Dá sa zistiť, či má manžel nemanželské dieťa?
Dá sa niekde overiť či má môj muž nemanželské dieťa?
Môj muž mal dlhšie trvajúcu bokovku s kolegyňou.
Priznal sa, skoro sme sa rozviedli krízu sme ustáli.Odisiel z práce.Dnes som ju po dlhej dobe videla s malým chlapcom a ten chlapec je ako verná kópia našich chlapcov.Od poobedia mi je zle, preháňa ma v hlave milión otázok.Ucty máme oddelené, ak by posielal výživné aj tak by to nerobil cez IB, meno mu nemusela dať jeho.Este som mužovi nepovedala, že som ju stretla v nákupnom centre ona ma tiež videla.Nijako nedokážem zistiť, ak by to bol jeho syn však?
Muž by sa nikdy nepriznal má vysokú pozíciu vo firme, v tom case sme mali 3 r nový postavený dom naše delenie majetku, deti bolo by to veľmi komplikovane.Aj sa odsťahoval za chvíľu vrátil, často je na služobnej ceste po Európe on vedel, že by som vytrieskala veľké výživné a zrazu sa vrátil a 2 r sme sa snažili naučiť sa zase spolu žiť.Dnes som išla s deckami do kina a stretla som ju.Bola som šokovaná, že vôbec ma dieťa my sme sa o nej nerozprávali odkedy zmenil prácu a aj ona odišla do inej firmy.Mam sa ho spýtať, nepatrat?Čo robiť?Do mobilu si nechodíme má ho zaheslovany, prehľadala som pracovnu či nemá niekde vklady na účet, popozerala PC.Ked som to dieťa videla 100% je muzovo
Ja by som určite chcela vedieť. Ak vieš kto bola tá milenka, šla by som kľudne aj do toho súkromného detektíva. Podľa toho, čo píšeš peniaze máte. Takže by som to nepovažovala za vyhodené peniaze, aby som sa dozvedela pravdu. Či už by to bolo alebo nebolo jeho dieťa. Prešli ste si tou krízou,ok. Ale ak máš pochybnosti a nechceš narúšať už vzťah v štýle, že ho budeš konfrontovat a otvoríte len staré rany a ty by si zistila, že neni jeho, tak by ste akurat mali len znova ťažké obdobie. Takto s detektívom si to vyriesis sama, čo ťa na duši trápi a keď zistíš, že je jeho, tak sa zariadis a keď zistíš, že nie, tak sa ti uľaví.
Pre x rokmi mamina kamoska mala toto iste…normalne to vyblafla na manzela a prekvapujuco sa hned priznal. Inak oni sa nikdy nerozviedli, on sa odstahoval k milenke do maleho bytu, manzelke ostal velky dom, ktory roky stavali aj s ich dalsimi bytmi. Takze nakoniec aspon materialne to nebolo zle, aj ked obaja zarabali velmi nadpriemerne.
Milá autorka.
Nezavidenia hodná situácia.
Ale stále je tam možnosť, že možno ani tvoj manžel nevie o tom dieťati.
Ťažko radiť čo by som robila...ja by som sa asi opýtala tej ex-milenky, že či je to dieťa tvojho muža.
Ona snáď vie, kto otcom je.
Priamo by som sa ho nato spýtala..Inak klobúk dole, ze si sním zostala. Bez urážky mam pocit, ze dôvodom bol hlavne pekný život vedľa dobre zarabajuceho manžela.
Inak mam kamosku co mala pomer so ženatým. Plánovali spolu babo?! S manželkou mal 2 synov, chcel dcérku. Ako na just sa im narodil chlapec. Kočík doniesol milenke po ich 2 synoch. Žene povedal, ze predal na burze a ďalších 1000klamstiev. Žena doteraz netuší! 🤮🤮
@vilma7 Ja by som skôr povedala, že on o tom dieťati určite vie (na to je dosť múdry) a určite mu prispieva peniaze, ak aj nemá jeho priezvisko. A je dosť možné, že s tou ženou udržiava aj kontakty. Len sa nechce rozvádzať, keďže doma má asi dvoch takých chlapcov a rôzné spoločné veci s manželkou.
Sukromny detektiv... mama mojho byvaleho to len takto zistila. Ale nic z toho nemala, len teda ju zaujimalo, ci je aj v rodnom liste napisany, aby vedela, ci nebude dalsi dedic okrem mojho byvaleho... ale podoba 100% bola aj medzi byvalym a tym chalaniskom. Ona (bokovka z prace) bola v case pocatia vydata, ale muz podal navrh na rozvod este pocas jej tehotenstva. Tiez vedel, ze to neni jeho. Formalne dostal maly jeho priezvisko, ale potom este preverovala cez detektiva, ci sa to nezmenilo. Ale vraj nezmenilo
Je tu moznost este cez nejakeho kamarata policajta, ten ma pristup do registra obyvatelstva.
Poznám "príbeh" o jednej rodine, kde až po smrti otca pri dedičskom konaní zistili, že mal asi 9 detí. Jedno bolo spoločné z manželstva, o dvoch ďalších mimo vedeli, ale aj tak ich ten počet poriadne prekvapil. Keď to vedia dohľadať právnici, tak sa to musí dať. Už len kvôli tomu dedeniu by som to ako manželka chcela vedieť.
