icon

Drahé dary od frajera

zuzulik1234
14. jan 2015

Co by ste si mysleli, keby vam chlap po ani nie trojdnovej znamosti kupoval drahe dary, bol na vas az prehnane dobry,starostlivy,nosil vam ranajky do postele a podobne? O sex nejde, lebo to uz dostal. Podotykam,ze ten chlap moze mat kazdu,dobre vyzera a je velmi spolocensky, pan dokonaly....Ona slovenka, on rakusan. Ona pochadza z chudobnych pomerov, on ma penazi dost. Jazyk je problem,ona nehovori dobre nemecky. Nepride vam to trochu divne?

cackaa
14. jan 2015

Tak tomuto sa dnes hovorí, že "kamarát s výhodami". To som sa dozvedela minulý rok od mladučkej slečny, že takto to terazky funguje. Inak by sme asi nestretali tie nahodené blondínky v obrovských autách a vo vysokých čižmách, aj keď je vonku 30 stupňov a s obrovskými okulármi aj keď sa zvečerieva.

mawka
14. jan 2015

je to kazdeho osobna vec. poznam xy skromnych chlapcov, ktori boli super, netlacili do sexu a po svadbe sa z nich stali hovada a poznam aj xy chlapov, ktorych ohovarali, ze si kupuju zeny a maju xy rocne manzelstva a spokojne su obe strany. tu mame narodny sport zavist a je velmi tazke predychat, ze kamoska dostala za skvely sex mozno hodinky za 300 a moj manzel ma pretahuje pol storocia a da mi akurat hovno. presne o toto tu ide.
nech si robi kazdy kto chce, co chce.

a co sa tyka bordelov, tam sa uz nerobi nabor, tam chodia mlade dievcata aj same uz...

dollynkaa
14. jan 2015

@zuzulik1234 nech je len rada kym nosi darceky 😀

lenkaa33
14. jan 2015

@zuzulik1234 super, nech je rada. chalan ma dost penazi, je namotany, zalubeny, tak pre neho to nic nie je a jej to urobi radost. aspon zazije romantiku dievca - ranajky do postele, darcek. tak to ma byt. aspon jej ukaze ako by sa muzi mali pozorne spravat. 😝

maly_konik
14. jan 2015

Mne to pripadá ako výstražný signál - pozor na manipulátora.... oni na začiatku robia všetko možné-nemožné, aby ženu získali a po pár mesiacoch sa ukáže..

ale možno krivdíme. Možno má fakt úžasnú výchovu.... keby tak človek vedel predvídať 😔

cecilia68
14. jan 2015

@henikav Knižku? pobavila si ma 🙂 Myslím, že dotyčná ani nevie, čo to kniha je 🙂 🙂 🙂

zita19
14. jan 2015

@liana111 pri podpaplonovych radovánkach vela kecat netreba a Danke shon sa uz naucila 😉

cecilia68
14. jan 2015

@zita19 Neviem, či mi to nezmažú, ale mladá možno ovláda dokonalý orál a starý sa z toho doteraz nejako nevie spamätať 🤐

vroni
14. jan 2015

Jezisi, mal jej dat po papuli, aby hned vedela, ze je to ten pravy!!! Ak je pozorny, nosi darceky ci ranajky do postele, je hned podozrivy, tak sa predsa baby nenamotavaju...

zita19
14. jan 2015

@cecilia68 ja by som chcela vediet akej vekovej kategorie su ucastnici tohto barteloveho obchodu... 😀 😀

mala_hobitka
14. jan 2015

@zuzulik1234 Ked je nieco prilis dobre aby to bola pravda, tak to pravda nebude.

Chlapik evidentne nie co chce, mozno dieta, mozno zenu, ktoru rychlo ovladne alebo cokolvek ine. Ked vtacka lapaju pekne mu spievaju. Urcite ma nejake umysly ktore jej aktualne teda hovorit nebude.

