Dá sa to ešte urovnať?
Ahojte..Potrebujem sa vyrozprávať..Odvčera som psychicky na dne..Mala som chlapa s ktorým sme sa stretávali 3 mesiace..Lenže ja sprostá...Prepadli ma pochybnosti a asi tretikrat som sa ho spytala,či nebol u nejakej inej ženy, milenky.Myslim,že ho to velmi rozculilo,ospravedlnila som sa aj osobne,ale ešte je to asi čerstvé..Myslíte že bude sa to dať ešte urovnať? :( Velmi som sa do neho zaľúbila.. :( je to prvy vztah,kde som mala sympatie opätovane... Zažili ste niečo podobné?čo mam robiť?:(
@jaskolka Presne si to vystihla!
Neospravedlnuj sa mu uz tolko urcite ma nervy aj z toho, nechaj ho tak nepis, nekontaktuj a uvidis ci je to chlapec co chce mat doma stihacku, prinajhorsom sa pouzis do dalsich vztahov aby si nemala blbe otazky a chlapi chcu volnost nie teror
Pracuj na sebe,ked aj so psychologom,toto ked má človek v sebe,nezmení sa.Príde druhý ,tretí a budeš opakovať tie isté vzorce správania.Máš to v sebe zrejme zakorenené z detstva.Príde príležitosť,že si niekde chlap vyrazí alebo pôjde na kávu a ty sa asi zblázniš...
Vieš, aj mňa by urážalo keby mi niekto bezdôvodne neveril.
Záleží aj od toho koľko máte rokov, lebo takéto správanie nezvyknú mať dospelé ženy, ešte ak ide o takú do 20 rokov.
Ja by som popravde chcela mať od teba pokoj,keby mi niekto napísal 50 × ,že sa ospravedlňuje,mne by to teda riadne liezli na nervy taká stíhačka,ja by som sa ti už neozvala,a ešte pokiaľ si ho bezdôvodne obvinila,po troch mesiacoch ,tak ti radím dať sa po psychickej stránke dokopy,lebo tak si chlapa vo vzťahu neudržíš
@andreakg to 50krat bolo.obrazne povedané napísala som mu tri ospravedlnujuce spravy
Cim viac tlacis na pilu, tym viac ho utvrdzujes v tom, ze si stihacka a ma to ukoncit
@rachel36a áno už mi je jasné že nemozem nato tlačiť..proste ho zatiaľ musim nechať tak však
Nechaj tak a uvidis...ale po pravde, len blbec by sa vratil k zene, co mu po tak kratkom case robi tolke sceny..uz len to ako sa tu zaprisahavas ze uz to nikdy neurobis je totalne trapne a nevhodne...takze ja byt chlapom tak si poviem, ze za toto mi to nestojí a najdem si inu partnerku...
Popracuj na svojom sebavedomi, posobis riadne zufalo.
Prosím ťa daj sa dokopy. Po 3 mesiacoch robíš také trápne scény a teraz si s toho psychicky na dne 🤦 Pôsobis extrémne zúfalo. Zaujímalo by ma koľko máš rokov
ako chlap by som ti dala take kopacky

Hlavne sa mu uz konecne prestan ospravedlnovat, lebo si bude o tebe mysliet, ze si psychicky nevyrovnana. Nemyslim to v zlom. A ak sa s tebou kvoli tomu rozide, nechaj to tak a zober si to ako ponaucenie do buducnosti.