icon

Dá sa to ešte urovnať?

31. jan 2022

Ahojte..Potrebujem sa vyrozprávať..Odvčera som psychicky na dne..Mala som chlapa s ktorým sme sa stretávali 3 mesiace..Lenže ja sprostá...Prepadli ma pochybnosti a asi tretikrat som sa ho spytala,či nebol u nejakej inej ženy, milenky.Myslim,že ho to velmi rozculilo,ospravedlnila som sa aj osobne,ale ešte je to asi čerstvé..Myslíte že bude sa to dať ešte urovnať? :( Velmi som sa do neho zaľúbila.. :( je to prvy vztah,kde som mala sympatie opätovane... Zažili ste niečo podobné?čo mam robiť?:(

Strana
z3
sima338
31. jan 2022

z akého dôvodu si sa ho to spýtala už tretíkrát? Máš pochybnosti alebo si len veľmi žiarlivá a sužujú ťa takéto myšlienky? Nemyslím si, že toto je tak fatálny dôvod na rozchod, ale záleží od okolností.

sipopa
31. jan 2022

ziadna kasa sa neje taka horuca 🙂 nechaj ho vychladnut, aspon vidis ze aj on ta lubi, lebo taketo upodozrievanie nemaju chlapi radi. ked sa teda bavime o tych normalnych, ktori zeni nepodvadzaju 🙂 povedz mu ze jednoducho ziarlis ale pokus sa s tym nieco robit, aby si o neho neprisla uplne.

autor
31. jan 2022

@sima338 naštvalo ho to,že som sa to v priebehu mesiaca spýtala tri krat... Je mi stoho strašne..lebo je to moja chyba..

autor
31. jan 2022

@sipopa áno ale čo momentálne môžem robiť?osrpavedlnila som sa minimalne 50krat..cez správy aj osobne...mam mu dať čas?

autor
31. jan 2022

@sipopa a čo mám robiť aby som o neho neprišla uplne?..:(

sima338
31. jan 2022

áno, daj mu čas, ospravedlnila si sa, teraz je to na ňom...

dzulli1980
31. jan 2022

Muži nemajú radi "stíhačky" a žiarlivé ženské ... myslím, že to neurovnáš ... ak aj áno, tak len na chvíľku, "happy end" z toho nebude.

autor
31. jan 2022

@dzulli1980 viem že nemajú,ale osrpavedlnila som sa a povedala som že sa to už nebude opakovať..

a_alexandra_a
31. jan 2022

A to na čo si sa ho pýtala v priebehu mesiaca trikrát? Vyzeráš ako stihačka zúfalá. Po troch mesiacoch sa ho opakovane vypytuješ na takúto vec 🙈 čo by si robila keby ste spolu roky a išiel napríklad na služobku? Nechcem si ani predstaviť a on asi tiež nie 😕

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
ivetta1234
31. jan 2022

skus trochu popracovat na svojej sebadovere, potom sa take veci uz nebudes pytat

autor
31. jan 2022

@a_alexandra_a ja viem,je to moja chyba všetko...proste ma suzovali zle pocity...

ivkazba
31. jan 2022

Ospravedlnila sa, teraz sa stiahni a nechaj ho. Ak bude mať záujem, ozve sa. Za týždeň či za mesiac. Prejavila si sa ako žiarlivá stíhačka, ak ho budeš teraz bombardovať ďalšími ospravedlneniami či správami, pozíciu stíhačky len potvrdíš. Takže stiahni sa. A ideálne zapracuj na svojom sebavedomí. Ženy, ktoré sa majú radi a sú vyrovnané, takéto veci nerobia.

jazula
31. jan 2022

Keď už si sa mu “ospravedlnila minimálne 50x”, tak sa už k tomu hlavne nevracaj. Stalo sa, ospravedlnila si sa, považuj to za uzavreté, hlavne to už nezopakuj. A trošku popracuj na svojom sebavedomí…mám pocit, že hlavne preto si sa ho aj pýtala, lebo neveríš sama sebe a svojej hodnote.

autor
31. jan 2022

@ivkazba ano máš uplnu pravdu..

rachel36a
31. jan 2022

Ja byt na mieste toho muza, tak uz to s tebou skoncim...v tak kratkom vztahu ho opakovane upodozrievat z nevery..hned by som brala nohy na plecia...

