icon

Divná rodina

kleo80
14. apr 2013

Ahojte.Mám 33rokov a sedem rokov žijem s priatelom mame tri deti no nevzali sme sa.Mam obrovsky problem so svokrou.Je to ten staromodny typ ženy čo stale šporí a sedí v kostole no a cely zivot nosi tie iste nohavice a pulover niezeby na ine nemala ale si ich proste nekupi.Ale to je vedlajšie.Pred par mesiacmi sa priatelovi stala nehoda bol aj v nemocnici no z najhoršieho je vonku.To čo som preživala so svokrou cely ten cas bolo niečo otrasné.Už bol po operacii a len sa zotavoval mali ho každu chvilu prepustit.No ona je nenormalny stresmen.Robila debiliny sorry za vyraz takeho typu akože 4 krat denne vyvolavala na oddelenie a predstavovala sa ako jeho manželka a doslova otravovala lekarov.To iste robil jej druhy syn.Ked už mohol telefonovat a rozpravali sme sa cez mobil tak mi ho rovno vytrhla z ruky so slovami daj mi uuuuž....no fakt mala som chut jej jednu vlepiť.Den pred jeho prichodom z nemocnice ho bola pozriet tak som sa tešila že nebude otravovat u nas doma.Lenže madam sa rozhodla že sa k nam nastahuje.Bez opytania.A zacalo sa peklo.Prisla akože pomahat ale nerobila nič ine len sedela pri synačikovi masirovala mu nohy,umyvala ho(podotknem priatel je mobilny vedel sa už hybat mal len odpocivat)odhanala od neho naše deti a hodiny sa rozpravali.V celom dome vladla depresia ta krava mi dokonca povedala že mu da spravit posledne pomazanie ved že pre istotu.No normalne ho pochovavala v čase ked sa zotavoval.Ja som sa nastvala pobalila jej veci a poslala ju domov s vyhovorkou že mi pride sestra a nemaju kde spat.Odisla s tym že sa vrati .Ja som sa už priatelovi prosikala nech jej povie aby tolko nechodila ved to jej spravanie je nenormalne robi z neho dvojročne dieta.A on na mna vybuchol že je to jeho matka a nebude ju vyhadzovat.Tak mamička začala znova chodit a rozkazovat a masirovat milačika a ako som si vsimla priatelovi sa to velmi pačilo.Teraz tu nebyva ale robi nam nalety rano o pol osmej už trieska na dvere a tak.Ja to už psychicky nezvladam.Spriatelom sa ledva vidim a je z neho uplne iny človek.Vyhyba sa mi.Cele dni sedi na laptope alebo pred telkou.Deti su podla neho otravné.A ak prave MAMIčKA nevie dojst tak mu vyvolava každy den.A je tu jedna dolezita vec.Tento dom je moj,ja ho splacam.On nikdy normalnu robotu nemal žijeme z mojho platu.Auto je moja a vlastne kazduska vec čo je dnuka.Ak nahodou spomeniem nech mi jeho mamicka v mojom dome nerozkazuje a nechodi sem bez opytania tak sa na mna nastve vraj aka som namyslena že mu stale vykrikujem že tu vsetko patrí len mne.Dalej je tu jeho brat ktory sa tu tiež pohybuje akoby tu byval.Minule ma dokonca svokra sdzubala zato,že som si dovolila ho poobede zobudit potrebovala som totiž niečo doležite.Vsatniku poskladala vsetky jeho saty pekne uhladne.Moje saty a saty deti su na kope v jednej polici a čo sa nezmesti to je na zemi.Nespoznavam si vlastneho muža.Nezastane sa ma.Mamička je pre neho vsetko.Caka ho dalsia operacia a ja mam už dopredu strach čo bude potom 😖 Svokra sedí do dnesneho dna pred telkou s ovladačom v ruke a v lone ma lavu synčeka hladka mu vlasky.Mne sa z toho naozaj dvíha žaludok 😖