Ale na tie sluzkbky moze ona chodit snim. Alebo aj s dietatom sa Proste stretnu v Madride alebo kde . Ked jej kupi letenky hotel potrebuje tak ci tak.. zabije dve muchy jednou ranou. Pozrela by som vypis z uctu ak mas sancu. Kamoska nasla ked chodil jej partner pracovne do ciech v skutocnosti za milenkou platil hotel o com nevedela. Mozu tam byt vydavky ktore budu davat zmysel len ak platil nieco za nu.,
@amarilka26 aj policajti majú obmedzený prístup k evidencii, nemôžu si v nej čítať kedy chcú, musia mať dovody
normalne sa ho na tvrdo opytaj. neverim ze on o tom nevie.
tiez ta obdivujem ze si s nim zostala. a on je teda pekny smejd.
obrala by som ho z principu pri rozvode o co sa da. nie som vobec zatazena na majetok. vsetko by som nechala detom co je od neho ale nic by som mu nedarovala a rozhodne by som mu nedarovala uz pokojny spanok.
ja dokazem odpustat (odpustila by som aj neveru ale s nevernikom by som uz ako par nezostala. max ako rodicia by som udrziavala dobre vztahy) ale toto je teda fakt uz cez.
Nezávideniahodna situácia...tiež by som zaplatila detektíva.
Možno aj sama niečo zistí veď to nebývajú od seba nejako ďaleko, keď chodia do jedného nákupného centra, kina.
Mozno ho ako otca na rodnom liste ani nepriznala -ak jej zato pekne zaplatil na ruku a plati nadalej, aby mlcala 🤷♀️ nezavidim ti, ja by som tiez toto chcela vediet, ale priamo od neho. Nachystaj si co konkretne povies/sa opytas a urcite ti bude stacit uz len jeho reakcia, mimika....
Na slovenských úradoch sa nájdu niekedy takí "profesionáli", že by si niečo aj možno zistila, najmä ak to skúsis viackrát pri rôznych úradníčkach (bohužiaľ)
@janulla999 to je tiež možné. Ja poznám zas opačne jedno také utajené dieťa z mimomanželskeho vzťahu (už dospelé), ktoré nielenže malo v RL otca, ale malo ešte aj jeho priezvisko 🙈 (dokiaľ ho ďaleko neskôr nezmenili)
opýtaj sa ho
Ono zase tá podoba pri malých deťoch je taká diskutabilná. Moja známa má jedno dieťa adoptované a druhé svoje a podobajú sa, aj keď nemajú absolútne nič spoločné. Asi ten detektív by to poriešil. Inak pochybujem, že manžel sa len tak prizná.
Tiež hlasujem za detektíva. Možno ako manželke, by ti aj na matrike povedali info (netvrdím, že môžu), ale naozaj nemusí byt zapísaný v RL. A osobne si aj myslím, že ak je to jeho dieťa, na 100% nie je v jeho RL…. nechcel sa deliť o majetok ani s tebou (pri rozvode), neverím, že by oficiálne priznal ďalšieho dediča. Skôr jej platí na ruku, keď spomínaš, že má dobrý post.
Ži a nechaj žiť. Pozri si nejakú dobrú českú komédiu, tam sa povznesú nad krížom-krážom vzťahy a všetci sa majú radi. Čo bolo, bolo. Ak je náhodou aj to dieťa, asi to tvoj manžel tak nechcel. Teraz si žije so svojou mamou a vás hádam neotravujú. Vy ste spolu, tak pozeraj dopredu, aby ste spolu aj zostali. 😉
Pochybujem, že je taký deal, že za cash nebude v RL. Však to si môže matka hocikedy rozmyslieť, dať ho na testy DNA a do RL dopísať. A to ten možno otec určite vie...
Tiež to vidím na detektíva. Zistiť, koľko má malý rokov, či ich niekto navštevuje, atď.
V praxi som stretla vela pripadov kde muzi zili dvojity zivot a mali deti o kt ich manzelky netusili.
Z toho co pises si myslim, ze je jeho.
On pravdu nikdy neprizna ani ked sa spytas. Ona tiez nie.
Pravnik ti s tym nepomoze, vylustrovat to mozu jedine po muzovej smrti. Mozes skusit sukromneho dektiva ale ti muzi co vedia maskovat dvojite zivoty si casto davaju taky pozor, ze ani ten deketiv to nemusi zistit. Isto nema ziadne nehnutelnosti na seba o ktorych nevies ako tu niekto pisal (taky blby nie je nikto, ak su ine byty/domy su na jeho frajerku alebo jeho ine deti), mobil ma isto este jeden atd...
Na sluzobky (v tomto pripade skor dovolenky) podla mna chodi s inou ale je vysoka sanca, ze ani neletia spolu naraz a stretavaju sa az tam.
Najvacsia sanca je ten detektiv ale najvacsia istota je tvoje tusenie.
A ja si myslim, ze toto dieta je jeho, dava jej peniaze ale s nou uz nie je a davno ma inu, mozno dalsie dieta. Kazdopadne nechcem byt negativna, drzim palce.

@diaalex co je to rupsak?