icon

Dospelá dcéra ma ignoruje

marks2
17. aug 2017

Ahoj. môj problém je taký, že dospelá dcéra ma ignoruje, nerozpráva sa so mnou, viem o tom, že od febrára bola na SK každý mesiac no k nám prišla len v máji, lebo bola birmovnou mamou, a v júli kedy môjho muža pozvala na svoju svadbu...pozvala len jeho, ..mňa ani 2 svojich súrodencov nie...(s nami sa nerozpráva, ignoruje nás)
vec sa má tak, že vo februári sa dozvedela, že jej bratranec (rovnako starý ako ona), s ktorým vyrastala v jednom dome, dokonca chodili spolu do školy do rovnakej triedy 9rokov...čakal dieťa...ona sa preto nahnevala, a nechcela sa s nimi kontaktovať...snažila som sa jej vysvetliť, že takto sa nemôže správať,povedala som jej, že je arogantná, sebecká, a zlá keď sa nevie tešiť s nimi...a že to že sa jej nedarí otehotnieť si zaslúži,lebo sa nevie správať!!!!... ale nedala si to vysvetliť, veľmi mi vynadala...a odvtedy spolu nekomunikujeme... (ona sa s partnerom snažia o dieťa 5,5roka) ešte väčší problém nastal keď sa v máji dozvedela, že čakajú chlapca a idú mu dať meno, kt. ona chcela dať svojmu synovi (my sme o tom všetci vedeli, že ona chcela dať toto meno, lebo pred vyše 2rokmi keď čakala dieťa nám to povedala, čiže všetci to vieme, ale žiaľ o dieťa prišla a teraz je nazlostená na nás, že my sme im to nepripomenuli, že sme sa za ňu nepostavili, nebili sme sa za jej bolesť,.....ale ja som jej vysvetlila, že ja nikomu nebudem kázať aké majú dať meno....No ona si stojí za svojím, že sme ju nepodržali...
Od tej doby so mnounekomunikuje,ignoruje ma... Môjmu mužovi povedala, že problém je vo mne, lebo moja sestra sa za tohto konkrétneho bratranca (jej syna) povadila s mojou dcérou, pretože keď chodili na strednú tak ona chodila na aute svojho partnera do školy a brávala spolužiakov aj tohto bratranca a brala od nich 0,70€ za cestu....aj od tohto bratranca....a moja sestra sa s ňou o to povadila...že by ho mala brávať zadarmo.....takže mne vyčíta, že som sa nepostavila za jej bolesť za jej city...a moja sestra sa bila za syna pre 70 centov....
Nechápem čo ju na tom serie??? Veď je to len meno....a nezažila to po prvý krát....jej teta keď čakala dieťa tak sa spolu rozprávali a ona sa jej zdôverila, že raz keď bude zo svojím partnerom čakať dieťa tak mu dá meno Alex a ona o týždeň na to vyhlásila, že už našla synovi meno: Alex.......
tak nechápem prečo tak vyvádza keď sa jej to už raz stalo.....a prežila to!!!
Vyčíta mi dokoncaaj to, že keď bola na strednej v 1.ročníku blicovala, keď som to zistila tak som to sama nahlásila v škole, a vlastne som jej vybavila 4.zo správania aby sa poučila.....!!!!
Ale ako hovorím, je zlá mala by si rodičov ctiť!!! a nie ich ignorovať!! ale ako som jej už niekoľko krát povedala karma je zdarma!!
mala by navštíviť psychiatra!!!!
NO čo poviete??? čo jej mám ešte povedať aby sa dala dokopy a prestala ma ignorovať???

