icon

Dieťa tancuje v šatách matky: Ako reagovať?

3. nov 2023

Dobré ráno idem s témou ku ktorej neviem aký postoj zaujať. Či ísť za dcérou a zasmiať sa na tom alebo jej dať prednášku a zákaz.
Dcérka má 9 a niekedy pár hodín čaká kým prídem z práce domov sama. Má telefón čiže v kontakte sme stále ale doma nemá prístup k internetu pre prípad. Vedela som že na viberi majú s kamoškami spoločnú skupinu. Pozrela som v rámci kontroly čo píšu atď a ostala som v šoku. Posielajú si fotky kde sú zmachlené posielajú si fotky kde majú mamine šaty módna prehliadka 😅 štetky malé 😂😂😆(berte s humorom aj keď ďaleko od reality tie zmachlené tváre nemajú). Podľa vás je v poriadku keď si dieťa tancuje v maminych šatách bez jej vedomia? Keď si skúša makeup ale keď prídem domov tvár má čistú? Na jednej strane mi je to k smiechu sú pomaly v puberte kopírujú svoje matky chcú sa páčiť.. Ale na druhej je mi smutno že tak skoro. A smutno z toho že som to musela nájsť takto. Že mi nepovedala nič.... Čo robiť?

Strana
z4
sense
7. nov 2023

Troll, žiadna normálna matka, by nenapísala o 9r.dcere a jej rovnako starých kamarátka h, ze sú štetky male

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
7. nov 2023

@mamkalentedkova nie len tvoja mama, vela mam ho nema. Ani ja ho nemam, o to viac to moje dieta bavi :DDD

Strana
z4