Dostala som Porsche. Mám mať obavy?
Manzelia, 15rokov, 2 deti. Pred mesiacom som dostala novy iphone 15 a teraz dosiel muz s tym, ze zajtra si mam ist prevziat nove porsche…normalne mi chodi vselico po hlave, ani sa tesit neviem
Jasne, najlepšie riešenie je capnuť to na koňa. Opýtať sa manžela, že odkiaľ má keš a čo sa deje, to je asi zložitejšie, ne?
Tak chvíľu počkaj, naštartujem kryštalovu guľu a poviem ti.
Alebo sa len potrebuješ ukázať, že sa manželovi darí? Gratulujeme, nezávidime... 🙂
@petracandle myslím, že úplne stačí, že nejaké decká (či už vekom alebo mentálne) sa nudia a chcú sa "zabaviť" a admini nemusia nič vymýšľať a ak aj hej, verím že by si dali viac záležať😅
A lieky ti nedoniesol?
tak 5 strán má dnes diskusia ohľadom zdr. stavu Fica, takže neviem či to prekonáš...😉
Dávaj si pozor,aby ti to porsche nespadlo z poličky za posteľ, alebo na hlavu. Potom ti bude po hlave behať len to
Zltemu ponikovi ci ako s vola asi dosla inspiracia😄👍
Ci kokos, iPhone 15 a Porsche, ja som kúpila vilu v Dubaji, ale to ešte minulý rok sa mi snívalo. 🤭
ja ti to prajem!😉
Ja by som sa bála o muža či predal svoje orgány alebo čo.
A ja čítam že mám 15 rokov a dve deti 😂
Skoro ako ja. Chodime spolu par rokov a pred tyzdnom prisiel za mnou partner, ze si mam vybrať kde pojdeme na stvrtu dovolenku v tomto roku, Maledivy, Seychely alebo Florida. Nestihla som sa ani spamatat a dnes dosiel, ze ide mi kupit byt. Ci chcem vo Viedni alebo v Dubaji. Uplne v riti som z toho ako nikdy. Neviem ci sa mam smiat ci plakat. Poradte, co by ste robili na mojom mieste?
@larinka552 mňa by urazil, prečo na mne tak šetrí. Ten môj mi kúpil celý ostrov s komplet vybavením.
To je ešte ok, počkaj kým dostaneš lietadlo a ostrov, to bude masaker 😂
@marhulka13 ved toto. Ja rozmyslam, ze dovolenky, byt, vsetko ok, som aj rada. Ale ze mam stare 5 rocne auto preco nevidi? Dam tomu cas, ci si to uvedomi.
@lindous to je pravda, ale to nič nemení na tom, že je to vymyslené😄 autor asi čakal pohoršené zavistlivr reakcie a nie pobavenie
@deti95060810 dajte link nech pocitam.vecer 🙈👍
no asi ti chce navrhnut trojku, je len otazka ci s chlapom, alebo zenou. 😁😋🤪
Jeejda. Kolko vysmechu a zloby v jednej diskusii
Co sa čuduješ, ľudia tu majú reálne problémy a ty tu rozmýšľaš prečo ti chce darovať porsche? Keby mal milenku kúpi jej. Tak buď v kľude a užívaj. Čo chceš počuť?
Ak ta to porsche velmi tazi, rada sa ho ujmem 😄
napíš, keď ti bude chcieť zadovažiť rozum.....
Ja sa v takychto diskusiach len pozastavim ci sa stazujes alebo chvalis...
mne je to šumafuk, nezavidim, len sa vzdy pozastavim...
Bojis sa nejakej nevery, ci sa bojis ze sa s niečím nelegalnym zaplietol...proste ja predpokladam ze manželia vedia o vzajomnej financnej situacii, resp. info ohladne podnikania (ci sa dari alebo nie) ...
Však čo? Normálne do garáže vedľa Lamborgini. Aj ja tak robím. Len pomaly ich nemám kde dávať tie autá...
A o čo vlastne má ísť? Čo tým chceš povedať? Nemáte na to? Preto ťa to prekvapilo?