Dlhšia návšteva svokry/svokra
Baby tie čo vám svokrovci bývajú ďaleko a prídu raz za čas na niekoľko dní, varíte im osobytne? Nie som zarytá vegetariána ale mne aj deťom úplne stačí mäso 2x.do týždňa, s toho preferujem raz rybu raz hydinu. Muž je viac na mäso ale on sa naje.v robote.
Bavi ma ked autorka riesi prkotiny a pritom si becha srat na hlavu.
A este sa zda, ze je s tym v pohode aj jej manzel
Moje nervy 🙈 porazilo by ma. Nie z varenia ale zo svokrovcov. Zatrhnite tie časté návštevy. Chápem, že sú mužovi rodičia, ale vieš čo? Nastavila by som mu zrkadlo. Pozvi svojich rodičov alebo niekoho a nech sa správajú ako jeho rodičia doslova cez kopirák.
Uvažovala by si aj keby išlo o tvojich rodičov, alebo len preto, že svokor? Mám z tých komentárov pocit, že problém je inde.
Tých pár dní by som varila tak, aby sa najedli aj oni aj my, nejaký kompromis, ale prispôsobila by som sa.
Tak mas dve deti co potrebuju denne specialnu stravu plus chodis do roboty a muz ti hodi na krk na striedacku svojich rodicov, ktory vyzaduju ine jedlo a vzdy cerstvo uvarene? Ja by som, ak by som teda nezrusila tieto caste navstevy, uvarila jedlo na svoj styl a tvarila sa ze takto to ma byt. Cez den tam nie si tak ti moze byt jedno ako sa zatvari ked zisti co ma navarene a ak by boli vecer na tu temu staznosti, tak sa obratim na muza s otazkou ci by ockovi 😀 nenavaril. A nech sa muz vyjadri a zariadi. Normalne to deleguj na neho tuto starost, ked ich chce mat takto pod kontrolou. Este ma zaujima, to potom skoro stale s vami vysedavaju vecer v obyvacke a nemate poriadne sukromie?
@kate_cs moji rodičia bývajú 200m od nás, môj otec je tiež alkoholik
@namornicka . muž keď má ranné občas navarí ,.keď poobedné chodí domov po22:po
Áno vysedava, podriekava, chrápe pred telkou,jediné miesto totiž kde môže prespať je gauč v obývačke
Ty nemáš problém, čo uvariť, ale že máš problémových svokrovcov nasáčkovanych viac ako je únosné.
Dotrepu sa k vám ako do hotela, vyžadujú All inkluzív a vy sa máte točiť okolo ich riti ? Ešte svokor ani kávu si neurobí , obaja si ani hrnčeky neumyju ? Vyclen im riady ( pohár, hrnček, taniere) a nech si umyjú ako chcú. Ale hlavne treba narobiť poriadky, bude sa variť čo potrebujete vy 4, a nech sa ten jeden hosť nakrmi tým čo je na stole, alebo nech sú vari u seba.
Kedy by ako rodina máte súkromie keď polovicu mesiaca máš extra náročných hostí a beháte im okolo rití !?
Nie u nás sa ne vari ani zvlášť ani nijak extra. Proste u nás sa varí tak ako varíme my. A to nie sú ani každý mesiac týždeň u nás.
Oni pridu na nqvstevu, tak nech jedia to co ty navatis...urcite by som nevarila nic extra...
Svokrovci sú už dosť starí aby si vyriešili svoje životy,ak to doteraz nedokázali nech neotravuje vás, spraviť si dovolenky s plnou penziou u vás a ty sa ešte stresujes čo im uvariť, nič a môžu chodiť raz do mesiaca jeden alebo druhý na víkend nech sa dohodnú ako chcú
Koľko majú rokov tvoji svokrovcovci?
@mateson 68,69

To ze je svokor alkoholik treba riesit inak a nie tak, ze pride k vam na tyzden a necha sa obskakovat, svokra nech svoju samotu tiez riesi, kupte jej macku alebo psa, nech si najde hobby, kamosky. Toto pre mna nie je dovod aby boli u vas nasackovany kazdy mesiac po jednom tyzdni.