icon

Dobodaná vlastnou matkou

18. feb 2022

Grciam a revem s tohto pripadu. Moja dcerka s nou bola pred dvomi rokmi na tabore a odvtedy si len pisali ja som nevedela ze to je to dievca az dcera mi to povedala....... ostala som v riti poviem vam.. Dcera place ked vidi komentare ze si ludia zastavaju tej jej matky neviem co si o tom mam mysliet ale ak sa to vnimanie dcere zhorsi asi navstivime psychologa

Strana
z3
solange7
18. feb 2022

Tak chod aj s dcerou. Touto temou tu len podporis rozmazavanie detailov.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
vamajka
18. feb 2022

Nevieme a ani nezistime co sa tam stalo. Mozno matka trpela psychickou poruchou. Tie deti vsak vedia niekedy riadne vytocit, ale toto preboha zdravy clovek nespravi. Velmi zla doba je a ak bola samozivitelka a nonstop niake problemy riesila ved to je na maslu niekedy. Netreba sa v tom rypat asi

mauduska
18. feb 2022

čo sa prosím stalo?

luccija
18. feb 2022

@mauduska matka dopichala svoju dcéru 14 r a chcela spáchať samovraždu nepodarilo sa.Zili samé, že skôr tichšie osoby..
@vamajka tiež si myslím, že musela trpieť nejakou poruchou, alebo mali obrovské fin.problemy.Hrozne:(

mimimoje
18. feb 2022

Vysvetli dcére, ako fungujú sociálne siete a médiá, to ako prvé. Plus pomoc psychológa ak bude treba.

dazdovka
18. feb 2022

Aký malo to dievca s mamou vztah? Mali nejake vazne problemy? Snazim sa to pochopit, lebo vacsinou sa mama vie udrzat na uzde, aj ked ja som bola zoparkrat presvedcena, ze ma mama zabije, lebo je vybusna povaha a nestalo sa tak...

vanda323
18. feb 2022

@cocolino234 Mama vraj podľahla zraneniam v nemocnici

vamajka
18. feb 2022

@dazdovka Zachytila som, ze dcera chcela byt herecka ist na konzervatorium no matka chcela, aby isla na ekonomicku asi si myslela, ze to ju lepsie uzivi ak nahodou trpeli nedostatkom

vanda323
18. feb 2022

@luccija Ahoj, je to na sídlisku kde som vyrástla , a moja.mamka mi povedala ževraj ta jej matka podľahla zraneniam v nemocnici

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
dazdovka
18. feb 2022

@vamajka to nemoze byt dovod na takyto skrat

vanda323
18. feb 2022

@cocolino234 Nečítala som. Mamka.byva na Tom sídlisku , a vraj ženy tak hovoria tak neviem čo je na Tom pravdy

alenka2101
18. feb 2022

@dazdovka nemoze,ale urcite neaky skrat nastal,lebo toto pri normalnom vedomi nik nedokaze spravit...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
matkahelka
18. feb 2022

puberta je mocna carodejka. mam 13rocnu a dokaze cloveka vytocit do nepricetna.pricom este pred rokom a pol to bolo jedno uzasne bezproblemove dievca. tym chcem povedat, ze ak matka zila v permanentnom strese - nedostatok financii, nedostatok oddychu/spanku, k tomu trochu labilnejsia povaha v kombinacii s nejakymi nonstop drzymi podryvacnymi pubertalnymi recami od dcery...a nestastie je na svete!
tu matku cakaju najhorsie roky jej zivota a vobec by som sa necudovala, keby pokus o samovrazdu zopakovala. sudit ju nemoze nikto, nikto nezil jej zivot...

