Dokáže sa manipulátor zmeniť?
dokaze to?
Bude, ale stoji to za to fakt 🙂 ver mi ze lepsie teraz sa das do hromady ako po 2-3a viac rokoch z takym clovekom
Si veľmi rozumná,čo na MK sa často nevidí ,ženy radsej trpia …v nešťastnom vzťahu. Nie,absolútne nereaguj ,si na dobrej ceste .Zničila by si si život ,dobrovoľne .Ani on nebojuje ,sama vidíš ,zrejme pochopil že u Teba nemá šancu ,tak hľadá vhodnú obeť .Ja by som ho ešte blokla ak by náhodou sa po mesiacoch ozval aby ťa zase nezmamipuloval .
Najdi si zabavku, konicek 🙂 vypln volny cas... a neho vsade zablokuj 🙂
Drž sa, drž sa, drž sa!!! Zvládneš to! Každým dňom, týždňom to bude lepšie, uvidíš. Držíme ti tu všetky päste!! A nie, nedá sa ho zmeniť a ani sa nebude dať 😉
Moja teta bola nádherná kreatívna sebavedomá žena. Ako študentka si rozbehla vlastný biznis. Mala sny, plány, nápady. Potom sa vydala za manipulátora a žije s ním vyše 20 rokov, lebo nemala tvoje gule od neho ísť preč. Je z nej troska, psychiatrický pacient. Presvedčil ju, že je neschopná a bez neho si neutrie ani zadok. Tak ju domotal, že baba, ktorá sopľavá rozbehl vlastný podnik ostala ako dospelá žena presvedčená, že si nedokáže nájsť robotu. Vždy jej robotu vybavoval on po známostiach, akoby bola teľa a ona mu za zo bola nekonečne vďačná. Furt urážky na jej výzor, postavu (teta má 170cm, 57kg), chlap je tučný, samé sadlo, chlpatý na chrbte, hrbatý, bo oproti nej obluda. Písala som ti tu z ich života na začiatku pár príroevkov, prečítaj si znova. Spravila si SKVELÚ vec!!! Vydrž!
Zase sa ti dostal do hlavy a uz premyslas... zablokuj ho.na tvrdo a trvalo... vidis ze ani nie si s nim a trapis sa... och joj.
Zablokuj ho a v žiadnom prípade mu neodpisuj, nereaguj jednoducho na neho.
Nikam by to neviedlo, len by si zase spadla tondoho bludného kruhu, a on by bol na koni (vidíš nevieš bezo mňa žiť, som len ten najlepší pre teba)
Pre takého človeka je najlepšie úplne ho ignorovať, odrezať od seba, a jasne mu tým dat najavo ze žiješ aj bez neho, že ho nepotrebujes v živote.
Už si na dobrej ceste, nevracaj sa z nej.
Ozval sa ti po vyše 3 týždňoch, len aby ti robil výčitky, a predpokladám, že panko tá napriek tomu miluje a je ochotný ti odpustiť a začať odznovu... Prosím, neskoc mu nato, nedvihaj mu, kašli na neho.
Autorka: Takto nevyzera no contact. Teraz vie, ze si este stale manipulovatelna. A ver, ze ta dostal presne tam, kam chcel (vyvolat pocity viny). Ak si myslis, ze existuje ina cesta ako vyriesit situaciu tak nie, neexistuje. Jedina cesta je nekomunikovat.
vies mila autorka, je to tazke na viac ako sto percent ta manipuluje, na druhej strane pravdepodobne aj sam veri ze ta miluje - dovodom je, ze tito ludia netusia ako laska vyzera a v ich hlave je to mozno aj to maximum co ponuknut mozu. okolo lasky to vsak v realite neslo ani nahodou. pre neho je vporiadku pouzivat manipulaciu a dalsie spinave triky ako uspokojit jeho potreby a to ze ty si ten nastroj na uspokojenie jeho potrieb v jeho prevedeni znaci lasku...ale uznaj co z toho mas ty? ako vyzera laska v tvojich ociach a kolko z toho on v skutocnosti ponuka? ty niesi zanho zodpovedna ani za jeho poondiaty zivot ani za neuspokojenie jeho egocentrickych potrieb.
bud silna a zameraj sa na seba. doteraz to fungovalo bola si na dobrej ceste tak rob viac veci ktore ti k tomu pomahali. stretavaj sa s priatelmi, rob veci co mas rada a blokni ho. to je to najlepsie co mozes spravit aj pre seba, aj pre nho ak mu chces pomoct - on si zacne hladat inu obet ktoru bude "milovat"
Myslim ze baby ti tu radili viac nez dost, ze ta manipuluje a este dalej bude.pokial ty za nim neurobis hrubu ciaru.jednoducho na neho nereaguj.list si mala hned roztrhat ani neotvarat.jednoducho koniec .aj ked je to tazke... je to toxicky clovek a vzdy aj bude .treba si to uvedomit.nie je to vztah na cely zivot.pride urcite lepsi.
