icon

Dá sa nájsť po 30tke normálny chlap?

nives13
29. sep 2018

Ani neviem, prečo toto píšem, potrebujem nejaké slová útechy. Mám 30 a som čerstvo po rozchode. Cítim sa veľmi hlúpo, cítim zlyhanie, že som nebola schopná ten vzťah zachrániť a prepadá ma panika, že už nikdy žiadneho normálneho chlapa nestretnem. Všetci sú už zadaní a tí slobodní sú väčšinou vadní - bývajú s rodičmi, nemajú normálnu prácu alebo sú notorickí sukničkári. Mám veľa kamarátiek, ktoré sú už celé roky slobodné a nemôžu si nikoho nájsť. Kde mám vziať nádej, že ešte budem niekedy šťastná a budem mať vlastnú rodinu?

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
lena888
1. okt 2018

@zahrajzlato viem, ze to asi nepochopis. Mam macky v docasnej opatere, ktore uz na ulici boli a nedopadlo to pre ne najlepsie.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
1. okt 2018

@lena888 tak toto ani ja nepochopím. Mám rada zvieratá, ale odtiaľ potiaľ. Ja by som radšej uprednostnila toho normálneho chlapa 😉

marsmykkok
1. okt 2018

@kvetinka75
@zahrajzlato zvieratá sú zvieratá, ľudia/deti sú niečo inšie a nedávam na rovnakú úroveň, ale zviera nesklame nikdy a jednoducho tiež by som sa zvieraťa nezbavila kvôli nejakému chlapovi s ktorým nám to možno ani nevydrží. ak by ma mal rád, mal by rešpektovať aj to že to zviera mám

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
marsmykkok
1. okt 2018

@zahrajzlato ja mám iný názor, zviera patrí aj dnu a nemyslím že ked sa normálne vetrá,zviera je čisté, udržiavané že je nejaký citeľný smrad z nich. ale tak sú ľudia čo nemusia zvieratá dnu, rešpektujem, ale keby si by mal byť môj partner a nedokázal by si tolerovať môj koníček máš smolu.

kvetinka75
1. okt 2018

@marsmykkok netvrdím že ich treba vyhodiť kvôli partnerovi, to nie. Len nechápem tomu, že prečo si ľudia nosia domov tie zvieratá a obývajú s nimi byt. Pre mňa je to nepochopiteľné. Ak by som mala dom, tak mám psa. Ale na dvore. Možno sliepky, kačky. Skôr na úžitok. Mali sme aj my doma zvieratá - klietkové a som rada, že už nemáme. Mne je jedno či pes, mačka, kačka. Všetko sú zvieratá a patria von a ľudia do bytov. ale keď niekto chce mať doma psa alebo iné zviera, to je jeho vec. Pokiaľ mi to nenosí do bytu. Rešpektujem to v iných bytoch, pokiaľ sa to neliepa po mne, neslintá, neolizuje ma to. Kto má k tomu vzťah, nech má doma čo chce len ja to nejako neviem pochopiť. Ale zase nemôžem vedieť a chápať všetko. 😉

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
1. okt 2018

@zahrajzlato ja mám známu ktorej pes sedáva s nimi za stolom keď jedia. Keď to spravila na dovolenke, tak ten pes letel von ani si nestihol pričuchnúť. Nemám nič proti zvieratám, fakt, ale niektorí sa chovajú akoby nad tie zvieratá nebolo a neberú ohľad na druhých. A to chodievam v zime pravidelne s dcérou venčiť psov, ktorí sú zatvorení vo vnútri. Čo tí dokážu vonku potom narobiť. Ale psa odovzdám a idem domov. Dokonca aj strážievame, ale to max. na 2 noci. Viac nie som ochotná obetovať, lebo to fakt sa všetko musí tomu psovi prispôsobovať.

