Dali by ste svokre na víkend 8 mesačné bábätko?
Ahojte možno to sem nepatrí ale potrebujem poradiť od mamičiek...Mala má 8 mesiacov a ja aj priateľ máme chrípky a teploty mala zatiaľ nič svokra sa ponúkla že si malú zoberie na víkend aby sme sa dali dokopy a moja mama keď to počula začala veľmi nadávať že to nemyslí vážne že by si chcela také bábätko zobrať mala v noci nespí celú noc hore takže je to extrém menší chcem sa spýtať dali by ste vy take malé dieťa na víkend ? Keby ste choré
Nie, moj maly sa ide zblaznit len idem do sprchy. Raz bol asi 2 hod u nasich sam a vacsinu prereval. Musela by som umierat aby som ho nechala. Ale to som ja..
Nie nedala
Ja by som taku pomoc odmietla, ale urcite by som neodsudila nikoho kto by urobil opak. Kazda sme ina, kazde dieta je ine a tiez kazda svokra. Z toho co si napisala mam pocit ze mas svokru rada a doverujes jej. Dieta uz u nej spalo, vie do coho ide. Ale takisto mam pocit ze s tym nie si uplne stotoznena. Pises ze dieta v noci nespi...Neda sa dohodnut aby ho vzala rano a vratila ho navecer? Alebo nebolo by lepsie ak by sa starala rovno u vas? Vy by ste sa izolovali v spalni a ona s dietatom v inej miestnosti?
Nie, nedala. Viem, že moja svokra by sa bez problémov vedela postarať o také malé bábätko, ale ja som to takto nikdy necítila - ani, keď som bola chorá. Ak by si to ty cítila ako veľkú pomoc, určite to využi. Nie je na tom nič zlé.
Čo ti poviem,keď to tak cítiš,že vám to pomôže,prečo nie....ja som doma mala dcerinu dcérku ako 5 dňovu,od poobedia na noc.....dcéra musela ísť do nemocnice,museli ju znova zasivat.....kúpila som mlieko , fľašku....v noci som moc toho nenaspala,je to taká iná zodpovednosť starať sa o vnučatko, a to nemám ďaleko od poslednej rodičovskej,mám 11r dcéru ešte.
Vnučka má teraz 5t.
Teraz sa pozerám na to ináč .......bolo to nutné.....no ja neviem či by som moje bábo dala babke,moje deti malo chodili spávať k babkam
Určite nie. K rodičovstvu patrí aj to že napriek tomu že ledva sama žiješ musíš sa postarať aj o dieťa. My sme boli už niekoľkokrát chorí a dokonca všetci 5, ale nejak sme si poradili.
8 mesačne úplne v pohode, nemaj výčitky
Áno dala, úplne v pohode
@gleep1 presne ako hovoris, jedna noc je malo…aleee lepsie ako nic…zalezi od povahy rodicov, poznam ludi ktori dali uplne v pohode viackrat aj mensie babatko svokre/mame skrz pracovne povinnosti…ja napriklad som ina povaha: by som nedala ani 4 rocnu:D ma skoro 4,5 roka a este nikdy nebola mimo domu na noc aj ked uz boli dovody…ako pisali vyssie: k rodicovstvu patri aj to ze sa staras aj ked nevladzes…ja uz nevladzem 10mesiacov a idem….aj ked 10,5 mesacny syn je uz po 9krat chory odkedy sa narodil…dcera este viac tento skolsky rok…mozno 11x…ja mozno 7krat…muz tiez tolko co ja

Nedala by som tak male dieta ani svojej mame, nieze svokre, realne vyzdravies za tyzden, takze jedine ze by si chcela mat pokoj