Dovolenka so švagrovcami sa zmenila na nočnú moru
Ahoje, nejdem si tu ani tak po radu ako skor sa vyzalovat.. muzova sestra s jej manzelom do nas uz 5 rokov hucia ze by sme mohli dat nejaku spolocnu dovolenku aspon na par dni, lebo s kazdym s rodiny chodime ( moja sestra, muzova sesternica s muzom, svokrovci) len s nimi sme ešte neboli nikde..tak reku ok tento rok sme teda suhlasili a ešte vo februari sme objednali v tatrach na 4 noci taky pobyt ze aj s detmi. Dovolenka sa konala minly tyzden od stredy do nedele sme mali zaplateny pobyt..Tesili sme sa lebo tam v okoli bolo aj dost vela atrakcii pre deti, vyslo nam aj pocasie, ze teda pochodime toho viac, hned po prichode do penzionu svagrina zahlasila ze oni su unavení z cesty ( cestovali sme hodinu) a prisli sme tam o trete..ze dnes isto nikam nepojdu len na veceru, hovorime si ok, my sme sa boli aspon s detmi prejst po okolí, svagrovci cely cas zalezeny v izbe..vysli z izby az o pol siedmej v case vecere..pri veceri sme sa dohodli ze pojdeme na druhy den na vylet do LM aj do zoo aj do toho obrateneho domceka, hned rano ako sme sa zobudili este pred ranajkai pise svagrina ze ju boli brucho a ze svagor sa tiez neciti dobre ze nikam nejdu..tak ok najedli sme sa zbalili deti do auta a vyrazili sme sami..vratime sa svagrina na izbe s detmi pytame sa kde je svagor..ze tu nedaleko ma jeho kolega mensiu chatku ze je tam spartiou tak zavolali aj jeho a isiel tam..tak volame aspon ju s detmi nech idu trosku vonku s nami,,ze nejdu lebo pocasie je o nicom..bolo pod mrakom alebo neprsalo..svagor sa vratil az ked bol cas vecere samorzejme opity jak delo...to bol stvrtok..v piatok sme chceli ist dakde na kupalisko s detmi ..volame samozrejme rano svagrovcov..nieee lebo svagrovi je zle.a svagrina ho nechce nechat sameho. ..takze nemozu ist ..tak zas sme len povzdychli zobrali nase deti ( ich deti cely cas na tablete v izbe alebo pozerali telku)..a isli sme..vratili sme sa az podvecer..svagra zase nebolo ( zas na chatke u kolegu) svagrina sama s detmi na izbe isli sme potom vsetci na veceru svagor sa vratil okolo pol noci totalne namol, vykrikoval a vyspevoval na cely penzion, klopal tam na dvere inych hosti..no proste uzas..na druhy den rano v sobotu svagrina zbalila seba aj deti, a prisla nam povedat ze jej muz je totalne rozbity po vcerajskku na posteli ze nam ho tu nechava a ide s detmi prec..ze ho mame doviest...ze ona s nim v jednom aute nepojde..svagor celu sobotu prespal..viackrat sme ho boli kontrolovat ..na druhy den rano v nedelu sme mali odchod o deviatej svagra zas nikde..nedvihal telefon, cakali sme ho tam ete v restauracii tri hodiny..volali sme svagrinej ta povedala ze ju to netrapi ze je isto na tej chatke a tam sa oziera..my sme mali ešte na nedelu vecer pozvanu navstevu lebo muz mal meniny prisli gratulovat..svagor sa potom objavil resp. dotackal brali sme ho teda do auta, ešte sme museli samozrejme za nich doplatit ubytovanie, lebo doplacalo sa az na konci, a svagrina svagrovi nechala len 20 eur..samozrejjme zatial sme peniaze od nich ešte nevideli..svagra ešte dostat doma z auta to bolo nadludsky vykon a dopratat ho na 4 poschodie bez vytahu k nim...uz nikdy nikdy s nimi nikam..
@maciatkolulu ved pise, ze 1 sedacka, najstarsi v strede a ona bola s tym najmensim (predpokladam) na tretom mieste. Nemyslim si, ze by ho iba drzala, podla mna sa normalne spolu prepasali... pokial nie je pri sebe, tak pas dociahne...
Mna by nastvalo to cakanie na svagra. Pri telefonate so svagrinou by som jej iba oznamila, ze ucet vyplacate za nich a ze mate vecer navstevu, ze ho tam nechavate... alebo isla na tu chatu a spytala sa ho, ci mieni ist s nami alebo si pojde sam, ale zase ja som papula... ale isto by som 3 hodiny necakala...
Dufam, ze si im povedala, ze su nemozni dementi... svagrina je totalne neschopna truba (a niekto ju tu lutuje? no absolkutne, mala chlapa nechat a ist sa kupat s detmi, odist sama vedela..ale ono je lahsie byt v izbe a stazovat sa), a svagor.. ani nejdem komentovat. Svagrine by som na drzovku napisala, ze jej tam chlapa nechavvam a odchadzam. Nech si to vybavia medzi sebou a nezabudnu mi poslat xxx EUR na ucet, za ubytovanie, kedze ani ucet si nevyrovnali.