Strana
z5
michalajulka
17. aug 2017

Mali by ste ju silno objať a povedať, že ju ľúbite 🙂

misinka0611
17. aug 2017

Vy uz nic...

rybka16
17. aug 2017

No , úprimne, ona je možno precitlivená, ale mať za matku vás, tak sa s vami asi tiež nebudem stretávať. Povedať vlastnej dcére, že si zaslúži nemať dieťa, po ktorom túži, lebo žiarli na bratranca, to je dosť silná káva. Z toho vášho príspevku priam kričí "ja, ja, ja, ja". Skúsili ste sa zamyslieť nad tým, ako sa asi cíti? Že žiarli je normálna vec, jasné, dá sa to zvládať aj inak, ale možno keby ste do nej hneď nenahučali, aká je zlá, tak by to postupne strávila a jej postoj by sa zmenil. Nedivila by som sa, keby mala pocit, že jej nikdy nechytíte stranu, lebo z tohto príspevku to tak aj vyznieva. Každý chce podporu od rodičov a prípadná kritika sa dá povedať mierne a slušne, čo vy zjavne nezvládate. A len tak mimochodom, úctu si človek zasluhuje svojím správaním...

mysicka36
17. aug 2017

Škriepky za meno sú ...... no pre nás asi blbosť, ale ju to bolí. Za to jej ozaj netreba nadávať. A teda to s tým blicovaním a bonznutím v škole? No to bi ma maminka riadne nasrala. Mňa moja strieskala, dala nejaké tresty a napísala ospravedlnenku. Za tých pár faciek a za to že ma podržala som jej vďačná.
Asi nebude chyba len v nej.
"povedala som jej, že je arogantná, sebecká, a zlá keď sa nevie tešiť s nimi...a že to že sa jej nedarí otehotnieť si zaslúži,lebo sa nevie správať!!!!"
To vážne si toto vypustila z úst? Trochu empatie voči nej by sa ti hodilo.

tyelde
17. aug 2017

Hlavne jej prestaň nadávať aká jrme zlá, keby toto mne hovorí mama tiež zvážim či sa s ňou budem baviť... Áno, rodičia by sa mali ctiť, 3 to je vec čo sa nedá vynútiť... A chápem jej bolesť, ale nemôže predsa očakávať že už v rodine nikto nikdy neotehotnie lebo jej sa nedarí... A môžu mať v rodine aj dvaja rovnaké meno... Ja by som sa jej ospravedlnila, vysvetlila že ju chápeš a skúsila sa porozprávať nevh pochopí aj ona teba a nue nadávať jej do zlých 🙄

alexandramaria
17. aug 2017

Ty už nič nerob. Už si toho urobila dosť. Mater na pohľadanie. Daj jej pokoj, nezaslúžiš si, aby s tebou komunikovala. V podstate uvažujem, či si osoba ako ty zaslúži deti. A to vnúča, ak by sa dcére podarilo otehotnieť. Podľa mňa nie.

cottonwomen
17. aug 2017

Prestrasna situacia, tvojej dcere kazdpodane nezavidim... prides mi prilis hasteriva... a tak "riešivá"

lucik194
17. aug 2017

registracia a prvy prispevok v auguste 2017..... uhorkova sezona

deti95060810
17. aug 2017

všetci ste tam nejaký divný.... celá família. 😉
moji starí rodičia mali 28 vnúčat - a mená vnukov a vnučiek sa aj opakovali...napr. Eva, Jozef, Ján, ....a nik sa na nikoho nehneval....Veď deti nemali rovnaké priezvisko....
A k tej 4 čo si vybavila nemám slov....také niečo robí len ozaj vyšinutá osoba....
Takže aká matka - taká Katka....

ivetkab.
17. aug 2017

@marks2 vdaka Boze za moju manu aj svokru. Skuste sa nad sebou zamysliet a dceru poziadajte o odpustenie, a prehodnotte svoje reci a konanie, aby si vas mohla ctit.

