icon

Deň matiek a ja som nič nedostala

lenka567899
14. máj 2023

Spomenul si na vás dnes manžel? Na mna zase nie. Nie že darček ale ani ešte pekne slovo. :(

kristina2412
14. máj 2023

Áno spomenul , bol kúpiť kyticu, dal do rúk mladšej, lebo bola celý týždeň doma chorá a nemohla v škôlke nič pripraviť ,poďakoval mi za to, aká som mama pre jeho deti. Rovnako my s deťmi pre neho na den otcov niečo upečieme a pripravíme a napriek tomu že nie je mojím otcom som mu vďačná ako sa o naše deti stará a venuje sa im.

nika11103
14. máj 2023

@doriiis hahaha som sa dobre zasmiala tetaz 🤪🤪😅😅😅😅😅 že všetko dobre mami 😀😀😀😀 si zabilaaaaaa 👍👍

rebrambora
14. máj 2023

Tak moj muz si spomenie aj na veci, na ktore ja nie. Okrem narodenin, Vianoc, MDZ, vyrocia dokonca den ked sme sa 1.x stretli, ked som postupila v praci atd.
Kvety dostavam nove za kazdym, ked tie stare zvadnu. Ale na den matiek? Wtf 😄 Deti taketo veci maju vediet zo skolky. ALE! Ak ti to vadi a vyzadujes to, sadni si s nim a povedz mu svoje pocity, miesto sedenia nad MK s nadejou, ze ti ostatne zeny povedia, ze si ta nevazi, ked to tak pravdepodobne nie je.
O rok potom urcite nezabudne 😉

ivik4
14. máj 2023

Komentare necitam ale mna by to nenapadlo riesit , kedze ja niesom matka otca mojho dietata. Je predsa den zien, valentin, vyrocie atd.
Spravny otec by mal viest k tomu Vase deti, aby na Teba oni nezabudli

number19
14. máj 2023

Si matka jeho deti? Si. Je den matiek? Je. Tak nejaku malickost s detmi pre teba fakt mohol podniknut.

viera27
14. máj 2023

Mne je vzdy tak velmi luto pri tychto diskusiach. Ku dnu matiek,dnu zien,valentinovi,ze ako je to smutne,ked niektore zeny cakaju na nejaky sviatok v roku, nech sa citia milovane a docenovane 😭.

maros313
Odpoveď bola odstránená
mamamasama
14. máj 2023

Vy ste trubice. Manžel má ísť deťom príkladom. My sme mali celodenný výlet. Raňajky do postele a kvietok samozrejmosť. Oslavujeme aj deň otcov.

number19
14. máj 2023

Nikoho zivot na tychto pseudosviatkoch nestoji. Ale je mozne si na nich postavit iste tradicie v ramci rodiny (a deti ich ucit). Co je len bonus pre deti, rodinu a aj pre vztah ako taky.
Nevidim dovod preco by manzel nemohol na den matiek nieco male pripravit pre matku svojich deti.

simona92101
14. máj 2023

@lenka567899 ja som po operacii,manzel sa cely cas staral sam o 2 male deti,a aj teraz po prepusteni este aj mna obskakuje.takze ja som necakala ziadny darcek,toto bol pre mna naj dar

divokykonik
14. máj 2023

Pokiaľ viem, ja nie som mužova matka 😁. On si spomenul na svoju maminu, kúpil jej kvietok a to je pre mňa viac, lebo ma si čo žehliť u nej 😁 (nebol veľmi poslušný syn). Ja som dostala kvety od svokra, ako matke jeho jediného vnúčaťa. Poteší to, ale ja tieto sviatky neriešim. 🙂

andrejka1974
14. máj 2023

@lenka567899 manžel nemusí základ že si spomenul deti moje si spomenuli

bylinka25
14. máj 2023

Ja som chcela ešte dodať, že manžel byť mal nabádať detí, aby niečo mamičke s jeho pomocou vyrobili.

uhnakova
14. máj 2023

Darčeky ku Dňu matiek dostávam len od detí, cca od kedy sa stali škôlkármi. Teraz sú už školáci a stále mi čosi pripravia. Od muža by ma teda nenapadlo niečo očakávať. Ale pokiaľ tebe na tom záleží, deti ti nič nepripravili, tak by som normálne navrhla pred všetkými, že je Deň matiek a zájdeme si spolu do cukrárne. U nás by nikto nič nenamietal a ešte by mi určite dodatočne všetci popriali pekný Deň matiek. Takže nerozčuluj sa, nebuď sklamaná a zorganizuj si nejakú mini oslavu sama.

annm81
14. máj 2023

Ja by som bola tiež sklamaná. Môj muž každoročne vezme deti do obchodu a nechá ich vybrať pre mňa kvietok a čokoládu a zaplatí za ne, doma s nimi niečo malé na pamiatku vyrobí. Rovnako to robím ja ku dňu otcov a robievame to tak aj na Vianoce a narodeniny. Napriek tomu, že manžel nie je môj syn a ja nie som mužova dcéra, zaželáme si navzájom pekný deň otcov a pekný deň matiek, patrične tomu sa oblečieme a zájdeme na zákusok do cukrárne, alebo si spravíme malú oslavu doma - deti tak vidia, ako sa majú pri takýchto príležitostiach správať a keď ich vezmeme niekam na oslavu, nie sú tam v pozícii, s prepáčením, buranov, čo nevedia ani správne podať ruku pri blahoželaní.