Autorka, zablokuj ho o 23dni dojde zas dalsi list,.dalsi hovor... hod tam BLOK! a hotovo. A vsetko o dpjde od neho rekomando naspat posielat
To čo píšeš, sa nedá ani čítať, prepáč. Ja byť nejaká tvoja kamoška, normálne ti prídem streliť facku, nech sa spamätáš! Namiesto toho, aby si zabuchla za tým pakom dvere a žila si svoj život sa len dokolečka dokola motáš okolo neho ako také teliatko a len riešiš a riešiš a riešiš. To máš fakt taký prázdny život, že nič iné ťa nedokáže natoľko zaujať, aby si prestala riešiť toho magora, zablokovala ho všade a aby bol pokoj??? Namiesto toho mu dáš 2hodiny času a telefonuješ s ním 🤦♀️. Fakt super! Zavolá, zdvihnem, poviem “daj mi pokoj, nechcem s tebou hovoriť” a položím, vybavené. Prišiel list? Zahodím do koša zatvorený, vybavené. Sociálne siete, bloknem, vybavené. Namiesto toho mu dávaš koooooopec priestoru na to, aby ti tlačil do hlavy ďalšie a ďalšie kaleráby …
Autorka: Tak v prvom rade, ty si mu dala emocii plny kontajner, nie, že si si strazila, aby nezneuzil tvoje emocie. On ta pozna, vie, ze teraz riesis, trapis sa, ze v tebe vyvolal lutost a pocity viny...atd. A este si mu ponukla kamaratstvo (Jaaj prepac, je mi to luto, viem, ze som ta vinna, ak mozem pre teba este nieco spravit, tak mozem ti kamaratstvo ponuknut)🙈 Preco sa spravas tak, ze ludia v tebe lahko vyvolaju, ze ty si zodpovedna za ich problemy/starosti? Patraj vo svojom detstve.
A navod co si mala spravit, ked ti volal (aj keby to je po dvoch rokoch) - socialne siete zablokovane, telefon zablokovany (ak by volal z ineho cisla a zistim, ze je to on, polozim a nekomunikujem, ani ahoj, nic), listy neotvaram, hadzem do kosa. Niekto tu pisal, ze si na najlepsej ceste a nemas z nej zist. Nie, este si na tu cestu nevykrocila, ale nikdy nie je neskoro. A cim skor, tym lepsie pre teba.
Vieš čo som si prečítala ja?
Draha moja xy, všetko je tvoja vina, ale ok, vedel som do čoho idem a napriek tomu som ti dal šancu a ty si mi ubližila. Budem teraz hrať hrozne ubliženeho, až tak, že dostanem nomináciu na Oscara, ale ty mi to zhltnes a pripútam si ťa ešte viac. Milujem ťa, hoci mi ubližujes, ale aj tak chcem byť s tebou, tak maj také výčitky, že nabudúce ti ani nenapadne opustiť má.
Nebuď hlúpa.
autorka kludne ho blokni nic nestratis ty totiz:
nemozes doverovat niekomu, kto ta v prvy moment bezcitne zneuzije v prospech vlastnej potreby
nemozes verit niekomu, kto stale klame
nemozes sa citit bezpecne s niekym, kto ma neovladatelne agresie
nemozes sa citit byt vypocuta u niekoho, kto nieje schopny ta pochopit, ani ho nezaujimas
nemozes sa spolahnut na niekoho, kto mysli sustavne len na seba
nemozes sa citit sebaisto a prijemne s niekym, kto tebou sustavne manipuluje
nemozes sa citit byt milovana niekym, kto nieje schopny milovat.
a o com je potom ten vztah? alebo co je to dobre coho sa drzis?
on by mal vztah, ty by si mala utrpenie. blokni ho uz naozaj a neobzeraj sa. sprav to pre seba aj pre nas, my si zelame aby mal tento pribeh happy end!
Pánko tentokrát stavil na citové vydieranie … Takže ti len napísal, že je to celé len a len tvoja vina a on je ten chudáčik ublížený …. A čaká, že sa ty teraz z toho pose*rieš a začneš doliezať za ním. Keď to spravíš, v nejakom bode sa nad tebou zľutuje a zas sa budete krútiť dokola. A keď nedokáže v tebe túto reakciu vyvolať, tak minimálne chce, aby si sa cítila ako že ty si tá sviňa, ktorá za všetko môže. … Oooch!!! Kašli už na neho a začni žiť!!!
Máš sa na neho vykašľať!!! To s tou mamou bola iná podpásovka. Zrejme je mama tvoja citlivá struna. Inak, on úplne využíva komplet všetky tvoje strachy proti tebe. Hlavne to, že s bojíš, že nenájdeš iného muža a to, že ostaneš sama. V podstate v tebe chce vyvolať totálne zúfalstvo, aby mu zrevaná prišla klopať na dvere, nech ti odpustí a aby si mu sľúbila večnú a nehynúcu lásku. Akože … on je riadny sviniar … lebo on si ten vzťah s tebou doslova vynucuje!

Autorka, vydrz! Vydrz! Chod na vylety kdekolvek, citaj knizky hraj hry.... bars co ale hlavne mu nepis ani len poondiate "ahoj" vydrz!💪to zvladnes