Depresívne nálady kvôli problémom s peniazmi
Baby, prosím vás , čo vám pomohlo? Rozmýšľam že začnem cvičiť , samozrejme doma alebo začnem behať vonku, lebo to je zadarmo .
Momentálne mám depresívne nálady, muž sa chová o ničom , dosť sa na nás nabalilo, financie chýbajú (už sa pracuje na odstráneni tohto problému ) doma sa zereme , nič nestíhame , ale teda myslím ,že sa stveme hlavne kvôli tým financiám , momentálne nie sme jeden z druhým šťastný , ani on so mnou ani ja s ním ,nič si nemôžeme dovoliť na viac ,len základné veci , máme malé deti a už to začíname prenášať na nich ..
Čo vám pomohlo? Ja si musím dať niečo únikové,rozumiete čo tým myslím?
Ale máte🙂2 nehnuteľnosti a niečo čo ste kúpili, aby si podnikala.Rezervu doplníte...čo mu pomôže, že zúri?nič len si vzťah pokazíte.
@mamula20 no kebyže sa na mňa niekto nonstop usmieva asi by mi bolo z toho zle. Zase odtiaľ potiaľ. Tiež mám perfektne, zdravé deti, úžasného muža, dom, záhradu, prácu, ktorá ma baví, napĺňa, uživí, ale že by som bola od rana do večera vyškerená a usmievala sa ešte aj v spánku tak to teda nie 😄 nie som ani nejaký brutal negativista, ale tak život nie je len slniečko dúha trblietky a jednorožce
@kristiii
😁😁😁 Nj, tí pozitívni dobráci sa nezaprú…
No to je tak,bohati chcu byt stale bohatsi a potom ked sa nedari,sa z toho rucaju. Ked som videla nadpis,myslela som si,ze mate 5 deti a 500e na mesiac,nie ze mate niekolko nehnutelnosti s virivkou a vlastnym podnikanim a umarate sa v depkach,ze nemate viac🙉 Nie,toto ozaj nie je dovod na depku a sebalutost.
Treba sa ľúbiť aj keď peniaze nie sú, nie len ked sú, to vie každý .
Ahoj
Tiez to tak s $ mame.. aj sa to tak samozrejme niekedy pototo v nasom vztahu. To je prirodzene,lebo je to stresujuce.
My sa snazime podporovat,aj ked je hadka tak sa ukludnime a povieme si,ze to je len do casu,je to obdobie a onedlho bude lepsie,a radi snivame,planujeme,to nam dava nadej. Vdaka tomuto obdobiu vieme,ze malicherni nikdy nebudeme.
@mamula20 skôr o čom alebo aký smerom ideme v živote také situácie pritiahneme postupne..napr ked sa o nieco zaujimame postupne sa to bude nabalovat a aj si to nas pomalu bude nachádzať
ahoj autorka.
teraz sú nahovno aj ľudia, ktorí mali rezervy. posledné roky ich totiž o ne pripravili. neverila by si, koľkí ľudia, ktorí vyzerajú, že sa topia v peniazoch, sú na nule. je dôležité sa upokojiť. ak máš za čo platit jedlo, hypo, prípadné iné nevyhnutné položky, máš vyhraté. nie si na to sama. pre muža maj pochopenie, ak je človek naučený na istý štandard, takáto situácia ho položí na lopatky. skús to proste nejak sama v sebe voči nemu odhybernovať v zmysle, že to nebudeš riešiť. trávte hlavne spolu čo najviac času, rozprávajte sa, milujte sa, urobte si super večeru pozrite film. to pomože obom. a peniaze nestoja naozaj za to, aby ste sa nejak trápili, ak máte strechu nad hlavou a za čo jest ♥

Keby sa naozaj ľúbite ,tak všetko sa dá zvládnuť .veľa ľudí má naozaj len základné veci ale láska sa nevytratila