Dnes mi zomrela mama
Dneska mi zomrela mama a ja neviem co robit bez nej. Uz jej nemozem zavolat . Srdce ma boli a neviem ako mam bez nej zit. To sa ani neda .....Hoci mam uz 32 rokov a dvw deticky i tak citim hroznu bolest
@sarinka123 veľa sily mne zomrel ocko nečakane v januári a dodnes trpím bolí to, chce to možno čas, úprimnú sústrasť
@sarinka123 je mi to luto. Vela sil
Ak mam byt uprimna uz je to rok a pol a stale chyba rovnako miestami este viac lebo uz by som ju chcela opat vidiet a pocut .
@sarinka123 Mne zomrela mamka v auguste, úplne nečakane, bola inak úplne zdravá, zomrela po rutinnom zákroku, možno aj vinou lekára. Stále je to bez nej ťažké, u mňa o to viac, že rok pred ňou sme pochovali ocka. Hlava mi stále akosi neprijíma fakt, že už tu nie sú, už nie je komu zavolať, nikto ma u nich doma nečaká. V byte vidím ich papuče, zubné kefky, obľúbené šálky na kávu, ale ich už niet, už nie je "domov" ☹ Ale žiť treba, aj keď už nič nie je ako predtým. Prajem ti veľa síl, najhoršie je to do pohrebu, potom nastane malá úľava a o pár týždňov zase príde vlna zhoršenia, najhoršie budú Vianoce, z tých mám strach. Drž sa...
Verím, že si dnes už na tom lepšie.... mne dnes zomrela moja mama.... :( Ale boli sme na to už pripravení, dva mesiace sa trápila po nemocnici... :( išla s jedným problémom a našli jej druhý, rakovinu pľúc... opatrujte sa... pa
@sarinka123 aj ja to prežívam.... teraz... včera mi zomrela mamka.... :(
V aprili 2022som tu tiez pisala,ze nemam mamku a v auguste 2022 mi zomrel aj ocko .Uz nemam svojich drahych rodičov😭
@bellugia
@trojnasobnamama uprimnu sustrast, dievcata 😢
Ako to zvladas po rokoch teraz ?
úprimnú sústrasť,...
Mamičky by mali byť nesmrteľné🖤
Mne zomrela dnes..strasne to boli
Mne zomrela dnes..strasne to boli
@nika2406 je mi to veľmi luto, uprimnú sústrasť. Mne mama zomrela v januari, náhle a neviem sa s tym zmieriť, chodím k psychologicke, som strašne smutná, celé dni na ňu myslím, poviem pravdu, nebyť môjho syna, ani žiť by sa mi nechcelo. Mama bola najdôležitejší, najlepší človek môjho života, budúcnosť v ktorej nieje, sa mi nepáči a netesim sa na ňu. Ale môj syn potrebuje veselú, silnú mamu, nie kôpku nešťastia, tak bojujem, verím, že čas pomôže, ale zatiaľ je ta bolesť neznesiteľná.
Prajem Ti veľa síl.
😪
@nika2406 je mi to veľmi luto, uprimnú sústrasť. Mne mama zomrela v januari, náhle a neviem sa s tym zmieriť, chodím k psychologicke, som strašne smutná, celé dni na ňu myslím, poviem pravdu, nebyť môjho syna, ani žiť by sa mi nechcelo. Mama bola najdôležitejší, najlepší človek môjho života, budúcnosť v ktorej nieje, sa mi nepáči a netesim sa na ňu. Ale môj syn potrebuje veselú, silnú mamu, nie kôpku nešťastia, tak bojujem, verím, že čas pomôže, ale zatiaľ je ta bolesť neznesiteľná.
Prajem Ti veľa síl.
@santamonica to mi je luto :( psychologicka aspon pomaha? ja tiez stale na nu myslim od prveho momentu ako rano vstanem
úprimnú sústrasť...
@santamonica to mi je luto :( psychologicka aspon pomaha? ja tiez stale na nu myslim od prveho momentu ako rano vstanem
@nika2406 ahoj, pomáha mi, ja som si myslela, že som silná, zvladla som neúspešne tehotenstva, náhlu smrť najlepsej kamaratky, toto nezvládam, nechce sa mi žiť toľko rokov bez mojej mamy, boli sme každý deň v kontakte, často sme sa navstevovali, chodili na výlety, chýba mi jej objatie, jej náruč, jej smiech aj naše hádky, jej správy, fotky, ako babka dala synovi toľko lásky, o to prišiel navždy, náš synček je adoptovany a ona ho ľúbila viac ako všetko, plačem stále, zrazu mam strachy aké som nikdy nemala, cítim sa osamelo, mam brata, ktorý ale nemá o nás záujem, máme manzelovu rodinu, ale moja mama bola náš bezpečný prístav, nemám nikoho takého už, pani psychologicka je super, naozaj, dáva mi pomôcky, ako zvládať tie návaly smútku, ako sa upokojiť, dáva mi ulohy, cítim sa s nou dobre, vyplacem sa, vyrozpravam, uľaví sa mi.
Aj mne, v utorok...

Prežívam to teraz, prosím zmierni sa ta bolesť ? Ja som jej písala na mobil … ta strata ma hrozne bolí