luciamuzlaiova
17. aug 2017

"a že to že sa jej nedarí otehotnieť si zaslúži" akože toto dokáže povedať matka svojej dcére? Hanba nikde? Sebareflexia nikde? V prvom rade si treba nastaviť zrkadlo 😞

lienqa
17. aug 2017

Akékoľvek hádky som mala so svojou mamčou, vyvádzala som poriadne, ale nikdy mi nepovedala, že karma je zdarma a že by som mala navštíviť psychiatra.. akože príspevok od veci, meno založené očividne dnes..👎

almamicka
17. aug 2017

tak ja sa dcére vôbec nečudujem.....možno to mala urobiť už skôr.....a povedať vlastnej dcére, že si to zaslúži,???? wááááw
a to nemyslíte vážne, že ste sa za ňu nepostavili?? a viete o tom, že nejaká žena sa postavila za dieťa a bilo sa za 70 centov??? tak od takejto osoby by ste si mali zobrať aspoň štipku príkladu....
A myslím si, že nielen od nej....najskôr by ste sa mali naučiť byť matkou až potom niečo od niekoho vyžadovať.....

fleskoval
17. aug 2017

nehnevajte sa na mna ale uz radsej nerobte nic... tymto vsetkym co vy mozno povazujete za nejake hluposti , vasa dcrea to brala ako situacie kedy ma pri nej mama stat ... a vy ste sa jej otocili chrbtom.. tym ako sa sprava vam dava len najavo ze uz stratila vo vas doveru a nepotrebuje vas k zivotu lebo jej aj tak v nicom nepomozete... nikdy nepodporite .... vidi ze myslite len na to co vy ...a podla mna a bohuzial z mojich skusenosti laska matky ma byt nesebecka ... a nie dietatu podrazat nohy ...... rodicostvo nie je len porodit a odchovat dieta ale vzdy mu podrzat stranu a riesit veci spolu a nie dieta zhadzovat lebo hodnoty su take ze sa nepatri nieco bud voci rodine alebo taketo zvasty... nech sa na mna nik nehneva ale ta rodina sa otoci a chrbtom a nepomoze ked bude treba a vy jej davate rozumy ze sa tak spravat nesmie ked to tak citi nech sa tak sprava ale vy ako mama by ste si ju mali zastat ..... mali by ste zmenit pristup a podporovat ju davat jej vela lasky podpory pohladenia ... ja chapem ze generacia nasich rodicov na to zvyknuta nebola ze bola ina vychova ale niet pre dceru krajsie ako ked ju mama podporuje v akejkolvek situacii nevyuziva nie je sebecka a hlavne si ju zastane a nikdy neponizi

almamicka
17. aug 2017

a ako píše @lienqa povedať svojej dcére, že karma je zdarma??? to jej krásne prajete!!

mimi1237
17. aug 2017

Ach jaj tolko vycitiek voci vlastnej dcere a pre prkotiny 😒

nice202
17. aug 2017

Ako uprimne, nie ste prave matka roka a vobec sa vasej dcere necudujem, ze vas ignoruje.

sticker
marks2
autor
17. aug 2017

@rybka16 lenže ona si myslí, že to ako sa správa je normálne, lebo tomu bratrancovi to povedala keď prišla o dieťa...jemu jedinému sa zdôverila, a že mu to povedala že chcú mať chlapca meno Xavier a považuje to z jeho strany ako podraz...
ako sa môže takto správať veď spolu vyrastali?? tak keď oni to stihli skôr tak budú mať Xaviera a??? svet sa nezrúti....a áno nepostavím sa za ňu!!!
je dospelá tak nech si to pretrpí...je to jej život jej osud tak nech si žije!!!

marks2
autor
17. aug 2017

@mysicka36 Blicovala?? blicovala...tak si za to mala zaplatiť!

tami2014
17. aug 2017

Ake zlo z vas ide. Az sa to zle citalo.😢

simonkazga
17. aug 2017

Mať takú matku, tiež sa s ňou nerozprávam! Môžete sa za seba hanbiť!
"a že to že sa jej nedarí otehotnieť si zaslúži,lebo sa nevie správať!!!!" - toto povedať žene, ktorá sa 5,5 roka snaží neúspešne otehtonieť?! 😨 A ešte sa čudujete, že s vami nekomunikuje.

fleskoval
17. aug 2017

@marks2 prepacte ale ja sa jej nebudem divit ked vam ani nepovie ze je tehotna a neukaze ani vnuca...

