Dokáže sa manipulátor zmeniť?
dokaze to?
@0kristina0 jasné, zabudla som, že to ona bude tá zlá, lebo sa zle rozhodla
"este sa ma pytal, ci chcem byt cely zivot sama, ze je to skoda, ci ma bude taky zivot naplnat. len do roboty, na bicykel, a domov a stale dookola, sama...
ze si velmi tazko budem s tymi mojimi poziadavkami niekoho hladat, " jasne jaka krasna manipulacia na zaver vyklad: bezo mna si neskrtnes, ty ma k zivotu potrebujes a vsetka chyba je zase len v tebe to ja som tej dobrak co sa na teba ulakomil.....ale chcela som sa spytat ako si na tom, som rada ze si napisala. drzim palce a vlastne ty mu ani nemusis hovorit ze ste rozideni, normalny clovek by to uz davno pochopil, to je len dalsia manipulacia - tebe sa to tazko hovori, cize kym to nepovies ako debilovi neplati to....nevadi mozme to vnimat aj tak akoze jeho problem
Jasne ze ta tlaci do spolocneho byvania od prvej chvíle aby ta mal pod dozorom, aby ta neustále manipuloval a vedel o kazdom tvojom kroku.vravim ti ked tam prides byvat tak uz si ani neskrknes... bude ti to vyhadzovat na oci ze mozes byt rada ze si s nim, ze zabezpecil byvanie aby ste boli spolu atd.vsetko je u neho nereálne , len ten jeho dom s RODICMI🤦🏼♀️ziadne kompromisy, to vela dokazuje aky bude aj v budúcnosti, ze proste VŠETKO bude po jeho. A to je peklo... tie reci ze mozes sa tešiť uz pride janko za tebou... kokos cooo... ozaj narcis jak keby nad neho nebolo... ozaj utekaj od neho a neobzeraj sa... mas na lepsieho.to fakt nevidis ako tebou manipuluje vo vsetkom?
Tak mu povedz ty ze realita je taka, ze s nim byvat nebudes a bodka. A ked sa chce rozist nech ti da vediet. Normalne to otoc proti nemu, nech on ma tu zodpovednost za vas vztah.
@retatka ale, ved on je chúďatko ktorý nenašiel ešte tu pravú z ktorou by to malo význam 🤣
No inak dosť skoro spolu planujete byvat, hlavne keď vas deli taka dialka (mam pocit ze si spomínala 3h cesty autom k tebe) ..ide o to ze ked by si mala ist k nemu musis toho velmi vela obetovať, je ine ked by si sla do susedneho mesta a s tym ze pracu meniť nemusis.. byt tebou by som mu vysvetlila ze este sa na spolocne byvanie necitis, nie ked si az takto na vsetko narokuje.a ja by som to celkom s nim zabalila.vidiet ze ta s nim nic dobre nečaká...
.
@finett nemozes pomoct niekomu kto o to nestoji. ta pani by pravdepodobne za odchod musela zaplatit cenu ktoru by neustala - predavat dom, zacinat na stare kolena od zaciatku kto vie ci vobec veri ze by to zvladla aj za mlada....nie kazdy pribeh ma zial happy end. ale mozes sa jej spytat ci je nieco co by jej pomohlo alebo co mozes pre nu spravit? niekedy staci byt len osobou, ktora ti veri, to je vela - pocit ze v tom niesi sama a mas sa s kym porozpravat, ze to niekto vidi a je na mojej strane.
@monuska112 presne tak, autorke sa tiež pomôcť nedá, dávam tomu tak 90% že nakoniec sa k nemu nasťahuje, lebo všetky naše dobré rady vytrvalo ignoruje 🙈🙉🙊
@janickacrazy ja naopak verim, ze autorka si dokaze pomoct sama 🙂
a co si o tom myslis? uprimne ty sama? aky najpravdepodobnejsi scenar bude mat jeho buducnost s potencialnou novou priatelkou? zmenila si ho?
Prosím Ťa vykašli sa na neho a viac ho nekontaktuj, zablokuj ho všade a budeš mať svätý pokoj . Ty si to ešte nepochopila? Nemá to budúcnosť. Je to čistý manipulátor. Pochop to už konečne
Nebude lepším, možno viac prefikanejši a bude sa s druhou viac snažiť pretvarovať, aby ho neprekukla ako ty.. a teraz mu prebieha v hlave čo ešte na teba skúsiť, nejakú zámienku a popri tom si bubnuje doma do steny.. okot🙏🏼
Stane sa vďaka tebe iba lepším manipulátorom👌
tak ver naplno svojim instinktom, zda sa ze ta nesklamu. urci si svoj ciel, co vlastne chces a nenechaj sa vtiahnut do jeho cielov, na ukor tych svojich.
mas cistu pravdu, je to tak ako si myslis, doveruj sebe a nenechaj sa manipulovat. jemu na tebe nezalezi, on si ide za svojimi cielmi, cize mu zalezi na sebe. tebe asi tiez zalezi na nom, ked stale vahas....ale komu zalezi na tebe?
Mozno teraz sa kontroluje v správaní aby ta naisto získal ale potom sa naplno prejavi.lebo si stale mysli ze ta vlastni .
opytam sa takto, kolko by to malo byt aby si si povedala ze to za to co pride (a ono to pride ) stalo?

@mis_h pekne zrhnute
Autorka ja este doplnim iba to, preco to rozhodnutie nechal na tebe? Aby bol potom on ten chrumkavy, ktory ten vztah nerozbil ale bola by si vinna iba ty? Ja byt tebou, isla by som na neho rovnakou taktikou. Zlaty moj, rozhodni sa, ci chces v nasom vztahu pokracovat dalej a pouvazuj ci sa neprestahujes ty ku mne. Dam ti cas na rozmyslenie, cau!