icon

Dokonalosť podľa instagramovej matky

18. mar 2025

Ahojte dievčatá, možno vám to bude pripadať čudné ale musím sa už niekomu zdôveriť. Nehľadám kritiku skôr pochopenie alebo take povzbudenie od vás ostatných mamičiek lebo som zúfala. Mám dve malé deti pod 3 roky a som s nimi doma na MD. Na instagrame často sledujem jednu známu influencerku a od nej som si vytvorila obraz o tom ako by mal deň s deťmi vizerať, ako by som mala hneď ranno zabehnúť maratón, zároveň byť už o siedmej namaľovaná, najstajlovaná, s čistou kuchyňou, navareným obedom, o deviatej už uprataný celý dom, nikde žiadnej hračky, prechádzka vonku, prísť dnu, obed, najlepšie popri tom celý deň nejesť, resp. niečo ľahké do seba nahádzať a nepribrať, a zase cvičiť, a nabehať 10000 krokov denne, a robiť pri tom lievance a koláče, a staršie dieťa číta encyklopédie a je z neho hotový prírodovedec, a pozná písmená a celý deň má vzdelávacie aktivity štruktúrované podľa škôlky, a na ihrisko chodíme vyparádení a čistí a pred spaním treba ešte upratať celý dom, natrieť na seba všetky kozmetické produkty, a celú noc dobre nespať a ráno vstať a byť plná energie a úplne sa zničiť cvičením a popri tom sa usmievať a hlavne byť namaľovaná a neviem čo ešte a v nedeľu už o 9 ráno byť nachystaná s celou rodinou v sviatočných outfitoch a celú zoo obehnuť v kožušine a čižmách na opatku a každú sobotu vypucovať celý dom nech je všeto v top stave a popri tom stíhať pracovať a venovať sa sebe a mužovi. Všetko som robila podľa jej vzoru s tým najlepším úmyslom, lenže vôbec to nezvládam, totálne som sa vyčerpala a nechápem kde robím chybu, ako to že jedna mama toho toľko stihne a vždy vládze a ja nie? Cez deň som s detmi sama, rodičov už nemám.

Strana
z4
really8
Odpoveď bola odstránená
doriiis
Odpoveď bola odstránená
nin12345
18. mar 2025

Aj ja som si myslela ze Alagic a Rytmus maju dokonaly vztah lebo sa tak pretvaruju na instagrame ale vies ako to ze zili od seba lebo to bolo medzi nimi tak zle uz malokto vedel... proste influenceri klamu vobec sa tym nezapodievaj aj ta zenska o ktorej pises klame

hopatko
18. mar 2025

Ja si fakt myslim, ze niektore temy su tu len ako vysmech, alebo nepodareda satira....jedine zeby nie.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
viestta
18. mar 2025

Dobre, zistila si, ze tadial cesta nevedie. Je najvyssi cas pouzit vlastnu hlavu a zit svoj zivot podla svojich pravidiel, tak ako tebe vyhovuje a ako to stihas a zvladas.
Dufam, ze si sa poucila a uz vies, ze internet znesie vsetko.

jablkovastrudla
18. mar 2025

Instagram naozaj nie je realita. Ludia tam pridavaju iba veci co chcu aby dalsi ludia videli. Hlavne ked ma niekto platene spoluprace, musi si drzat image a pridavat vylepsenu verziu seba. Nerobis nic zle, u nas je to tiez ako po vybuchu a to som dnes upratovala nonstop. Uz to kaslem , spravila som si caj a konecne ostrihala nechty na rukach kym mi maly spi 😏

pandusica
18. mar 2025

Mna len zaujima, kto je ta super IG matka?

yanabella
18. mar 2025

A vies ze je to iba klam? Urobi fotku, video ale bordel naokolo uz neukaze, ma opatrovatelku, chodi jej niekto upratovat, to tiez neukaze. Usmeje sa na fotku a po zlozeni telefonu place od stresu a je v depresiach.

