Darček od babky
Ahojte, rada by som od vás počula názor na dnešnú situáciu. Dnes mala dcérka 8 narodeniny. Moja mama, ju zavolala, aby jej pogratulovala, pretože slečna mala oslavu s kamarátkami, babky sme nevolali. Dcérka prišla od babky s dezertom, nemenovaným z Lidlu, ten s náplňou Whiskey a k tomu so zárukou do 1.1.2016.
Som strašne sklamaná, nahnevaná, aj keď obdobnú vec urobila na Vianoce, keď mladšej dcérke /4/ dala pod stromček balón. Inak vzťahy máme normálne, ale po tomto....
@marinablue ahoj, ja som jej to povedala samozrejme hneď, tak len povedala že si nevšimla..... a ten dezert obsahuje alkohol ....
a áno ženy, máme dobrý vzťah. Nekydám na ňu pred nikým známym, len som bola strašne sklamaná. Po 9 rokoch čo som na koníkovi toto je moja prvá diskusia. Takže nemám tendenciu kydať ani ohovárať. Len som nemala s kým sa o tom poroprávať a trápilo ma to.
@mysga moja ináč to v podstate aj tak bolo ..
žienky nepíšte že sme nevďační.... to nie....
mňa len to šokovalo že babina si chodí na kávičky s kamarátkami, lobzuje po obchodoch....
ja to vôbec neberiem tragicky, len ma to zarazilo...
skôr si myslím, že na jej narodky zabudla, preto ten dezert vytiahla niekde zo skrine
no inak boli by sme ju aj my posunuli susede, keby nebola po záruke 😀 😀

@lavazzake Ahoj presne o tom píšem 🙂 Ja som bola strašne, ale strašne nahnevaná, syn mi povedal, že ako ja sa môžem hnevať na svoju mamku a ona chúďa povedala, že mamka má pravdu ☹
Vieš, veľa mamičiek píše, že iné deti ani to nedostávajú, lebo starká je chorá, alebo na invalidnom alebo neviem čo. Ale moja mama má 53, 10 rokov do dôchodku, a tiež nie je sociálny prípad aby takto mohla sklamať svoje vnúča.