Dá sa spávať v noci v aute?
Ahojte myslíte že by bolo mozne zvládať cez noc byť v aute prečkať ju, voziť sa a cez deň potom spať? S rodičmi sa strašne hádame už veľmi dlho a ja nemám kde bývať a oni sa smejú lebo vedia že má máju v pascí že nemám kde ísť. Mám invalidný dôchodok na psychické problémy ktoré začali v dectve od silných bitiek od rodičov, nedokzem zarobit ani na podnájom. Mám kanceláriu kde podnikám som celé dni tam ale v noci tam nemozem byť 😕.
@krkavcia_mater začal som pred rokom aj to počas korony to sa nedá mať klientelu zo dňa na deň mám už zákazky na ďalší rok treba tomu čas
@krkavcia_mater on má sociálnu fóbiu. pochybujem, že by zvládal ešte aj fotenie. ja nechápem ani to kamerovanie svadieb. keby napísal, že točí dokumentárne filmy o zvieratách.... to by som skôr pochopila
@ell_mala na východe je to tu ťachšie a je čo raz bežnejšie že kameramani z východu chodia na západ za tých pár eur na benzín sa to oplatí. Ja som aj rozmýšľal že odísť niekde na západ lebo tu na východe je to bieda väčšina dopytov v svadobnych portáloch na kameramana sú zo západu. Tu na východe už kameramanov ani nevolajú skoro zaplatia fotografa a na kameramana už nedajú peniaze
@ell_mala áno od školy som už začal ale živnosť mám Rok
@tobias123321 to nám vysvetli... 3 roky a teraz vraj len rok. inak kto začne točiť svadby v čase, keď sa svadby nerobia/odkladajú? 😀 ale asi si si 2 roky robil web stránku, že?
@spadnutaslivka ja nechápem riešim to roky doktori psychológovia a vy pochybujete
@ell_mala dotáciu som začal poberať od novembra minulého roka a v júni minulého roka som založil živnosť. Pravidlá na dotáciu som splnil. Tak to je ja sa nemám za potreby tu obhajovať moja otázka bola úplne iná
@tobias123321 ok, nebudeme sa snažiť poradiť a pomôcť, ak teda ide čisto len o tvoju otázku. Dá sa spávať v noci v aute? Odpoveď je- Dá, ale veľmi pohodlné to asi mať nebudeš.
@ell_mala a to že človek za tie dva roky natočil pár akcií menších pre známych a bol to môj koníček tak preto som sa tomu venoval to nie je načierno
@tobias123321 a to si si nakúpil za 10 litrov nástroje na koníček?
@spadnutaslivka kto povedal že tocim len svadby je milión ďalších videí svadby sú jedna z nich a najvýhodnejšia. Začal som počas korony lebo som dostal ten invalidný dôchodok spätne 6900€ a tie som využil na techniku do podnikania
@spadnutaslivka niečo som mal počas školy už a áno zvyšné peniaze z toho dôchodku som dal do techniky vedel som že ma to baví tak prečo ísť robiť niečo iné
@tobias123321 no a na akú techniku si teda točil tým známym? nejako mi to nevychádza 😀 jasné, že je lepšie robiť to, čo ťa baví. Ale spomínaš len točenie svadieb a o tom, že teraz to nevynáša. Veď ak točíš aj iné, tak super, ale potom nehovor, že príjem nijaký, lebo nie sú svadby. A ja dobre chápem, že časovo 4 svadby (lebo 4 víkendy) je až až, ale stále platí, že pokiaľ to nevynáša, tak je čas poobzerať sa niekde inde. Alebo sklopiť uši a čakať na zázrak.