nikijezikova
14. máj 2023

@lenka567899 aj mna by to mrzelo.... mne doniesol syn od ex orchideu,samozrejme ze ju kúpil ex.. som matka jeho dieťaťa tak mi zavinsovali.... rovnako kúpim aj ja niečo pre neho keď bude deň otcov a dám to synovi nech mu to dá🙂

zuzanapjat
14. máj 2023

@pribinak ani som nevedela, že je dnes deň matiek. Mamu už nemám a ani keď som ju mala, tak sme také akože sviatky neriešili nikdy. Od manžela nič neočakávam. Svoju lásku mi preukazuje denne keď sme spolu a radosť maličkosťami mám spontánne na tácke a nepotrebujem na to nejaké primitívne sviatky ala karafiát z predpotopnej doby. Preto je to o tom, ktorá žena si na čom zakladá - rovnako ako niektorá rieši Valentín a iná nie, alebo keď niektorá vidí drámu v tom, že nedostala za pôrod zlatú retiazku a druhá ani nevie, že sa vôbec niečo také očakáva niekde.

andreakg
14. máj 2023

@lenka567899 nie,manžel vôbec nič,ani neviem prečo by mal,deti si spomenuli, myslím,že keby oni nič,tak vtedy by sa ma to dotklo

pribinak
14. máj 2023

@zuzanapjat nepochopila som a ani nechcem

zuzanapjat
14. máj 2023

@pribinak pre mňa MDŽ, deň otcov, deň matiek a podobné idiotiny nie sú žiadne sviatky. To je celé. Mnoho ľudí to tak má a potom sú také nedorozumenia, že žena vidí drámu z toho, že nedostane čokoládu. Mi to príde, akoby im niečo chýbalo vo vzťahu.

pribinak
14. máj 2023

@zuzanapjat to je tvoj pohľad, kopec ľudí má iný

zuzanapjat
14. máj 2023

@pribinak veď presne o tom to je. Manžel autorky to proste možno berie ako ja s manželom, že je to proste pre nás deň ako každý iný a ešte nám to príde trápne preukazovať ako na povel nejakú náklonnosť drobným darom. Ale to by si partneri mali vyjasniť čo očakávajú a aký majú na to názor.

pribinak
14. máj 2023

@zuzanapjat autor manžel je obyčajný ignorant, nevie s deckami kúpiť jednu trapnu kyticku a byt vzorom pre svoje deti

zuzanapjat
14. máj 2023

@pribinak môj manžel je vzorom pre naše deti tým, že mi preukazuje úctu a že ich vedie k tomu, aby si ma vážili. Nie je nič krajšie ako keď varím a počujem ako im v obývačke pri hraní sa rozpráva o tom, ako je dôležité ako sa o nich pekne starám. Ako ich upozorní keď sú decka ku mne drzé, alebo ma nerešpektujú. Vzorom je tým, ako ma len tak objíme pred nimi a ako ma chváli za každú prkotinku. Takže určite keby toto ženy pociťovali, tak by nerobili drámu z nejakého sviatku v kalendári, ktorý si bežný človek pri povinnostiach ani nevšimne.

makakova
14. máj 2023

Zas hrdinky si prišli do autorky kopnúť..
Neries ich, úplne ti rozumiem. Odkedy som matkou, muž kupuje kvetinu alebo inú pozornosť aj mne aj svojej matke a aj mojej mame. Je to od neho galantne,vazi si nás,ako matky....

Skús si zajtra kúpiť kyticu kvetov sama a ked sa ta opýta odkiaľ ju máš, povedz ze si sa potešila k sviatku sama.. mozno mu to dopne a o rok uz ta poteší on

pribinak
14. máj 2023

@zuzanapjat dobre, ty to vidíš tak, mnohe ženy majú úplne iný pohľad

makakova
14. máj 2023

@pribinak súhlasím s tebou v plnom rozsahu!

mamula20
Odpoveď bola odstránená
nikelca
14. máj 2023

Môj muž išiel kúpiť svojej mame ruže, mne kúpil krásne veselé gerbery.bale dali mi ich deti bez jeho prítomnosti. Mňa dnes nechal vyspať až sa hanbím dokedy a kompletne navaril obed ja som len písmenká do polievky nakoniec spravila 😊 od neho som dostala darček raz-na prvý deň matiek čo som bola tehotná inak to už manažuje cez deti. Ja donesiem darček mojej mamine a on svojej. A asi týždeň dopredu pripomínam v nedeľu je deň matiek pôjdeme po návštevach treba kúpiť kvety a podobne.

majusik1304
14. máj 2023

@lenka567899 mne kamoška zapriala 🤩... deti sú ešte maličké