icon

Dostala som Porsche. Mám mať obavy?

28. máj 2024

Manzelia, 15rokov, 2 deti. Pred mesiacom som dostala novy iphone 15 a teraz dosiel muz s tym, ze zajtra si mam ist prevziat nove porsche…normalne mi chodi vselico po hlave, ani sa tesit neviem

Strana
z2
petracandle
Odpoveď bola odstránená
thirstymonk
28. máj 2024

Jasne, najlepšie riešenie je capnuť to na koňa. Opýtať sa manžela, že odkiaľ má keš a čo sa deje, to je asi zložitejšie, ne?

Tak chvíľu počkaj, naštartujem kryštalovu guľu a poviem ti.

Alebo sa len potrebuješ ukázať, že sa manželovi darí? Gratulujeme, nezávidime... 🙂

lindous
28. máj 2024

@petracandle myslím, že úplne stačí, že nejaké decká (či už vekom alebo mentálne) sa nudia a chcú sa "zabaviť" a admini nemusia nič vymýšľať a ak aj hej, verím že by si dali viac záležať😅

gribka1
28. máj 2024

A lieky ti nedoniesol?

deti95060810
28. máj 2024

tak 5 strán má dnes diskusia ohľadom zdr. stavu Fica, takže neviem či to prekonáš...😉

domka222
28. máj 2024

Dávaj si pozor,aby ti to porsche nespadlo z poličky za posteľ, alebo na hlavu. Potom ti bude po hlave behať len to

rozculena
28. máj 2024
momoftwo
28. máj 2024

Zltemu ponikovi ci ako s vola asi dosla inspiracia😄👍

vyrovnanaosoba
28. máj 2024

Ci kokos, iPhone 15 a Porsche, ja som kúpila vilu v Dubaji, ale to ešte minulý rok sa mi snívalo. 🤭

tiezjedna
28. máj 2024

ja ti to prajem!😉

elis248
28. máj 2024

Ja by som sa bála o muža či predal svoje orgány alebo čo.

nikha2809
28. máj 2024

A ja čítam že mám 15 rokov a dve deti 😂

larinka552
28. máj 2024

Skoro ako ja. Chodime spolu par rokov a pred tyzdnom prisiel za mnou partner, ze si mam vybrať kde pojdeme na stvrtu dovolenku v tomto roku, Maledivy, Seychely alebo Florida. Nestihla som sa ani spamatat a dnes dosiel, ze ide mi kupit byt. Ci chcem vo Viedni alebo v Dubaji. Uplne v riti som z toho ako nikdy. Neviem ci sa mam smiat ci plakat. Poradte, co by ste robili na mojom mieste?

marhulka13
28. máj 2024

@larinka552 mňa by urazil, prečo na mne tak šetrí. Ten môj mi kúpil celý ostrov s komplet vybavením.

katka700
28. máj 2024

To je ešte ok, počkaj kým dostaneš lietadlo a ostrov, to bude masaker 😂

larinka552
28. máj 2024

@marhulka13 ved toto. Ja rozmyslam, ze dovolenky, byt, vsetko ok, som aj rada. Ale ze mam stare 5 rocne auto preco nevidi? Dam tomu cas, ci si to uvedomi.

petracandle
28. máj 2024

@lindous to je pravda, ale to nič nemení na tom, že je to vymyslené😄 autor asi čakal pohoršené zavistlivr reakcie a nie pobavenie

kassandraa84
28. máj 2024

@deti95060810 dajte link nech pocitam.vecer 🙈👍

Modrý koník
Autor odpoveď zmazal
mandzula
28. máj 2024

@autor bojis sa, ze manzel sa "vykupuje" z nevery?

zena666
Odpoveď bola odstránená
egonsk
28. máj 2024

no asi ti chce navrhnut trojku, je len otazka ci s chlapom, alebo zenou. 😁😋🤪

autor
28. máj 2024

Jeejda. Kolko vysmechu a zloby v jednej diskusii

gribka1
28. máj 2024

Co sa čuduješ, ľudia tu majú reálne problémy a ty tu rozmýšľaš prečo ti chce darovať porsche? Keby mal milenku kúpi jej. Tak buď v kľude a užívaj. Čo chceš počuť?

vanilkovazmrzka
29. máj 2024

Ak ta to porsche velmi tazi, rada sa ho ujmem 😄

bmolko
29. máj 2024

napíš, keď ti bude chcieť zadovažiť rozum.....

katkaseiner
29. máj 2024

Ja sa v takychto diskusiach len pozastavim ci sa stazujes alebo chvalis...
mne je to šumafuk, nezavidim, len sa vzdy pozastavim...
Bojis sa nejakej nevery, ci sa bojis ze sa s niečím nelegalnym zaplietol...proste ja predpokladam ze manželia vedia o vzajomnej financnej situacii, resp. info ohladne podnikania (ci sa dari alebo nie) ...

rusalinka
29. máj 2024

Však čo? Normálne do garáže vedľa Lamborgini. Aj ja tak robím. Len pomaly ich nemám kde dávať tie autá...

gab1sol
29. máj 2024

A o čo vlastne má ísť? Čo tým chceš povedať? Nemáte na to? Preto ťa to prekvapilo?

vroni
29. máj 2024

@rusalinka, sa rozved. Čo s takým chudákom, čo ani poriadnu garáž nevie kúpiť?

Strana
z2