diewcatqoo
31. jan 2022

Pozri sa na to z druhej strany. Ak by si mala chlapa, ktory sa ta v priebehu mesiaca 3x opyta, ci si bola za inymi milencami a ak ta to nastve a urazis sa (co je pochopitelne), tak ta zacne bombardovat spravami s prosikom a ospravedlnenim, co si o takom cloveku pomyslis?
Ja by som si pomyslela, ze ide o psychicky nevyrovnaneho cloveka a neviem si predstavit, ze by som taketo sceny mala zazivat castejsie. Ak by sme boli spolu kratku dobu, uz by som sa tomu cloveku viac neozvala.

autor
31. jan 2022

@rachel36a
@diewcatqoo ja viem bola to chyba...ale sľúbila som mu že už sa to nikdy nestane a nikdy nebudem pochybovať...tak stále verím,že sa to dá do poriadku

domireb
31. jan 2022

Nechaj ho dýchať prepánajana..takto si ho len odplašíš, ak sa už dákym zázrakom nestalo.. a ako vravia ženy, zapracuj na sebe

birika
31. jan 2022

neda sa to "samo" do poriadku...po takej dobe taketo otazky?? to po pol roku ho budes ovoniavat, alebo sledovat? ak je normalny - uz sa neozve

autor
31. jan 2022

@domireb áno dám mu čas..nebudem mu vypisovať ani nič

ivetta1234
31. jan 2022

si si inac naozaj ista ze nikdy nebudes pochybovat? lebo nepytat sa ho nato a nemysliet si to su dve rozdielne veci

domireb
31. jan 2022

@birika inak,to som už raz niekde počula/ čítala,žena taká žiarlivá, že stála v noci v kríkoch a čakala, kedy sa vráti (opitý s kamošmi, neverila), musel ho vytiahnuť a dať jej ovoňať,či nebol s nejakou

autor
31. jan 2022

@ivetta1234 áno som.. bezdôvodne nikdy nebudem pochybovať

diewcatqoo
31. jan 2022

Tak uvidis, ci ti da sancu alebo nie. Ja by som takemuto cloveku uz sancu nedala Mam uz svoj vek a viem presne, co od vztahu ocakavam a co, naopak, vo vztahu riesit nechcem. Toto je jedna z tych veci, cez ktore by som sa nepreniesla. A najma nie po tak kratkej dobe stretavania.

birika
31. jan 2022
retatka
31. jan 2022

Už to,že si sa mu osprevedlnila 50 krát,osobne či správami je choré.Nestačilo raz?
Dal ti dôvod na žiarlenie?Nevypisuj mu a nevyvolávaj mu už.Je na ťahu on.A ber aj takú možnosť,že sa ti už viac neozve.Kto by chcel takého partnera čo už v začiatkoch vzťahu upodozrieva...čo by bolo neskôr?Ved si každý vzťah pochováš.

ivetta1234
31. jan 2022

tak ak si si ista ze to vies v sebe dat doporiadku tak vela stastia, ja chapem ze prvy vztah kde niekto konecne opatuje tvoje city moze byt pre Teba nove a preto robis iste "chyby", ja som mala jedneho ex ktory bol vo svojom prvom vztahu ked mal az 29 rokov 😂 a teda som sa citila jak na strednej skole s nim, naco som ja proste nemala nervy tak neurob take iste chyby

deti95060810
31. jan 2022

asi z toho už nebude nič.. uspokoj sa, netráp sa. nájdeš iného.
ťaháš za kratší koniec, takže ešte len teraz bude z teba robiť somára... ja by som už v tomto vzťahu byť nechcela...

brembo
31. jan 2022

urobila si,čo bolo treba. Nechaj ho vychladnut,ukludnit sa. Skus mu o 2 týžden aj niečo,napísat. Ked ti neodpovie,tak to nechaj tak. Ked bude chciet,ozve sa ti sám,ked nie,tak nanho zabudni a ži si svoj život. Len mu už nepíš dalších 50 správ. Stačí jedna,že ta to velmy mrzí a napíš i prečo si pochybovala. Nerob zo seba príliš zufalu ženu.

Strana
z3