icon

Dieťa sa na nikoho nepodobá. Je z darovaného embrya?

12. jún 2025

Chcela by som sa vás opýtať, či poznáte vo svojom okolí dieťa, ktoré sa vôbec nepodobá na svojich rodičov – ani výzorom, ani povahou? A ak áno, nestalo sa vám niekedy, že sa neskôr ukázalo, že je z darovaného embrya, vajíčka alebo spermie? Alebo sa o tom v rodine či okolí aspoň špekulovalo? Zaujímajú ma vaše skúsenosti a názory na túto tému

Strana
z3
kiki68
13. jún 2025
@svetlonos

Ano poznam. Dieta bohovsky chytré po mame a otcovi. Podobne postrovmu kominarovi....
Nik netuši na koho sa podobá z rodiny, každopádne nie na rodicov. Matka muza nepodviedla a dieta splodili spolu bežnou metódou 😁.
A na otázku ostatných- ci existujú ľudia s debilnymi otázkami a zmyslanim obdobného typu - ano existujú!
Mala som 12 rokov a nejaká otcova známa mi pri otcovi povedala, odkialze som ked sa na ridicov nepodibam!
Tetke vravim, ze ciganom z voza som padla a naši ma našli a nechali si ma 🤔. Takže aj takí d...í ludia existujú 😁 naozaj.

@svetlonos u nas zase teta kdesi na dovci “ tak tu je otecko isty “, hej maly je kopia otca, ja hovorim tete “‘iba matka je neista “ 😂😂😂

svetlonos
13. jún 2025
@kiki68

@svetlonos u nas zase teta kdesi na dovci “ tak tu je otecko isty “, hej maly je kopia otca, ja hovorim tete “‘iba matka je neista “ 😂😂😂

@kiki68
to je tiež dobre, kto vie akoby sa teta zatvarila pri odpovedi- ano len matka je nevlastná 😁

moonlight1210
13. jún 2025

"A pritom je to v nasej gubernii priam narodny sport."

Skor to bol mily zvyk, ako viest smal-talk na slovensky sposob a zaroven polichotit rodicom. Normalka.

maya_hi
17. jún 2025

Moja dcéra mám pocit že sa vôbec nepodobá na mňa ani muža. Ale keďže som sa učila biólógiu (genetiku) na základke aj strednej škole, spím spokojne. Doštuduj si a budeš aj ty 😏

pipimonterova
17. jún 2025

Mne sa raz stalo,ze sme boli s manzelom na jednej akcii pre deti a pri obcerstveni sa nam prihovoril taky par,dali sme sa do reci o detoch a ta zenska na nase dieta,ze to mate spolocne?Kukali sme jako puci🤣Halo autorka,neni si to ty?🤣🤣🤣

Strana
z3