mirkave
14. apr 2013

Velebnosti, jdu blejt! Citam,citam a je mi z toho zle.brrrr.dostalo ma to,ked si stara lahla vedla neho do manzelskej postele.a ten jeho brat-idiot-roztahuje sa ako vo svojom.par veci mi pride tak trosku uchylnych.pripomina mi to trosicku moju svekrusu.baby,ja len dufam,verim,modlim sa,ze my ako svokry ,budeme poznat hranice unosnosti a normalnosti.viem,ze dakedy bude tazke drzat hubu a krok,ale dufam,ze nam nase skusenosti budu odstrasujucim prikladom.

ewwe
14. apr 2013

@kleo80 ahoj, citam tvoj pribeh, neda mi nereagovat, po prve on s tebou nechce ,,sexovat,,? ak je foto naozaj tvoja, tak si velkmi krasna zena, sa mu naozaj cudujem 😵
po druhe vasa situacia zasla naozaj daleko, ja by som ho vyhodila tiez k mame, ale nie drasticky, ale pekne by som mu zbalila veci do kufra, krasne s usmevom a predstieranou starostlivostou by som mu povedala, ze kvoli jeho mame, aby tolko nechodila hore dole, bude lepsie ak sa na cas prestahuje k nej, kedze mamicka sa o nho dokaze najlepsie postarat, usetris cas aj mamicke, a nebudu ho ani vyrusovat deti ... povedz mu to pred jeho matkou, aby nemohol odmietnut, inak by sa asi mamicka urazila nie? ak by k nej nechcel ist, ak nebude doma nebude tam chodit ani stara ani brat, budes sa venovat detom, otazne je uz potom iba to, ci sa priatel od maminky niekedy vrati, ak ano dufam ze sa prebudi, ak sa nevrati, tak aj tak super, naco ti takeho muza doma???

aristka
14. apr 2013

ak sa smiem opýtať k akému úrazu u neho došlo,nebola tam aj hlava,..lebo ak ano,môže to byť následok tohto správania,ale inak mám pocit,že svokra ,to jest tá rodina na teba niečo šijú...

cakemama
14. apr 2013

@kleo80, mozem sa ta spytat na co ti je taky chlap? On si ta ocividne vobec nevazi, len ta vyuziva. A ani sa mu necudujem. Vsetko dostane od teba na zlatom podnose. Dom, auto a aj peniaze.

janinah
14. apr 2013

zbaľ mu pc,tablet,pyžamko a odošli ho k mamičke,oni dvaja budú spokojní a ty budeš mať svätý pokoj...ale nedá mi sa neopýtať- máš s ním tri deti,doteraz bol ideálny?určite nie,len si asi veľa vecí nechcela vidieť...a prečo napr.ste sa nezosobášili?mamička nedovolila?

nefertitty
15. apr 2013

@sonickaka podla mna ani nevravi pravdu a toto vsetko si len vymyslela.ved to ako pise ze si s nim liha do postele a hladi ho, to je uz hlupost.

