Dieťa bez muža
Je podľa vás sebecké,keď sa žena, 35+, zabezpečena, s vlastným bývaním, dobrou prácou rozhodne mať dieťa sama,proste nemala šťastie stretnut niekoho s kým by to šlo? ,,Ukoji'' materske /biológicke hodiny na úkor dieťaťa,ktoré bude bez otca?
Vcera tu bola tema, kde jedna bsba pisala, ze sa rozisla s priatelom a zistila, ze je tehotna. On sa chce vratit a ona chce iba dieta.
Ja by som tipla, ze ty si ten odvrhnuty darca spermie🤷♀️😀
@lucilaines dnes je umelé oplodnenie bežná vec
Z mojho uhla pohladu treba brat na vedomie viacero veci: 1.umele oplodnenie ti moze priniest dvojicky. UM nie je celkom v sulade s prirodou. Teda radsej by som si vyrazila na dovolenku, tam si uzila s mladym zdravym chlapom. Alebo to nejako inac prirodzene vyriesila, len pozor, aby si sa potom s tym chlapom nenatahovala o dieta, tak radsej nech nic nevie. 2.dieta sa bude pytat na svojho druheho rodica a bude obdobie, kedy budes musiet chodit s nim k psychologicke, aby to vyriesila (osobne skusenosti a z okolia) 3.nikdy nevieme, kedy zomrieme alebo vaznejsie ochorieme a preto treba mat istotu, ze niekto z rodiny pomoze, dieta bude mat nejake sirsie zazemie a istoty. 4.financne sa to da, ak uz teraz zacnes setrit. 5. vek 35 - 40 je uz tak akurat na dieta, zacni ocistu tela a duse. Aby sa ti narodilo zdrave dieta. 6.este mas moznost najst si partnera a otehotniet do 40tky. Skus aj mladsich, aj starsich, rozvedenych. Na zoznamkach je plno chlapov. 7.drzim palce.
@anjelicek26 velmi pekný príspevok.

hlavne sa neriad anonymnymi nazormi zien na koniku, toto je vylucne tvoja zalezitost, urob ako to citis, slovenska spolocnost je ovplyvnena katolicizmom, postojom “co by na to druhi povedali” a predstavou, ze rodinu tvori len mama, otec, deti…deti sa tu hodnotia na zaklade toho ci pochadzaju z uplnych, alebo neuplnych rodin, ty budes oznacovana za sebecku ked dieta mat budes (sama bez partnera), ale aj ked ho mat nebudes (ved je to predsa tvoja primarna uloha na tomto svete), ako spolocnost sa vyvijame, ale niektori ludia sa mentalne stale neposunuli a nechcu prijat fakt, ze zena ai dnes moze zariadit zivot podla vlastnych predstav….