Mas úžasnú trpezlivost. Ja by som ho tam nechala a nie cakala 3 hodiny. Kedze ste isli len hodinku, tak daleko to nebolo aby svagrina nevedela prist. Nie je to moj problem. Švagrinej by som poslala sms, muza tu nemas ideme domov dories si to. A vypla by som vsetky telefony. A teda uz nikdy nikdy viac s nimi.
@betulinka1 podla mňa to nie je trpezlivosť, ale hlupota a chýbajúca asertivita.
Ja budem za zlú a nechápavú,ale aký je účel diskusie?? Šli ste so švagrovcami na dovolenku. Bola to katastrofa. Viac si to tým pádom nezopakujete. A? Jedine kedy by mi týchto niekoľko strán dávalo zmysel by bolo,kebyže nemáš blízku dušu, ktorej sa vysťažuješ.
@sarain tak si potrebovala ulavit, no... ano, treba aby sa niekedy clovek len tak vyzaloval. odtoho sme tu... sem tam aj podporime autorky a uzname, ze to teda bolo na figu so svagrovcami.. aj ked oni v podsate o nic ako trosku nervov neprisli.
@maciatkolulu ty vidis ako jazdia v at ludia? Ja ked vidim tie male deti vo velkych sedackach na prednom sedadle, kvantum z nich ani nie je priputanych.. o rodicoch pomlcim... to mam pocit, ze tie pasy ani nemaju v autach... a ozraty nesmie sediet vpredu? Zaujimave...
@guiseppinka, nie, ožratý v at vpredu sedieť nemôže. Teda, môže, ale šofér riskuje svoj vodičák a rovnakú pokutu, ako by pil on sám 🤷🏼♀️ A teda nepríputané dieťa som tu ešte nevidela. Mimo istých sociálnych a spoločenských skupín v obrovských starých autách.
A k autorke: ist s dieťaťom na kolenách, tak takým rodičom beriem deti hneď a zaraz. Ozrana by som kľudne nechala hniť, kde len chce a nie ešte za neho platiť a riskovať život vlastného dieťaťa, aby som doviezla domov nejaké ozrate hovado. Švagriná si ho brala, švagriná nech si s ním poradí. Alebo riadne kopne do riti. Jej vec.
Švagriná veľmi dobre vedela,že keď sa vám nezmestilo dieťa naviac do auta,tak opitý dospelý sa zmestí určite.🤨🙃
Inak keď vedela odšoferovať domov auto,vedela tam vopchať svojho muža a vziať ho domov aj sama.
Napísať sms koľko majú zaplatiť na aké číslo účtu a viac ich nevidieť🙂dúfam, že si to užili a vám spravili len nepríjemnosti.Ved aj tvoje deti tam chceli asi tráviť voľno s ich deťmi.U nich to je asi normal
@maciatkolulu ja ich vidavam celkom dost. Uz som sa zamyslala nad tym minule, lebo rano pred nasou skolkou to je cista hruza... a teda nie su to rumuni ale aj kopec rakusanov... a este na drzovku zaparkuje na zakaze🙄 ale zase som sa nieco nove naucila😁
@vroni
@monika07142019 Sú švagrovci a švagrovci. Z jednej strany rodiny máme aj my niečo podobné. Ale peniaze sme za nich zaťiaľ neplatili. Resp. dlží mi možno do 100eur. To nerátam za tie roky.
@pribinak jj, ja by som ho tam nechala aj s nedoplatkom na ubytku a nech si poradi
@princezna_bosorka aj ja. Úplne bez problémov.
Akože toto by som nebola ochotná znášať
@maciatkolulu švagriná je drzá a ked vedela, čo je manžel zač, čo sa ťahá s inymi ľuďmi na dovolenku
Autorka bud si si toto cele vymyslela alebo ste s muzom sprosty ako kybel gitu. Priklanam sa k druhej moznosti. Tak vy ste radsej ohrozili zivot svojich deti a vas kvoli ozratemu chlapovi? 4 ste sedeli vzadu, co znamena, deti boli bez autosedaciek, min jeden z vas nepriputany? Toto ste fakt dovolili? A co ze ste isli 70, zabit sa mozete aj pri 50 km rychlosti. Dakujte bohu, ze sa vam nic nestalo a svagrinu s tym ozranom by som vyskrtla zo svojho zivota.
@maciatkolulu oznámila s odišla s to je ako ok? Bol to risk, ja by som ho tam nechala, ani by ma nehlo, aby som ho brala

Wau, akože na mieste tvojich,,švagrovcov,, sa vám ani na oči neukážem čo by ma hanba fackovala 🤣