icon

Dokáže sa manipulátor zmeniť?

21. jún 2022

dokaze to?

macatt
9. júl 2022

To nie je podstatné koľko to vydrží on, podstatné je, aby si vydržala TY!!! Takže máte DOHODU, že sa máš ozvať ty a ty sa neozveš, normálne ho zablokuj ak by bol doterný, nečítaj ani tie správy, lebo čo sa dozvieš o svojej osobe sa ani čítať nebude dať a keď sa ti zjavý pred domom tak povieš že porušil dohodu a nemáš sa s ním o čom baviť..

macatt
9. júl 2022

A ináč ti gratulujem a vitaj v klube, úplne si zorientovaná a dávaš to na pána a druhý krát tie znaky už rozpoznáš, toto už nejak dobojuj💪🏻

zdenkastanka
9. júl 2022

Zablokovala by som si ho, vsade.

maja2017
9. júl 2022

Ja by som čakala scenár, že tak po dvoch týždňoch ho niekde zazrieš.. "náááhodou samozrejme" a vyjde z neho veta typu - "len som chcel vedieť ako sa máš, lebo mi chýbaš" a keď mu na to skončíš, tak bude nasledovať: "takže TÝ by si sa mi už ani neozvala, takže JA Ťa ľúbim viac" a ty sa opäť budeš cítiť previnilo.
Inak baby, štatisticky - je pravda, že manipulátorom najviac naletia empatické duše? U mňa to teda sedí. Aj ja som môjho ex-chmuľa chcela zachraňovať furt 😁

macatt
9. júl 2022

@maja2017 no podľa mňa oni vyhľadávajú tie empatické.. to je z nás cítiť na 100 honov😅

anita6666
10. júl 2022

Autorka,jediná cesta,ako sa máš chovať je NEREAGOVAŤ!!!!! A to vždy a zakaždým,aj keby ti búchal na dvere,aj keby si ho stretla na ulici,prejsť ako okolo hovna,v tichosti a na nič nereagovať. Bodka.

marisoul
10. júl 2022

ako hovorí @macatt , dôležité je, koľko to vydržis ty, lebo oni sú veľmi trpezlivý. Budú čakať a skúšať kedy povolís, mna ex kontaktoval este 4 mesiace po rozchode a skúšal aj vtedy, keď už som mala nový vzťah. Keď sa ozve, nereaguj, vôbec, lebo keď mu odpíšeš čo i len ahoj, to je pre neho signál, že ešte pre neho nie si celkom stratena.

monuska112
10. júl 2022

@maja2017 ja by som typovala kludne aj osud - akoze niekde nahodou ide okolo kde ona sa zdrziava (urcite ju tam bude vyckavat) a osud to chcel aby sme sa stretli, lebo sme si sudeni

oktobermimi
10. júl 2022

@maja2017 tak tomu ver, tiez som mala potrebu zachranovat mu prdel a nie raz krava sprosta

autor
Autor odpoveď zmazal
oktobermimi
10. júl 2022

By si sa cudovala, 250km neni pre takeho problem len aby si ho naaahodou zahliadla pred barakom alebo v oblubenej kaviarni

anita6666
10. júl 2022

@monuska112 lenže keď ona nebude nijako reagovať,tak ani osud mu nepomôže a o to ide,nič viac...žiadna veda

janickacrazy
10. júl 2022

verím tomu, že sa ešte určite ozve a tipujem, že príde aj tých 250km, ale možno ťa nechá týžden dva podusiť najskôr

oktobermimi
10. júl 2022

@janickacrazy presne. A pojde ona na kavu do oblubenej kaviarne a zrazu tam naahodou bude sediet on

autor
Autor odpoveď zmazal
marisoul
10. júl 2022

Jooj aj o tom by som vedela rozprávať. Študovala som 100 km ďalej od domova, s tým mestom on nemal absolútne nič spoločné, nikoho tam nepoznal a ajhla, neuveríš koho som v jednom z mojich obľúbených podnikov stretla.

oktobermimi
10. júl 2022

@marisoul urcite tam bol cisto naahodou🤣🙈

marisoul
10. júl 2022

Preeesne presne. Keď nezaberie odlúčenie, vytasi nieco z dielne "takéto hrozne veci a nespravodlivost sa mi deje" a bude dúfat, že tvoj cit a empatia zapracuje, aby si ho "zachránila". Veď by si neodmietla človeka, ktorý potrebuje tvoju pomoc...