bubinkaaa
15. apr 2013

@kleo80 pozri kolko je hodin?? 😀 ten Tvoj pribeh ma natolko zaujal,ze som citala tusim vsetky reakcie,aj ked som si mala uz ist davno lahnut...nuz ja to vidim takto:-
-najvacsi problem je s Tvojou svokrou,ta by mala vyhladat psych.pomoc.To jej spravanie je uplne vedla,bohvie preco tak koná,ale normalne to urcite není!!!
Ak by vam tato nezasahovala do vasho vztahu,ako to bolo doteraz bolo by to medzi vami urcite inak.Vy ste mali svoje pravidla ako partneri predtym davno urcene a vymedzene,a obom vam to zrejme tak vyhovovalo,Tvoj muz je ano takto nauceny z domu,ze bol mamkin cicusik,a neskor si mu ju Ty vlastne nahradila tou Tvojou prehnanou starostlivostou,kedze si ho ako pises velmi lubila.Je to vsak ine ,ak sa takto dokladne a precizne stara o pomaly 40.-tnika jeho partnerka, a ine,ak je to jeho mamicka.
V prvom rade sa s nim porozpravaj po tej druhej operacii rázne o tom,ze ci chce ,aby si sa starala Ty o nho,nakolko moze ostat pri Tebe,alebo chce aby sa o nho starala mama,ale v tom pripade sa musi nastahovat k nej,pretoze Ty nemas potom ziadne sukromie vo vlastnom dome.Ak sa rozhodne pre tu druhu verziu, naozaj treba tak spravit ako Ti radia baby predomnou vyssie vo svojich prispevkoch.Jednoducho mu pobal veci s laskou,a ochotne ,a nech ide k nej.Ze Ty si ochotna sa o nho starat,ale nie za takychto okolnosti,ked je tam ona pri vas kazdy den.
No a uvidis ako to dopadne,ci uz tak alebo onak,vidim to ako jedine riesenie pre tento Tvoj problem 🙂

bubinkaaa
15. apr 2013

@kleo80 a este nieco:tam bude mat cas aspon premyslat o sebe,o Tebe,o detoch...no a uvidis ci mu budete chybat, ci vas lubi,ci sa k vam vrati...

maruska24
15. apr 2013

@kleo80 buď k sebe teraz úprimná, čo máš s takého chlapa? ani sex, ani pomoc, ani pochopenie, iba využívanie. Podľa mňa už nič. On sa nezmení ani po príchode z nemocnice, sama to vieš. Počas jeho pobytu vymeň zámok, podaj na súd o výživné na deti a jeho pošli k mamičke aj s papučkami. Tak či tak budeš tá najhoršia na svete. Sama pred sebou však nie. Si ešte moc mladá nato, aby si svoj život zahodila pre takéhoto truľa. A ver tomu, že neprejde veľa času a sám ťa bude prosíkať aby sa to urovnalo. Ja by som ho potom už nebrala. Človek sa zmeniť nedokáže, čo má raz v povahe a svojom vnútri, to ani nehoda napraviť nedokáže.

huxy
15. apr 2013

nečítala som všetko.ale v prípade,že nie ste zobratí,a aj bývanie,aj auto,aj všetko čo je v dome,je len tvojím vlastníctvom,tak by som neváhala už ani chvíľu.dať chlapovi ultimátum,buď ja a deti,alebo tvoja mamička.nech sa uráža,koľko len chce,však je dospelý,nie malé decko.ak sa rozhodne pre mamičku /alebo len bude vravieť,že však to je jeho mama,on ju nemôže vyhodiť,atď/,tak mu pekne pobaľ jeho nakomínkované oblečenie,a vyhoď ho preč.buď si uvedomí,že to myslíš vážne /možno si myslí,že by si to nikdy nespravila/,alebo zostane pri tej svojej mamičke,a ty budeš mať možnosť mať krajší a pokojnejší život,bez stresov,depky,a všadeprítomnej svokry

bazarocka
15. apr 2013

tak ja som myslela že toto len vo filmoch a to naozaj 😀 sa deje, dom je tvoj on nezarába, platíš ho ty a ešte si tam aj nasťahuje mamičku a ty im robíš slúžku, dievča zlaté tebe treba streliť facku, aby si sa prebrala (a to myslím v dobrom nie že sa tu do mňa pustíte ako supy 😉 ), keď odíde do nemocnice, zbal mu tých pár švesták pekne zanes jeho mamičke pred dvere a vymeň zámok na dome, do nemocnice mu pošli sms- drahý môj celý život z teba h..o mám a h...o aj budem mať, veci máš u mamičky, zbohom. Ono je tých chlapov na svete dosť nič sa neboj, a ty si zaslúžiš chlapa nie malé decko ktorému mamička íska vo vlasoch. Ani sa nenazdáš a život čo si s ním prežila ti príde len ako zlý sen, lebo už budeš mať po boku muža s veľkým M.

