali ke mne, protože,aby jezdil do práce,na barák, za mnou a ještě spát k rodičům, to bychom se asi nevídali... Naštěstí v době, když jsme se poznali, byla rekonstrukce těsně před koncem, takže jsme se po pár měsících stěhovali do domečku... Můj manžel rozhodně nebyl žádný mámanek,co potreboval fullservis, mamča mu občas výprava nebo mu dala jídlo, protože on byl opravdu pořád na stavbě,ale jinak byl a je zcela soběstačný a bydlení u rodičů bylo prostě ekonomicky nejvýhodnější, nic víc..

bsp39
Autor odpoveď zmazal
adkalu
30. sep 2018

@nives13 áno, dá sa stretnúť normálny chlap kedykoľvek, ide o tvoje očakávania a celkové nastavenie. Ja som do 35 sa venovala práci, koníčkom a cestovaniu hlavne kvôli tomu, že som nemala perspektívneho partnera, veľmi som túžila po rodine, ale túžila som po normálnej, kompletnej, nechcela som žiadne kompromisy, už to vyzeralo všelijako, ale v 35 som sa zoznámila s manželom, v 36 sme sa vzali, kúpili byt, auto a 38 sa nám narodilo baby a teraz čakáme druhé, takže hlavu hore. A ubezpečujem ta, ze môj muž je úplne v poriadku🙂)) není vadný, rozvedený, nemá iné záväzky, ani mamin maznak... Po vysokej žil v zahraničí, zarobil si a tak sa vrátil, takže som mala stastie, určite čaká niekde aj na teba... Držím palce

kahlan1
30. sep 2018

@nives13 ja dúfam že áno. Pred dva a pol rokom mi zomrel manžel a spoznala som niekoho kto vyzerá fajn. Máme 35 a ja dve deti. Moji známi len riesia že musí tam niečo byť ak nemal predtým vážny vzťah. Ja si zas myslím že ho možno nemal preto lebo nie je typ že sa za ním ženy otáčajú. Po prvej schôdzke som si tiež povedala že nie. Ale úplne si ma získal aký je milý láskavý pozorný vtipný a úprimne sa zaujímal o deti. Chce mať rodinu a deti. Uvidíme ...

0silvia0
30. sep 2018

@bsp39 no to je fakt čudák...

Inak aj mám povzdbudiť zakladateľku, tak tiež mám takú skúsenosť, že keď som najmenej chcela chlapa, vtedy sa na mňa lepili aj traja (ale to už je dávno😎) Ja som mala 5-ročný vzťah, ktorý som z dôvodu neperspektívnosti ukončila a nechcela som nikoho ani vidieť a užívala som si konečne single život. Ale po pol roku odháňania rôznych mužských exemplárov som náhodou narazila na môjho terajšieho manžela, tiež som ho najprv nechcela, ale nejako som si dala nakoniec povedať, aj keď polovica diskutujúcich by ho hneď na začiatku vyselektovala ako vadného. Lebo mal 36 a bol starý mládenec, býval s mamou atď. Ale napriek tomu je to stará škola a veľkorysý človek, ktorý sa dokonale zhostil úlohy manžela a otca rodiny. Keby som bola vtedy kalkulovala a špekulovala a selektovala a ohŕňala nos, ktovie akého týpka by som časom našla, možno by som už bola 2x rozvedená😎 Lebo čo tu čítam v diskusiách o rôznych kurevníkoch a lakomcoch a vyžírkách, tak mi je z takých ľudí zle. Ja som vždy uprednostňovala u mužov charakter a dobré srdce nad finančným zabezpečením. A nikdy, fakt nikdy sa na mňa kurevníci nelepili, tieto typy u mňa jednoducho nemali šancu, podvedomo som to selektovala a posielala preč. Nuž, každá máme iné sito a iné preferencie.

darcheckinka
30. sep 2018

Urcite sa da..ja som priklad
V 30tke sme sa spoznali 31 som sa vydávala, 32 rodila 🤣🤣🤣🤣takze hlavu hore urcite si uzasna zena a ten pravý estw len caka

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

Este je dolezite si uvedomit, ze pre kazdeho je normalne nieco ine. Ja sa takmer cely zivot pohybujem medzi informatikmi, vyhovuje mi to a aj doma mam jedneho, nemenila by som. Ale zrovna na MK som si uz viackrat precitala, ze informatici su divni-no, ako pre koho a ako ktori. Zvycajne to hlasaju taki, co ich poznaju par, mozno aj jedneho, ale kludne zovseobecnia.

Co som tym ale chcela povedat je to, ze nad cim jedna ohrnuje nos, pre druhu moze byt uplne super volba, preto ak clovek vo vztahu citi, ze to nie je to prave orechove, tak je lepsi rozchod a nie drzanie sa zubami nechtami len preto, ze je 30-40-tka na krku, lebo dotycny moze byt pre inu pravy a dotycna ma sancu najst k sebe tiez praveho. Ako sa hovori, pre kazdu opicu ma pan Boh truhlicu. Hlavne je, aby clovek vedel byt sam sebou, mal svoje zaluby, teda vedel byt aj plnohodnotne sam a nevyzeral, ze ciha na toho praveho, lebo mu uz uteka vlak.

0silvia0
30. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl pre každú opicu má pán Boh truhlicu? 😂😂😂 To som v živote nepočula, ja som skôr počula, že do každej motyky sa rúčka nájde, alebo aký prišiel takú našiel...
Ale inak máš naozaj pravdu, ten, čo je pre jednu divný môže byť pre druhú super chlap a tak je to dobre🙂

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

@0silvia0 Fakt si to nepocula? To je nieco stare, od starej mamy😉A je aj nieco podobne, ale ani za ten svet mi to teraz nevie prist na rozum, uz som asi stara😀 Ja to zase s tou motykou nepoznam, ale je to o tom istom😉

0silvia0
30. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl nie, nepočula. Môj dedko používal to o motyke, mne to pripadalo strašne primitívne vtedy, také sexistické... predstava že rúčka do motyky sa zasúva do otvoru na motyku, ja som si to hneď personifikovala a pripadalo mi to také fuj. Ale to je môj problém, ja si hneď všetko predstavujem a analyzujem a potom všade vidím aj to, čo tam nie je 😎

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

@0silvia0 ja tiez vsetko rozoberam a nebudem klamat, tiez som si tu motyku vysvelila ako Ty, ale ak si toto odmyslim, tak je to pravdive.

mircalla
30. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl nemyslím že sú divni, teda tých čo poznám osobne sú v pohode

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

@mircalla ved to pisem aj ja.

mircalla
30. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl však ho🙂 len potvrdzujem