pe_mi
18. mar 2025

A teraz tú o červenej čiapočke

romi0310
18. mar 2025

Netreba sledovat tieto radoby ,,celebrity" a budes mat pokoj na dusi :D ja insta pouzivam skor na ispiraciu. Cize pozeram tam profily zamerane na psychologiu, sebarozvoj, potom nejake cestovatelske profily, profily o vareni atd. Jasne, ze sem tam sa aj inšpirujem nejakym outfitom. Ale nikdy to nebolo od radoby nejakej slovenskej influencerky. Je tam milion fashion profilov, kde naberam inspiracie. Neviem, co mi moze dat zena ktora od rana do vecera foti len a pen seba, svoje outfity a jej profil je jedna vrlka pretvárka a reklama. Čudujem sa vsetkym zenam, ze tieto osoby sleduju 🫣 mne teda ani jedna bepride natolko zaujimava, zeby som im venovala moju pozornost. A este ked vidim pod nehakou fotkou tie komentare cudzich zien :D placem s tebou aka som stastna za teba. Si moj vzor :D a navzajom sa tam zeny dohadaju pre nejsku osobu, ktoru poznajú len z Instagramu. Take smutne 🙂

vieronika14
18. mar 2025

@pandusica ja asi viem koho mysli

vieronika14
18. mar 2025

@vieronika14 mme to pripomina dominiku staru
Tak neviem ci je to ozaj ona

jablkovastrudla
18. mar 2025

@vieronika14 koho? Nech si ju pozriem tiez 😁

cervenaruza123
18. mar 2025

Odporucam zacat sledovat profily, kde ludia porovnavaju co je na instagrame a aka je realita za tym. A matky, ktore pridavaju realne prispevky a nie nastajlovane. Instagram nie je realny.

ivana11155
18. mar 2025

Cele to citam, bavim sa 😀a zrazu veta: Vsetko som robila podla jej vzoru s tym najlepsim umyslom...to snad nemyslis vazne toto🤦‍♀️, vsak urcite mas zdravy sedliacky rozum a vies posudit co je ok a co je mimo uz.

hopatko
18. mar 2025

@ivana11155 pri tej vete aj mne vybilo poistky...

lenkakravcova
18. mar 2025

Daj ten profil - to musím pozrieť 😀 potom vyhodnotím.

hederamonstera
18. mar 2025

Toto musi byt len vymyslena diskusia na vyvolanie vasni😀

soncafarma
18. mar 2025

Jezus, dalsia co tu obdivuje nejaku instagramovu hus 🤦🏼‍♀️ preco sa potrebujes po niekom opicit?

rozculena
18. mar 2025

to je vtip?

kukuk29
18. mar 2025

Prestaň sledovať blbosti na IG a ži si svoj život.Bože ,mne je zle už len keď sa mi náhodou spustí dáke video a ťuká dáka krava nechtami po niečom a dvíha mi to tlak 🙈🙈🤦🏽‍♀️ neznášam ten zvuk vďaka IG...kto neťukne umelým nechtom po niečom ako keby neexistoval 🙈🙈🙈🤦🏽‍♀️ A toľko čo na seba každá každé ráno kydá 😂😂😂🙈🤦🏽‍♀️ ale každá je ,,prirodzená ,,

januska12323
18. mar 2025

@ivana11155 pri tej vete mi bolo už na 100% jasné, že to píše nejaký spisovateľ nie mama na materskej.

jaskolka
18. mar 2025

Toto fakt myslíš vážne? 🙈🙈

sense
18. mar 2025

Vieš kde robíš chybu? Že sledujes instagram.menej sledovania iných " dokonalých" a hneď budeš mať šťastnejší zivot

lienka.7
18. mar 2025

@autorka omg🤦‍♀️ ešteže sú aj také ako ty, čo uveria vsetkemu... 🤦‍♀️

thereisabear
18. mar 2025

Však tento príspevok je jasná satira.

iwuskaaa
18. mar 2025

Ach bože 🙈. To niekto aj verí týmto rozprávkam o dokonalom živote od IG "celebritiek"?!🤭😂

ibatanecnica
18. mar 2025

Este ze tam sledujem len sutaze 😅

elzu
18. mar 2025

Vymyslene tema, protože tomu se fakt nedá věřit, ze nekdo věří supermamine z instagramu.

Strana
z4