@tobias123321 Ďakujem všetkým ktorý mi ponúkli zaujímavé riešenia budem sa snažiť niečo si z toho vybrať
Takže si to zhrnieme. Mame tu oficialne uznaneho invalida. Doma ho tyraju, celé dni trčí v hypersuper kancelarii, ale nocovať planuje v aute. Lebo on predsa podniká. Vsetky peniaze, ktoré doteraz za svoj život vytiahol z verejného socialneho systému, vopchal do nákupu auta, motorky a videokamery s pocitacom. Nazvime to investiciou do podnikania. S ktorým začal v najhorsom moznom období, v najhoršom moznom odvetví. Nezarobí ani na slanú vodu a suchý chleba, ale on chce robiť to co ho baví. A zároveň mu zhorsuje zdravotný stav, pre ktorý bol uznany invalidom. Nuž, pribeh je to pekný. Aspoň vidím, ako rozmyslaju jedince z okraja gaussovej krivky
@stary_ujco pekne zhrnutie ale naozaj to myslím. Bavia ma promo videá a taký typ svadby robím lebo aj to je možnosť ako zarobiť a nie je na skodu sa prekonávať. Verte vyskúšal som rôzne zamestnania ale tam som to nezvládal. Na okraji gaussovej krivky nie som mám IQ 135 podľa psychologických posudkov 😏
Ani IQ 135 ti nepomohlo pochopiť. Nevadí...
@ell_mala to som rád že mi chcete pomôcť poslal by som odkazy na portfólio projekty čo som robil, odkaz na stránku ale keď vidím niektorých komentáre nedivil by som sa ak by ma chceli potopiť a zosmiešniť ešte viac. Mám reklamu na FB bol som na zaujímavých akciách z logami možno má poznáte niekto ak budete hier niečo radšej napíšte mi tu
@tobias123321 prečo by sme ťa zosmiešňovali? Veď ak robíš dobrú robotu, tak sa nemáš za čo hanbiť. A ak nie, možno by sa ti dalo normálne poradiť, v čom sa môžeš zlepšiť.
Mimo to, neviem, či sa ti tu niekto vysmieva. Skôr sme sa snažili pochopiť, lebo tie veci, čo píšeš, tu proste nesedeli.
@stary_ujco Troška pokory. Keď je na invalidnom, tak asi oprávnene, tak aké ťahanie peňazí z verejného sociálneho systému? A tie urážky si nechaj, Ty podľa príspevku tiež nie si zrovna inteligent. Navyše aj zlý, keď tu urážaš a osočuješ.
@gina17 ďakujem za obhajobu veľmi rád vrátim tie peniaze do sociálneho systemu odvodmi ak mi bude lepšie a budem môcť byť viacej užitočnejšie pre spoločnosť
@tobias123321 ale teda...k tvojej pôvodnej otázke. Áno. Pokiaľ je núdza.... Dá sa spávať v aute. Určite. Kúp si dobrý kvalitný spacak, pretože auto vychladne na teplotu aká je vonku, a normálne si pri sklopenych zadných sedackach daj klasicky matrac z postele. A da sa to. Známy tak chodi aj na mesiac kade tade.
Pokiaľ máš v práci kúpeľňu, 99% hygieny vieš poriešiť tam.
Treba sa zamysliet aj nad tým, kde budeš parkovať. Pretože ak necháš auto napr celý deň na slnku a večer o 8 budeš chcieť ísť spať, no nechcela by som...Alebo čo s chladom, namrazou a pod?
A zasa...keď bude vytrvalo pršať, asi by mi nebolo príjemné mat zatvorené okná celu noc v takom malom priestore.
Samozrejme...všetko sa dá nejako vyriešiť, keď sa chce. A dosť aj záleží ake máš auto.
Kamoš ma starsieho Sharana, normálne tam pozvaral konštrukciu, dal tam matrac a ma tam plnohodnotnú posteľ. A chodí po svete...
Jasné, že sa to dá, minule som o tom videla dokument (ale z USA):
https://www.youtube.com/watch?v=e-x-mYK3yx4
@spadnutaslivka to sa ani nedá viac stíhať celý týždeň sa to strihá Max tie 4 za mesiac ale to by bol extrém