icon

Dá sa nájsť po 30tke normálny chlap?

nives13
29. sep 2018

Ani neviem, prečo toto píšem, potrebujem nejaké slová útechy. Mám 30 a som čerstvo po rozchode. Cítim sa veľmi hlúpo, cítim zlyhanie, že som nebola schopná ten vzťah zachrániť a prepadá ma panika, že už nikdy žiadneho normálneho chlapa nestretnem. Všetci sú už zadaní a tí slobodní sú väčšinou vadní - bývajú s rodičmi, nemajú normálnu prácu alebo sú notorickí sukničkári. Mám veľa kamarátiek, ktoré sú už celé roky slobodné a nemôžu si nikoho nájsť. Kde mám vziať nádej, že ešte budem niekedy šťastná a budem mať vlastnú rodinu?

Strana
z8
sbear
Autor odpoveď zmazal
caroline_
11. okt 2018

@sbear ale osvietenost môžeš získať aj v tomto živote

caroline_
11. okt 2018

@zahrajzlato si si vôbec vedomý ze okrem ľudí a tuším delfinov iné živočíchy radosť zo sexu nepocituju?? 🤔😁😁

caroline_
11. okt 2018

@sbear napíšeš mi resp hodíš mi link niečo o tej joge, asany napríklad ďakujem

kortinka
11. okt 2018

@wolfgirl aj ja ti napíšem citát. Keď nechceš aby tebe niečo robili tak nerob ani ty im. Zatiaľ som nikomu v žiadnej diskusii nikdy nenadavala a vidíš, aj tak sa našiel niekto kto mi tu nadáva do sprostých - ty. Takže citát na prt. Tak isto ako ten tvoj Ži a nechaj žiť. Takže si ho môžeš strčiť. Ja im nijak nebránim žiť. Po druhé - písala som že čakáme. Nie že sa do nich staráme. Tak aj rozmýšľaj čo prečítaš a potom píš. A za ďalšie - o ženskej ktorá keď je opitá a bali môjho ďalšieho brata (mimochodom tiež zadaného) tak som si už obraz spravila. Viac s tebou nemám čo diskutovat. Si zakomplexovana 😂

wolfgirl
11. okt 2018

@kortinka Hej hej som samy komplex, ale aspon nie som falosna ...., ktora sa prizera, namiesto toho aby sa bavila s ludmi narovinu 🙂

kortinka
11. okt 2018

@wolfgirl musela si niečo napísať. Aj keď od veci, ale musela

ninapat
11. okt 2018

@wolfgirl
@kortinka Baby prajem vam obom krasny vecer a nedajte si ho znechutit 🙂

kortinka
11. okt 2018

@ninapat ďakujem, aj tebe. Všetko dobre 😉

havia
11. okt 2018

kľuuuuud , nekazme si babie leto 🙂 aj horšie veci sa stávajú

sbear
Autor odpoveď zmazal
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
sbear
Autor odpoveď zmazal
sbear
12. okt 2018

Tu je video ohladom hladania partnera: https://diva.aktuality.sk/clanok/52270/expertka...

kvetinka75
12. okt 2018

@sbear taká praktická otázka: by ma zaujímalo, prečo bylinky a korenie považujú na drogy a odmietajú ich. Čo jedávate, čím dochucujete? Drogy, alkohol, fajčenie OK, beriem, je to zlo ale to čo nám dáva sama príroda má byť tiež zlé? Nie som nejako nábožensky založená ale myslím, že niekde v Biblii sa píše, že Boh nám dal rastliny aby sme sa nimi zasýtili. Alebo niečo také. Tak ako ste prišli na to, že to treba odmietnuť? Na základe čoho?
Nemám nič proti joge, sama ju cvičím, pomáha mi zrelaxovať, ku kondičke ale toto mi príde už ako obmedzovanie.

sbear
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
12. okt 2018

@sbear Ja neviem, ale to uz naozaj clovek potrebuje "metodicke vedenie", aby vedel zit cestne a eticky?

zuzka2288
12. okt 2018

Vies na kazdom chlapovi najdes nieco, aby si ho oznacila ako vadneho. To, ze niekto nie je manazer alebo byva s rodicmi nemusi znamenat, ze je vadny. Skor je otazka preco by mali chciet teba ked tvoja plodnost je po 30 tke na polovici a 30 tnici chlapi s peniazmi mozu mat 25 rocne. ;)

sbear
Autor odpoveď zmazal
kathhii
15. okt 2018

Neviem, aké máš priority, čo očakávaš od partnera. Či by ti napríklad nevadil vdovec s dieťaťom...
Mám jednu známu, má 35, je stále sama, ale mám pocit, že je to aj tým, že sú ženy príliś náročné. Jasné, chápem, že netreba brať prvého chlapa, ale treba uvažovať triezvo. Možno medzi 35-40 by si niekoho našla...
Ja som mala napríklad perfektného kolegu, o 10 rokov staršieho slobodného mládenca- býval u rodičov- pomáhal sestre a otcovi takže nemal snahu ísť bývať sám, lebo sa cítil doma užitočný , myslím, že keby si niekoho našiel tak by sa odstahoval...
Takže ono aj tie dovody prečo tí ľudia žijú tak ako žijú sú rozne, niekedy pragmatické.
Keby som bola sama, tiež bývam s rodičmi- kúpila by som si byt, ale asi by bol v nájme, lebo by mi samej bolo v ňom smutno :D

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
sbear
15. okt 2018

divili by ste sa, ale chlapom o krasu az tak nejde, ako sa vsade pise. Ak mal chlap skaredu mamu, tak nepotrebuje mat po boku rozmaznanu krasavicu. Potrebuje mat doma hlavne pohodu a istotu. Peknu chce tak po 50tke, ked deti vyrastu alebo do 30tky, ked deti este nechce

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2018

@zahrajzlato Ty sa mi ratas, ako usilovne sa snazis😉 Len neviem, ci svojimi otazkami neodhanas zaujemkyne. Skus menej povrchne otazky, mozno sa nejaka najde😉

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
15. okt 2018

@zahrajzlato ved hej, uprimny si, to sa neda upriet😉Len neviem, ci sa dnes este uprimnost ceni😉

picuotomvies
Odpoveď bola odstránená
miriamgtt
28. okt 2018

@nives13 hore hlavu..život nekončí. Stačí sa poobzerať, započúvať sa.. bola by si prekvapená, koľko chalanov sa teraz rozchádza a hľadá možno to čo si ty..možno sa tiež potrebuje rozísť, aby ste sa stretli.. držím palce.Nikdy neprestaň veriť v to, že sa stane niečo úžasné 😉

hrajka
3. nov 2019

@nives13 ahoj uz mas priatela?

Strana
z8