icon

Meškal mi menzes, ale dostala som ho. Mám ísť na prehliadku?

dudus16
8. jan 2013

Ahojte dievcence, mam jeden problem a neviem ci ist ku zenskemu alebo nie. Problem je vtom ze sasnazilkujeme z MM a poslednu menstruaciu som mala 9.12. a teraz som mala dostat 5.1. a meskala mi co u mna nieje zvykom,tak som sa pomalicky zacala tesit ze sa nam podailo babenko.Vzdy mi chodila nacas alebo v predstihu ale teraz toto a dostala som ju dnes 8.1. Co myslite je to normalne ked mi nikdy nemeskavala,alebo mam radsej zajst k zenskemu?Dik za kazdu radu.

mariankamk
•
8. jan 2013

@dudus16 pockaj na 2 tyzdnove meskanie a normalne ku gyn... sem-tam sa take stane... telo si da troska oddych, vynecha ovulacia a tak sa omeska aj MS... nerob si velke starosti... gyn ta pozrie, zhodnoti situaciu a pripadne ti pichne vyvolavacku, pockas na MS a mozte sa pekne snazit dalej 🙂

martinkatinka
•
8. jan 2013

Nerob paniku, tri dni nie je veľa, aj keď ju mávaš pravidelnú..... ak budeš mať bolesti, bude krátka alebo naopak až moc silná, potom to rieš..... neber to v zlom, ale zase nie vždy treba hneď letieť k doktorovi.

typa
•
8. jan 2013

@dudus16 podla mna pojdes zbytocne k dr. Povie Ti to iste - niekedy sa ms omeska alebo prijde skor. Kedze si ju dostala,tak pravdepodobne tento mesiac tehotna nebudes a mas dalsi mesiac prilezitost.
A nesleduj sa velmi,pretoze to strasne zatazuje psychiku. Drzim palce 🙂

dudus16
autor
•
8. jan 2013

@typaďakujem za radu....praveze sa nesledujem vôbec nechávame to na náhodou ale asi sa už začnem lebo už to bude za chvíľu rok čo sa snažíme a stale nič