icon

Dlhy a automaty

gabulka267
1. dec 2022

Dobrý večer s manželom sme spolu už 9 rokov. Máme spolu 3 ročné dievčatko. Mám veľmi vážny problém . Všetko sa to začalo pred svadbou dozvedela som sa že hra automaty po dlhom presviedčani a proseni že už nehrá že to iba skušal som si ho nakoniec zobrala . Lenže môj problém začal počas materskej dovolenky manžel dal výpoveď vo firme kde pracoval a začal podnikať v stavebníctve s počiatku to bolo normálne ale poslednú dobu bol čudny vedela som že sa niečo deje myslela som že má inú začala som žiarliť . Lenže on chodil len do práce a peniaze neboli ja som v septembri nastúpila do práce a sľuboval že dokončí zákazku a donesie peniaze . Už sa mi to nezdalo až teraz keď mi volali s banky že není zaplatený úver na byt za 2 mesiace som mu už povedala že čo sa deje samozrejme som to hneď vyplatila ja stále vravel že to zaplatil minulý týždeň prišiel domov že dokončil zákazku že mu pošlú peniaze na účet potom že ešte musí ísť nainštalovať batériu že mu dajú peniaze na ruku prišiel domov a pýtam sa kde sú peniaze zrútil sa že on zobral zálohy už predtým že mal dlhý v stavebninach a že musel vyplatil robotníkov ale najhoršie prišlo potom . Dozvedela som sa že máme pôžičku v hodnote 30tisic euro ktorá sa brala k hypotéke a som ručiteľ a ani som otom nevedela leboon robil dom tej žene čo nám robila hypotéku a prosil ju aby mi otom nepovedala . Ja už neviem čomu mám veriť som v rozpakoch týždeň som nespala bojím sa že hra automaty ženy ktoré máte stýmto skúsenosti radte prosím dcéra ho miluje je na neho naviazaná ja neviem čo mám robiť som úplne sprostá .

Strana
z2
lennytka84
2. dec 2022

@gabulka267 môj to tvrdil a prisahal stále. Ešte po našom rozchode má zastavovali ľudia na ulici , že koľko im je dlžní a toto nechceš..

gabulka267
autor
2. dec 2022

@lennytka84 ako to zistím že hral keď ani neviem či to robil ábo mu len nevyšlo podnikanie ako zistím že fakt dakde chodil dá sa to vôbec??

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lenka_777
2. dec 2022

@gabulka267 ahoj ak tomu chceš dat ešte šancu na stránke úradu pre regulaciu hazardných hier si nájdeš tlačivo "žiadosť o vylúčenie z účasti na hazardných hrách " stačí vypísať overiť podpis aposlať na adresu úradu. Kľudne ak chceš napíš mi správu🙂 všetko sa dá riešiť ak sa chce

duves
3. dec 2022

Patologický hráči (gambleri) nemajú nič pod kontrolou. Pracujem s bankovými pôžičkami a vidíme to na bežných účtoch žiadatelom. Niektorí vsadia na zápasy (postupne) aj cely plat. Bavia sa a potom, ale neviem, kedy vlastne pracuju. Sleduju futbalové ligy a tipujú. Jednoduchí ľudia, ale aj manažeri, lekári s 3tisicovymi platmi...atd.

aandrea9
3. dec 2022

@1fifinka1 celkom nechápem, prečo volali tebe kvôli jeho pôžičke 🤔

1fifinka1
3. dec 2022

@aandrea9 lebo ma tam musel uviesť.

gabrielamodrykonik
4. dec 2022

@gabulka267 okamzite, ale ze okamzite zrusit bezpodielove spoluvlastnictvo. To co uz ste zobrali spolu, musite spolu splacat, ale ak narobi dalsie dlhy, nech to nie je na vase triko len preto, lebo ste manzelia. A rucitelkou bez vasho vedomia nemozete byt, kde je vas podpis atd. To je predsa podvod. Na vasom mieste by som oslovila aj pravnika a poradila sa s nim. A automaty su najhorsia zavislost, malokto sa z toho bez odbornej pomoci dostane a aj po liecbe neznamena, ze do toho opat nemoze padnut.

gabrielamodrykonik
4. dec 2022

@duves a to davate pozicky a uvery ludom o ktorych viete, ze su chori a trpia zavislostou, velakrat nevyliecitelnou? To mate na to zaludok? Viete o tom, ze kvoli tejto chorobe prichadzaju ich rodiny a deti velakrat aj o strechy nad hlavami atd.? Tiez za vsetkym vidite len ich peniaze a uroky, a potom im chalupy a majetky, ked svoju chorobu nezvladaju a zacnu im na to siahat exekutori a pod.? Ja by som na takuto pracu nemohla mat zaludok 🤮.

duves
5. dec 2022
lennytka84
6. dec 2022

@gabulka267 ja neviem neviem ako to zistíš ty. Ale ja som môjho exa poznala ako vlastnú dlaň.. Sám sa zamotabal do klamstva. A vždy len sľuboval a NIKDY sľub nedodržal.

duves
6. dec 2022

Nad automatmi sa nedá vyhrať, ak by to boli výherne automaty pre tipujúcich, bolo by to stratové pre tých, kto ich prevádzkuje.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
gabulka267
autor
14. dec 2022

@mamula20 riešim to s Advokátom

Strana
z2