bajboj
15. apr 2013

ja neverim vslatnym ociam co som citala,ved to je scenar, priserna svokra 2 nominovany na oscara...(s vynimkov ze v jednotke sa syncek vzpriecil, no v dvojke tusim uz nie...) drzim palce!!!

mukiii007
15. apr 2013

@kleo80 Ja byt tebou, uz ho dávno pobalím a hybaj k mame pod suknu... Ja by som vobec nemala trpezlivost na neho...

janulienkazv
15. apr 2013

tu je žena uplne BLBA CHUDERA ked žije s takym chlapom ktoremu je prednejsie xbox,tablety a vsetko ostatne len nie ona a deti,keby mi raz priatel povedal na deti ze ho otravuju,nezaujimal by sa o ne tak by letel z bytu,nechapem ako moze byt jedna zenska tak sprosta a nechat toto robit so sebou

betka22betka
15. apr 2013

nechcem byť zlá, ale si myslím, že táto je ďalšia vymyslená téma, ktorú niektorá pani sem dala kvôli nejakej sociálnej práce .., už som to pár krát zistila....ako minule s tým fajčením v tehotenstve- ako prestať.....Tá profilová fotka je uvedená aj na stránke nemenovaného kaderníctva v Bratislave, ako reklama na účes.....

simca06022011
15. apr 2013

@nefertitty no keby si videla moju svokru, tak by si verila ze to je mozne.. a keby len "svokra" ale aj "svokor" si lahne k synaccikovi a bude ho hladkat ako babatko :P ked sme u nich, zacala som normalne spavat v hostovskej izbe, lebo to sa nedalo vydrzat ze nam vbehli o 5tej rano do izby vystiskat synacika do postele, ze uz idu do prace, alebo mu o 6tej donesu kavu, ze za chvilu budu ranajcocky... (nemozu spavat rano, tak su skoro hore a mne je z toho na zvracanie...) a to iste robia ked sme napr. na dovolenke... ked sa nam nahodou nenasackuju na nasu izbu na "pristelku" tak vyklopkuju rano na dvere a zalarmuju aj cely personal kvoli ranajkam, len aby tam boli prvy a to najlepsie sa im uslo :P samozrejme hned nesu ku nam na izbu kavu, ze mame vstavat :P ked je nebodaj chory tak to je este horsie, a pride im to divne ze sa odmietam o neho starat ako o nemluvna :P

sonickaka
15. apr 2013

@nefertitty Sú matky aj rodičia čo prejavujú chorú opičiu lásku deťom, ale deti to nevedomky prijímajú, ale do určitého veku, ale ak je toto pravda, tak muži, čo už majú partnerky mi v takejto situácii pripadajú dosť divní.

A toto je niečo čo sa určite už muselo objavovať v niakych situáciach aj v čase, ked žena s takýmto mužom iba chodila, určite svokrovcov nespoznala až ked začali spolu žiť.

lujza123
15. apr 2013

@kleo80 neda mi neodpovedat...toto je CELE ZLE.

Myslim ze vobec nechces vidiet realitu a zatvaras oci, usi, uplne vsetko. Vsak ten chlap je obycajna vyzierka, vycucavac ktory s teba len saje a saje a saje. Tu vobec nejde o svokru, ta je len presne taka ista povaha ako ten tvoj chlap akurat ze ju nemilujes preto aj trochu triezvo vidis jej chyby.

Mas auto ktore si zrejme vybral ON, jazdi na nom ON, je jeho akurat ty ho platis. A este nesmies na nom chodit..ze ho rozbijes. Totalna kravina. Vsetci sme nejako zacinali soferovat a malokto to auto rozbil. Mimochodom aj keby jeho to trapit vobec nemusi lebo nieje jeho.