marsmykkok
1. okt 2018

@kvetinka75 tak sú aj mačky/psy čo sú vyslovene šlahtené aby boli spoločníkom ľudí a nie sú vhodné na dvor... ako píšeš, nepochopíš ked nemáš k tomu vzťah a hlavne nemáš tak zviera (ani ja som nechápala kým som si nekúpila psa), ale pokým by si niekoho ľúbila mala by si mu to vedieť tolerovať ak má mačku/psa dnu, samozrejme s kompromismi na ktorých sa dohodnete (upratovanie, kde pes nebude môcť ísť a tak)

kvetinka75
1. okt 2018

@marsmykkok no robím dosť kompromisov, ale tento 1 si veru neviem predstaviť. Všeličo tolerujem ale pri tomto, to by bol ťažký boj.

marsmykkok
1. okt 2018

@zahrajzlato s takým človekom ako ty ťažká diskusia, nepochopíš nič-ja ťa nechcem tiež ked čítam tie tvoje názory. nepochopíš ani to že tomu tvojmu kolegovi to nie je asi na príťaž chodiť s tým psom, práve naopak preto si veľa ľudí psa kúpi aby boli viac von, v prírode načerpáš veľa energie, nadýchaš sa čerstvého vzduchu, oveľa lepšie ako byť celé dni zatvorený v práci a potom doma na byte.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
1. okt 2018

@zahrajzlato aky si Ty vtipny😝absolutne netusis, ci by dotycna vobec oprela o Teba co i len kolobezku, ale uz si u nej doma urcujes, kto tam bude byvat. Ani ako vtip to nebolo nic moc🤐

lena888
1. okt 2018

@zahrajzlato vies, ja sa mozem sama rozhodnut, co chcem a nemusia to vsetci chapat, na tom naozaj netrvam

shannonldy
1. okt 2018

Ahoj, nevesaj hlavu, 30 nie je tak vela. Ja sama som nasla manzela ked som mala 30, kamoska ma uz vyse pol roka nadejnu novu znamost a taha jej na 35 😉 Len netreba sediet doma na zadku a cakat na zazrak - treba aj chodit medzi ludi. Drzim palce! 😘

bmuller
1. okt 2018

V dnesnej dobe slobodny/a po 30tke vobec nemusi byt vadny, najma v pripade studujucich - kedze ludia dostuduju vysoku tak 24-26 rocni, kym si najdu pracu, zapracuju sa, zhanaju byvanie, prerabaju, cestuju... par rokov uplynie ako nic a je po 30tke. Ak nemaju partnerku/a, to skor az potom upadnu do svojich zvykov zivota "single", do ktoreho im nikto nekeca ...a preto sa zdaju divni (chlapi - dlho spia, zvyknu si labuznicky dopriat...) alebo narocni (zeny - maju svoj poriadok, dbaju o kulturne vyzitie...) 😀
Zoznamka moze byt cesta k ziskaniu partnera, ale identita mnohych tam moze byt pofiderna.. Najlepsie je to asi cez partiu vekovo primeranych kamaratov ci kolegov, ktori sa niecomu venuju (vyletom, kulture, turistike, nejakym konickom)... tam si mozes ludi otuknut, ako spravaju pri beznom kontakte a nie strojene na rande.

montemotherone
2. okt 2018

@zahrajzlato aká zoznamka sa tu vykryštalizovala 🙂

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
lena888
2. okt 2018

@zahrajzlato nemusi byt normalny podla teba ale podla mna 🙂 ale vystacim si aj sama s detmi

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
montemotherone
2. okt 2018
sbear
Autor odpoveď zmazal
janadri
10. okt 2018

@sbear veľmi sympatický príspevok
👍 a držím palce 😉

wolfgirl
11. okt 2018

@kortinka Teba by som nechcela za svagrinu, ty musis byt riadne sprosta. Zite a nechajte zit. Pokial mu nechodi poza bucky a netyra ho doma tak co sa staras?

wolfgirl
11. okt 2018

@zahrajzlato Cim viac spoznavam ludi, tym viac milujem zvierata. Nenadarmo je tento citat zdielany na nete tisicky krat. Ludia si za to mozu sami, ked sa chovaju voci sebe ako ....., ze ti citlivejsi si radsej kupia psa, alebo macku, nez sa zahadzovat s dalsim nevyzretym jedincom