emasss111
17. aug 2017

nooo ja som momentálne dosť čerstvo po potrate ☹ a dlho sme sa snažili a ideme sa snažiť opäť.....ale kebyže mne moja mama povie, že si dieťa nezaslúžim, lebo žiarlim na iných, čo dieťa majú (čo je inak podľa mňa normálne, ani ja sa momentálne nedokážem tešiť s tehuľkami alebo čerstvými mamičkami z okolia a radšej sa im vyhýbam), tak moja mama u mňa skončila!!! si uvedomujete, ako tieto slová po 5 a pol-ročnom snažení museli vašu dcéru raniť?
áno deti si majú ctiť svojich rodičov, ale platí to aj naopak ! 😠
skúste sa zamyslieť 😉
inak tu pomôže len sadnúť si spolu na kávu, ospravedlniť sa jedna druhej, pekne sa porozprávať a udobriť 👍

ipetka
17. aug 2017

@marks2 vy ste matka roka 👎🏼 vo vela vyjadreniach podobna tej mojej a tiez sa s nou nebavim. A vasej dcere sa absolutne necudujem. S vami by som nekomunikovala ani ja.

ivana11155
17. aug 2017

Vo svojom prispevku si uplne odporujete. Na jednej strane vas trapi, ze dcera vas ignoruje a na druhej ste niekolkokrat uviedla, ze je zla, ma ist na psychiatriu atd.
Ona pravdepodobne nikdy necitila, ze ju naozaj lubite, ze stojite za nou, ze vam na nej zalezi, tak vobec nechape, preco vlastne by si vas mala ctit. Vztah s nou trebalo budovat, ked bola mala a nie si ho teraz nasilu vynucovat.

cuculiatko88
17. aug 2017

@marks2 omg,ja mat taku mamu ako ste y tak s vami nekomunikujem uz od strednej skoly....otras...vy ju mate podrzat,viete ze prisla o dieta,viete ake meno chcela,mohla ste aspon nejak naznacit bratrancovi ze jej to ublizi....za blicovanie vybavit 4ku zo spravania,tak to uz je sila...co vy ste za osobu???😲,vy si nezasluzite aby vas niekto volal matka,sorry no je to tak!!!

vroni
17. aug 2017

@marks2, ak je pravda, co pises, tak tvoja dcera musi sialene zavidiet sirotam, ktore nemusia mat za mater taku kreaturu ako ty. Si jedna sebestretna, arogantna a velkohuba zenska, ktora sa snazi totalne potopit svoje uz dospele dieta. Byt tvojou dcerou, v zivote ma uz neuvidis.

ipetka
17. aug 2017

@marks2 moj nazor? na psychiatriu patrite vy, vynucujete si aby si vas ctila ale neni zaco..ako matka ste zlyhala a to je vas problem. Matka ma dieta podrzat a nie trepat mu take kraviny ze si nieco zasluzi!!!! absolutne suhlasim s vasou dcerou lebo vy ste original narusena ked toto dokazete vypustit z ust a nie nato este len pomysliet!!!! Slovom clovek zrani viac ako skutkom a podla vsetkeho ste vy uz natrepala toho dost...

mimi1237
17. aug 2017

@marks2 nechapem co si tymto prispevkom chcela docielit,aby vsetci vedeli "aka" je tvoja dcera zla ?
Asi si myslela ze ti to tu vsetci potvrdia alebo co...a ze sa za nu nepostavis ,nik ta asi nenuti stacilo by mozno kusok pochopenia z tvojej strany ,to ze sa jej nedari otehotniet a ty ako matka povies ze si to vlastne zasluzi ,no neviem ako by som reagovala ja kebyze mi toto povie mama...teta riesi nejakych 70 centov zo strednej...😖
Maaarisku
Nechaj ju zit a bud maj pre nu pochopenie a daj jej to co matka dcere davat ma alebo potom jej nestrpcuj zivot

modrava
17. aug 2017

ctit sa da len matka, ktora lubi, nepodraza, neuraza, chrani, podporuje

ucta sa neziskava buchanim do hrude "ja som matka"

Strana
z5