Mas dom v ktorom sa zadarmo roztahuje tvoj chlap a aby nebolo malo to iste robi cela jeho podarena rodinka. Ludia bez chrbtovej kosti pre ktorych su cudzie veci a majetok uplne neznamy pojem. Vobec ta predstava ze nejaka osoba vtrhne do domu kde ani nebyva ani nikto z jej rodiny ten dom nevlastni, neprenajima a zacne si tam svojvolne robit poriadky ..ved to je sialene

Vravim cele zle zle zle. Normalne sa vzchop a vyhod celu tu haved prec lebo za chvilu tam budes mat nielen svokru ale aj strykov, tety , bratrancov a sesternice zo svojimi rodinami a nebude ti zachvilu patrit vobec nic.

Ked neveris tak sprav test. Dva mesiace mu neplat nekupuj nic, vypocitaj si najom na jeho osobu + cosi na deti nech ti da a za zvysok nech skusi vyzit..strava, vylety, benzin. Myslim ze ked zisti ze "OSLIK OTRAS SA" sa uz vyse netrase zbali sa aj sam. A velmi rychlo

nefertitty
15. apr 2013

@sonickaka vies, ale takyto extrem, aj ja si myslim ze to by sa dialo uz od zaciatku a nie po nehode. Ja mam presne opacnu svokru, ta svoje deti nenavydi, nada na nich,a ked prisiel jej syn ju pytat nejake peniaze ze je na mizine tak ho poslala do pi.. , aby siel do basy tam mu daju nazrat. Ona je presny opak.Aj moj muz mal nehodu ale ani to s nou nepohlo, tvarila sa ako keby nic a este mu aj nadala zato c sa mu stalo

betuska22
15. apr 2013

no ja by som ju asi vyhodila aj z tvojím manželom a pokial sa nespamätajú obaja tak ani jedneho by som nepustila do domu....a ani by som ich nekontaktovala ked chce byť z mamičkou tak nech je a hotovo....ja by som sa s nou dlho nesrala 😀 ale to je môj nazor 😉

yidaky
15. apr 2013

@kleo80 Prepac autorka, ale ja uplne suhlasim s awalancha3. On ta iba vyuziva a zneuziva Tvoju zamilovanost a velkodusnost. Ma pri tebe uplny full servis a este aj platobnu kartu. Ved on nemusi ani prstom pohnut 😠 . Ak s nim chces zostat, tak by som stanovila podmienky a podla toho sa zariadila. Nech si najde poriadnu robotu a prispieva a zmeni postoj voci Tebe a vasim detom. Nech sa zobudi. A naozaj by som ho pekne zbalila k mamicke, ved nech si hrkutaju...aby ste ho chudacika nerusili..

yidaky
15. apr 2013

@kleo80 Prepac, ale ja mam pocit, ze Ty si neuvedomujes, ze mate naozaj "nestandardny" vztah. Vas problem nie je len o tom, ze prisla jeho matka do zivota vas dvoch, ale o tom, ze ty robis vsetko a on nic? Ziadne povinnosti voci tebe a detom, ci uz citove, ci financne?! 😠 Cele zle. Ty mas uplne skreslenu predstavu asi. Prepac, ze tak na tvrdo, ale tvoja odpoved z 19,19 /nedela/ "Ze keby tu ona nebola, bolo by vsetko ok". No neviem, ci to tebe vyhovuje, ale takyto vztah teda nie je v poriadku. Podla mna ta vyslovene len vyuziva a ani nelubi uz. A preco by odchadzal, kupis mu nove auto, ma tvoju plat. kartu, ma full servis, bol by hlupak. Ja by som ho vystahovala a nech ti teda dokaze ci vas lubi a ci mu za to stojite. Mal by si najst pracu a zacat si Ta vazit.

sonickaka
15. apr 2013

@yidaky Keď si ju už po tomto čo pre neho urobila neváži, už by som o to asi ani záujem nemala.

