Dieťa len s otcom
Ahojte baby.syn 4 roky. Je asi az prehnane zavisly na otcovi .mna len zaujima ci je to tak aj niekde inde. Moj manzel robi v zahraci. 5 tyzdnov tam a 2 je doma.robi tak uz 5 rokov. Ked sme sami s malym. poslucha ma vsetko sme spolu hrame sa chodime von a pod. Pusinkuje ma aj vsetko okolo toho.akonahle pride otec. Koniec. Nemozem ho dat spat.nemozem ho kupat.nemozem ho natret. Nemozem s nim spat.proste nic. Ked mame niekde ist von z domu. Hned povie ze mama nejde. Sceny ze ja nemam ist.hocikde kde sme nemozem ho chytit.podrzat.dat mu pit.nic. pripadam si ako uplne mimo. Tretie koleso.vsade kam niekde ideme. Som uplne ako niekto.oni za rucicky.20 metrov predomnou a ja stale sama. Nemam chut uz ist ani na dovolenku. Otcovi je to jedno.nema ani nejak snahu zapajat ma k nim. Vidi len syna. Ja viem ze ked je otec prec tak chyba dietatu a potom robi a chce vsetko s otcom.ale toto mi pride uz uplne prehnane. Ze ja nemozem ist s nimi a pod. Dakujem za rady ;)
@pillipilli @tinka2306 takto nejak to vidim aj ja. "fungujete" tak uz dlhe roky a manzelovi to z nejakeho dovodu vyhovuje, nehlada si nic blizsie k domu. nemusi mat milenku, ale mozno ta uz nelubi a je aj rad od teba. neviem si predstavit, ze milujuci muz by nechcel travit cas aj so svojou zenou a nechal ju ako piate kolo u voza ked si vyjdu von ako rodina. nechat to takto moze do buducna vazne ovplyvnit aj tvoj vztah so synom. pisala si, ze vam radil nejaky psycholog - boli ste na nejakej parovej terapii? ani to nepomohlo?

@esther03 Je to pravda, totálne s Vami súhlasím.