marisoul
10. júl 2022

@oktobermimi ano, že kamaráti ho doviezli a nechali tam 😀 no to hej 🤦😀

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
monuska112
10. júl 2022

@anita6666 ved ano samozrejme bavime sa len na rovine, co asi skusi 🙂

monuska112
10. júl 2022

a nieje dobre si vymyslat chorobu, to sa len bude chciet o teba starat...manipulatorovi je nutne dat jasne najaavo hranice jasne povedat co chcem co si zelam a nepustit ho za tu hranicu. v tvojom pripade odseknut sa od neho - cize citim sa super a nechcem ta v mojej blizkosti nezelam si aby si ma kontaktoval alebo ma vyhladaval pretoze to nieje pre mna dobre.

monuska112
10. júl 2022

a psych vydieranie patri k manipulacii - ja nemozem bez teba zit nic nedava zmysel rozmyslam ze si nieco spravim....alebo zavislosti len pijem od kedy ta nevidim odkaz - samozrejme je to tvoja vina, lebo si ma odkopla ako psa...to treba proste ignorovat, pripadne mu povedz ze niesom terapeut a ak mas problem mal by si nejakeho vyhladat.

autor
Autor odpoveď zmazal
oktobermimi
10. júl 2022

@marisoul 🤣🤣🤣🤣kamarati ho dovieli,idiot🤦‍♀️

oktobermimi
10. júl 2022

Autorka, aj keby mu to nakreslíš ze ho nechces nepochopil by to. Preco myslis ze o tom kde som vie moja mama tato sestra z partnerom a z rodiny nik druhy,preco to nevedia ani spolocny kamarati? Preco ani v robote som kolegom neoznamila kde sa stahujem a koho si berem za muza...pretoze stale tu je ryziko ze od niekoho znich sa dozvie kde som. A zas bude otravovat, lebo apsolutne ho nezastavy ze mam rodinu na to on nehladi.