vanda323
18. feb 2022

@cocolino234 To máš pravdu inak. Ja tiež jak hlupačik som to hneď tu buchla...tak sorky uvidíme ....ak matka žije možno sa dozvieme čo bola príčina....ja si myslím že matka mala psych. Narušenú čo samozrejme není ospravedlnenie pre tento čin

ivca88
18. feb 2022

@matkahelka tak mala dať dieťa do detského domova a nie ju zabiť..
Ako mohlo to dieťa za tu situáciu v ktorej boli ?
To že (by) mala matka ťažký život jej nedávalo žiadne právo, zabiť jej vlastné dieťa.
Sa spamätajte ľudia.
Netvrdím, ak tam bola nejaká psychická porucha, tak za to matka nemohla, ale ak to bol čin v dôsledku zlej situácie tak ako... pardon .. to takto máme všetci riešiť svoje situácie v živote ?
Takýmito komentármi môžete podporiť v skutkoch ďalších narusenych ľudí, ktorí toto čítajú..
Nechcem ani vedieť, koľko chlapov sa rocne pokúsi zabiť manželku alebo dieťa, skrz takéto dovody..
Treba robiť osvetu a nie povedať ,, mali to ťažké, tak to takto dopadlo...

petamich
18. feb 2022

a na co je dobre o tom zakladat diskusie na socialnych sietach, nechajme ich proste na pokoji a na kompetentnych, aby zistili co sa stalo 🤷‍♀️ a ak dcera ma z toho traumu, tak ju zober psychologovi

vanda323
18. feb 2022

@ivca88 Tak ak mala psych. Ťažkosti mala to tiež riešiť....
Mala navštíviť lekára a nie to tak nechať aby to prerástlo až do vraždy

vamajka
18. feb 2022

@dazdovka samozrejme ze nie, no niekto vydrzi vela a niekomu staci malo a uz je zle. Mam skoro 16r. chalana a teda vie paradne hrat na nervy

dazdovka
18. feb 2022

@vamajka hej hej, len to na aku strednu skolu ide dieta je uplne nepodstatne, kedze malokto robi to, co studoval na strednej, toto hadam je kazdemu jasne, takze nechapem, ze by toto mal byt dovod vybicovanych emocii...

matkahelka
18. feb 2022

@ivca88 urcite to matka neplanovala, tak ju nemala dovod davat do DD. ved to bola skratova situacia, nie chladnokrvna planovana vrazda. ja si nedovolim nikoho sudit, pretoze som nezila zivot toho cloveka. co ak mala matka dlhodobo psychicke problemy? vies? nevies!

ivca88
18. feb 2022

@matkahelka jasne... Ale keby bola situácia taká, že muž zavrazdi manželku, deti, tak to by bol automaticky za hajzla násilníckeho ...
Nikto by nedával taký komentár ako napr vy, že mal nedostatok spánku a ťažká životná situácia..
🤦
Ja si prídem veľmi empatický človek, ale pre toto pochopenie naozaj nemam

vamajka
18. feb 2022

Pripomina mi to pripad tej 16-17r. dievciny co zabila svojho kamarata a este chvilu predtym zverejnili foto ako sa smeju a okrajuju si jablko, dokonca mali spolu naplanovany vylet do zahranicia a po chvili ho dobodala vela ranami

banderaska29
18. feb 2022

kks žena ide na potrat, tak jej naložíte jaká je vrahyňa, ale že nejaká psychicky chorá osoba zabije svoju 16 ročnu dceru - no veď ju nesúďme chudiatko, veď ona za to ta mamička ani nemože... vy,ktoré sa tej matky zastávate to v hlave tiež nemáte v poriadku.

nie, to nie je ospravedlniteľné. keď jej dcéra išla krkom, mala zabiť teda seba a nie ju.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
matkahelka
18. feb 2022

@ivca88 a kde ja pisem, ze mam pre toto pochopenie? kde pisem, ze sa zastavam tej zeny? pisem, ze si nedovolim ju sudit, pretoze som nezila jej zivot. rovnako ako si nedovolim sudit chlapa, ktory zavrazdi manzelku, pretoze som nezila jeho zivot. ale ty urcite vies, ako zili, tak mozes vynasat sudy... len na zaklade toho, co si precitala v novom case 🤦‍♀️

acrobaleno
18. feb 2022

Aj keby tá dcéra akokoľvek vzdorovala, nech by ju akokoľvek cápala puberta, to niekdy nie je a ani nemôže byť dôvod na to, aby ju jej mama zabila. Tam bol problém niečo iné. Je to typická vražda samovražda v afekte. Buď boli veľké finančné alebo iné problémy alebo psychická porucha u matky.

Strana
z3