lila77
15. apr 2013

treba vyhodit svokru nie jeho normalne sprosto jej povedat nech nechodi prestanu si k tebe dovolovat ja som tak svokre povedala a odtvedy mam taky vztah ze si na mna nedovoluje suseda si nechala aby svokra u nej bola a skoro sa rozviedla treba jej narovinu povedat nie vykrikovat ale normalne ze si nezelas aby tam bola oni skrotnu aj tvoj syn velice dobre vedia preco je tam ak si to dalej nechas okradnu ta a nakoniec ta budu aj bit takze vyhodit svokru a potom skrotne aj tvoj muz odstrihnut ho od kreditky

lenka3007
15. apr 2013

@kleo80 no musela som si ist najprv zapalit kym ti napisem...

neviem ake stare su "tvoje" deticky, ale ja by som toho chlapa krasne pobalila, a odstahovala ho k jeho mamicke... Jemu podla mna len to vyhovuje, pripada mi akoby ta len vyuzival a este na teba vrieska, ze je to jeho mamicka a on ju nevyhodi... a ze odhana deti, ze su otravne? to by bolo posledne co by mne povedal chlap... A tvoj svagor? to co akoze je, ze on si chodi po tvojom dome ako doma... Dievca nastartuj sa a ukonci to, bud sa vrati ze mu to trkne, alebo zostane s mamickou, ved to je chore az uchylne co opisujes... chce sa mi blejt 🤐 🤐 🤐

ianitka
15. apr 2013

@kleo80 som tu aj chcela nieco napisat, ale vkuse lajkujem ostatnych prispevky a to som len prvu stranu presla
Ved Ty nemas, co stratit... Ty zabezpecujes, Ty riesis, Ty sa staras, ak by doslo k "najhorsiemu", tak maximalne Ti ubudne z povinnosti...
Nastol svoje pravidla a ak sa nepaci, nech sa mamicka postara, ale so vsim vsudy 😝

evuliatko_tn
15. apr 2013

nezavidim ti, ani nahodou, jav by som sa asi byvala scvokla...nic, treba si spravit doma poriadok, zacni tym, e navrhnes priatelovi nech sa na isty cas odstahuje k mamicke hmm?

jabadaba
15. apr 2013

@kleo80 Boze Jezisi vsetci svati na nebesiach!!!! 😝 😕 To je horsie ako v Hitchockovom horore! Matka je jednoznacne psychopat a diagnoza na nu urcite je aj s konretnym cislom. Rovnako na tvojho partnera. Moja zlata, nechcem byt zlym prorokom, ale tato chora rodinka je schopna zbavit Ta vlastneho baraku. Uz teraz su tam ako totalne prachuvzdorne plostice! Sa Ti uprimne cudujem, ze si sa ulakomila na takeho nimanda. Odpust. Ale pises, ze poriadnu robotu nikdy nemal. Dom je tvoj, auto je tvoje, inventar v dome...dievca milene, vsak Ty si super partia! O tvojom priatelovi sa to neda povedat ani nahodou. Boze a tri deti si si s nim uplietla....kdes nechala rozum! Ja byt tebou tak veeeelmi zvazim dalsi pobyt priatela pod tvojou strechou. Vsak Ty si za vodou. Mas kde byvat. Mobilna s detmi si plne. Aj financne ako tak citam, tak na kieho oneho Ti je takyto somar? V tomto pripade skutocne niet obav z toho kam hlavu s troma detmi sklonis. Priatel nech uteka mamicke pod sukne a tam moze zostat. Tak vlastne deti ho otravuju hej? A mater co ho pochovava nie? Klepem si tu po cele, inak sa neda. Tvoja "svokra" je desna truba obmedzena! Vsak kde by nabrala inteligencie? V kostole asi sotva.

jabadaba
15. apr 2013

@betka22betka a co je na tejto teme take nerealne? Priklad s temou o fajceni v tehotenstve detto! Vidim dost casto pupkate buduce tiezmamicky s cigaretou v pysku! Nic nezvycajne.

rora
15. apr 2013

Pri najblizsom prichode svokry jej povedz nech synacikovi pobali veci a obidvaja odchod! Nekompromisne