autor
Autor odpoveď zmazal
oktobermimi
10. júl 2022

Cez 3roky sme boli spolu a od zaciatku ma menil a to ako potreboval, nenapadne ma.obmedzil od kamaratov rodiny a rozchod?, zaclo to tim ze nafukal v praci. Ja som vedelaod sbs kolko, oblboval ze menej. To bolo pred sviadkamy v decembry. Od tej doby v praci za mnou 3x denne chldili davali fukat, ciste peklo. Rozchod? Fuh, zaclo to im ze po novom roku si najxe praculebo cez sviatky nic nemas sancu hladat, ale realita bola ina, ja 16h praci on na slopacke vybvail si podporu, argument ja mam 33, uz dost odpracovaneho teraz je rad na tebe. O tom ze mi kradol peniaze na slopacku, ze mam na karte "na prilozenie" zablokovane je tiez jeho dielo, sms mi chodili od 20e klasika 19.90+- aby sa vliezol obsah nakupu alkohol...doma nerobil nic,stale som ho ospravedlnovala ze sa zmeni ze mal tazke obdobia (exekucie a pod, dosiel o byt) castejsie som zacla chodit k rodicom na vykendy ked som mala volno, zacla som otvarat ock pred vsetkym. On sa mi snazil zabranit v kontakte z kazdim kto co i len trocha naznacil ze nieco je zle.
Dosla som z poziadavkou protialkoholickeho, on pojde... nesiel stale odkladal, nezabudol podotknut ze som tucna a mala by som zo sebou nieco robit mala som 74kil mam 174cm nemyslim ze nejako som mala,vela ani zle vyzerala. V aprili furt nepracoval, zaciatkom maja mu zomrela maminka (uzasna zena, ani lrn nevedela ze jej syn je nezamestnany alkoholik ktory a nechava zivit a dlhy mu poplatila frajerka, nechcela som ju este viac znicit ako bola) na pohrebe sme sa zdrzali asi hodinu aj pol, panko si vyptal potvrdenie o tom ze bol na pohrebe aby ho odovzdal v praci, do dnes netusim v akej praci. Pejiaze na najom boli vzdy v hrnceku na linke hore. Jedneho dna dosiel majitel pre najomne, chybalo tam, tak som si povedala ze asi som zle naratala a teda podme k bankomatu prilozim a bude, to som mala 10dni po vyplate vzdy 15steho max 17mnasteho chodil. Kedze som tahala hlavne 12a 16h smeny neutracala som peniaze nebolo kedy max nejaky mai nakup a hotovo nez sa lrespim urobim si jest a pojdem...na ucte chybalo strasne vela penazy, v banke som si bola pre vypis a iba same "Billa 19,90 19,89..." a podobne sumy sem tam nejaka restika tiez do 20e, ano chapes dobre pokial ja som si dala slofika on stihol zajst dole do Bille kupit si flasku vodky piva a cigarety aby mal co ked nebudem doma. Doslo to do tskeho stsdia ze som sa z majitelom dohodla ze ukoncim zmluvu a odchadzam inde bez neho... nevydalo nasackoval sami do tohto boveho podnajmu. V starom byte som strasne vela veci musela opravovat pretoze ked bol napity nevedel co robi casto padal, pomocoval sa. Mal kocura o ktoreho sa nestaral, necistil mu piesok. Ten mocik za pracku, do rolldon skrine. Cist mal iba ked som to ja spravyla. Prakticky posledny mesiac som v byte viac nebola ako bola.
Z depozitu ktory som celi! Platila ja mi majitel vrstil okolo 100e lebo vedel ze to neni koja chyba ale ja sama som mu povedala nech to stoho postrha vsetky opravy.
V novom byte zas som zacvakala najom depozit vsrtko ja, panko stale nezamestnany... to uz som ho totalne igorovala x raz prosila nech ide sa liecit uz len kvoli sebe. On nepojde on vidi ze sa tesim...to ze som sa tesila ze sa vrsti "normalny..bolo vedlajsie,ano stale mi na nem svojim sposobom zalezalo), uz ked vydel ze to ide do prdele ze straca nadomnou kontrolu ze uz so mnou nedokaze hybat dosiel stim ze si urobime babatko...no reku ani nahodu ani omylem ty sa zeberes a vypadnes... nevypadek miesto toho mne po 4ch hi 16smenach zadrel ze doma nic nerobím
Ze by som mala navarit a pod a samozrejme stihol poznamenat ze ak ma ist mam ja nemu vratit cast depozitu🤣...mal smolu ze akurat som SEBE! filetovala rybu cize filetak mu skoncil rovno pod krkom, a som len na neho zasicala ze dnes idem do roboty, z roboty k mamke od mamky do prace a po praci dojdem dom tu po tebe nebude ani ponozka.
A tak aj bolo naozaj ani ponozka, ani potraviny, ani hrnce ani vysavac a vlastne ani sampony tampony...nic tam nebolo, kluce som nikde nenasla tak sme z majitelkou zmenili zamok.
Par dni bolo super ale zrazu to zaclo, isla som do podniku kde sme chodievali po praci z kolegovcami a casnik mi doniesol ucet, nejak vysoky na dva birreli, bol tu priatel par minut ste sa minuli vraj to mam na vas napisat, denne sedel na kazdej zastavke po trase autobusu, pred dokom kde som byvala sedel, prestahovala som sa, chvylku bol klud potom zas, az jedneho dna mi baba hovori ze cuj hladal ta tu taky a taky, nezdal sa mi tsk som povedala ze deti chodis opatrovat...to som vedela ze je zle a cas zmyznut este ten den pre mna dosiel otec...isla som ku nemu tam sa neodvazil...
Dlho bolo od znamych ze ma.hlada ci nevedia kde som, nevedeli nepovedala solm ak ma stretli hej jasne akorat idem na vlak idem domov, aaaale.teraz idem akurat k mamine ma volno... na chvylku bol pokoj a som si naivne myslela ze uz nastalo. Ale kde, dcerka mala asi 2-3mesiace ked zrazu panko pise na messenger ze ako sa mam ako sa vola dcerka ze sa zmenil ze sme obaja presli dlhu cestu ze by sa rad stretol, poslala som ho do prdele zablokovala... lenze pravidelne "davaj si pozor jano ta hlada, ak ides do mesta k rodicom davaj pozor je tam az do.. ak ides do Ba je tam pohybyje sa okolo vlakovej stanice (jeho kamarat mi zradza kde sa pohybuje necn viem) nedavno, mi volala stara spolocna znama ze snou volal ze sa na mna pytal ze na mna kontakt potrebuje lebo mu hrozi transplantacia a ze kedze ja mu vela dlhujem.mohla by som to pre neho spravit ze by to bolo fer...
Mam 3deti, manzela a ani to ho nezastavy v tom aby mna hladal snazil sa kontaktovat.
Jedna ex pred nim.usla do Londýna tam.stratil stopu a myslim ze keby ma na letenku ide a hlada ju tam😒

Takze asi takto prepac ze som sa rozpisala ale nechcela som nic vynechat...