icon

Dali by ste peniaze bývalému partnerovi za mobil, keď neplatí alimenty?

18. apr 2021

S byvalym priatelom mam dceru,na ktoru mi uz dlhsiu dobu neplati,nedavno sa mi pokazil mobil a on mi priniesol druhy s tym,ze chce zan peniaze,ja som povedala,ze mu to odratam teda z tych dlznych alimentov a nedam mu peniaze zan,on ze ho teda chce naspat,co mam urobit? Vratit ho? Ci zaplatit?

Strana
z3
loginexistuje
18. apr 2021

za mna dobre vztahy by boli ak by platil adekvatne vyzivne ak by mimo vyzivneho prispieval na mimoriadne vydavky tabor sportove vybavenie strojcek na zuby a pod a sa podielal na starostlivosti o dieta
tvoj evidentne nesplna ani jedno

cacianka
18. apr 2021

@loginexistuje na 4 ročnú by okrem výživného mohol ovocie, knihy, casopisy, kreativne potreby, výlety, kino divadielko, na staršiu aj skolsku tasku, potreby do skoly...
Z platu 900 by mal výživné aj 200, cast na ucet časť sporenie

fiafia
18. apr 2021

Hamba, ďalší otec roka. Exekútor , návrh na zvýšenie výživného. 60€? To vážne???? A ty ako matka to v kľude tolerujes ,že aj ten prd čo má platiť, neplatí?

vollino5
18. apr 2021

Ako sa tu už písalo, ja by som to riešil cez súd a amlienty 🙂 keď to bude už čierne na bielom, tak bude musieť platiž inak príde exekucia

lesana25
18. apr 2021

Keby bola naivita človek, tak by vyzerala ako ty, prepáč.
Hned zajtra choď riešiť neplatenie výživného, potom uvidíš aké dobré vzťahy s tou jeho rodinou naozaj máš.

autor
18. apr 2021

@loginexistuje nie vobec

autor
18. apr 2021

@anjelicek26 no a to on tvrdi, že ked si dám o zvyšenie mám smolu,lebo má ešte jedny

loginexistuje
18. apr 2021

nevsimaj si ho chod za exekutorom a daj aj navrh na zvysenie na 150 a hotovo nevsimaj si jehonreci

autor
18. apr 2021

@vollino5 on to súdom stanovené má

elizabet173
19. apr 2021

no ty máš smolu už teraz, lebo ti neplatí nič. Na čo to rozoberáš s ním? Rieš to súdne, nie s ním

Strana
z3