cecilia68
14. jan 2015

@vroni No veď typický Slováčisko, neee? Z nejakej Hornej-Dolnej....príde domov rovno z krčmy , dá starej preventívne 2-3 po papuli, nareže deťom a pekný deň je za nami 😀

vroni
14. jan 2015

@cecilia68,ved to, on nie je Slovak, nevie sa chovat, ze dary! Fuj! To ma urcite nieco za lubom, normalny chlap predsa ziadne dary zene davat nebude. 🙄

decode
14. jan 2015

Nový televízny seriál nie ? 😀

cecilia68
14. jan 2015

@vroni prepáč, ja som nejako opomenula, že je to Nemčúrisko ☹

preshibana
14. jan 2015

Usmevne, ze je tato diskusia v kategorii Rodinne problemy 🙂
Mala som nejako podvedome zafixovane, ze na MK sa riesia stale nejake "ovulky" a "tehulky" 😀 a vidim, ze tu uz z toho vznika pomaly, no isto nieco, ako centrum riesenia etickych problemov ludstva a napravania si pokrceneho ega.... 🙂
@zuzulik1234 Ty si ta obdarovana neznala nemciny a chces sa v niecom uistit, ci ide o kamosku a ty nevies, ci jej skor zavidiet darceky alebo "rozmlouvat" nerovny vztah s roztopasnym Hansom ? 😉

cecilia68
14. jan 2015

@preshibana ale veď aj sranda musí byť, nie len stále "ovulky" a "tehulky" 🙂 Ja som sa napríklad celkom slušne pobavila 🙂

vroni
15. jan 2015

@cecilia68, neee, nie je, je Rakusan (za taky to omyl by som uz mala doma rozvodove papiere, to je vazna vec 😀) Ale az babu vezme kamsi na veceru, uz bude uplne jasny, urcite sa zobudi az kdesi vo venezuelskom bordeli alebo tak.

moonlight1210
15. jan 2015

No, bud je do nej blazon, alebo je to novodoby pygmalion alebo dievca za nejaku dobu zisti, ze tie dary neboli len tak. Takto z kraja po par dnoch sa to presne povedat neda.

mawka
15. jan 2015

@vroni zase na druhej strane, nie je sa co cudovat. s nasimi platmi da chlap zenskej peniaze na splatku hypoteky, pripadne jej kupi za 5 eur nejaku bizuteriu. samozrejme taky rakusan aj ked vyvali 300 za tie hodinky napriklad, co to pre neho je, ze? ak je zarabajuci, tak to je pre neho ako pre nasich ta 5 e bizuteria, ak je dochodca, tak ma bohovy dochodok a este maju aj kopec prachov nasporenych. nepride mi to divne. dve rozdielne ekonomiky. to ako v nemecku, ked mi dedko da 20 e na kavu 🙂 ze sak to su drobne, mi hovori. nuz pre neho drobne na kavu, na slovensku ze UUUHA.
kopec bab je vydatych v rakusku, v nemecku s helmutmi a hansami a su v pohode. neviem, co je na tom divne. a minimalne teda starsi pani su stara dobra skola a vedia ako sa spravat k zene. kym u nas na rande pride chlap s utrhnutym kvetom, pripadne kytickou z lidla za 1,99 tak vonku chlap pride s 50 e kyticou a je to u neho bezny standard. a tu sa z toho robi halo.
nech si kocka uzije, nie? 🙂 😝 😀 ktorej by sa to nepacilo?
@zuzulik1234

jana_eyre
15. jan 2015

mala som raz takeho frajera, ktory bol hned od zaciatku takyto prehnany.. nemam to rada a mala som odzaciatku dojem ze tym nieco sleduje.. neviem ci tym nieco sledoval, lebo to nestihol dokoncit.. 😉

mawka
15. jan 2015

@jana_eyre su ludia, ktori sa potrebuju rozdavat a nemusia tym nic sledovat. tiez som taka kedysi bola, ale nestretla som sa s pochopenim. u nas to v ludoch vyvolava nedoveru, nieco zvlastne, divne, ze niekto chce niekoho len tak obdarovat - a ked na to ma, tak je to vo vacsej miere.
u nas sa to spaja s tym, ze CHCES ODO MNA NIECO, KED MI NIECO DAVAS? smutne.
na jednej strane sa tu zeny stazuju, ze sa chlapi nevedia spravat. ked sa vedia spravat, tak je zle, lebo to prehanaju. ked to neprehanaju, je zle, lebo to neprehanaju. proste vychadza z toho to, ze my zeny nevieme. nikdy nevieme, co naozaj chceme 😀

lucianka222
15. jan 2015

Mna skor zaraza ten sex dostal po trojdnovej znamosti....Ani nie tak tie dary. Ma na to a chce obdarovat niekoho na kom mu zalezi... Nemusi tym nic sledovat, ked na to ma...

natalym
15. jan 2015

@lucianka222 Prečo? Preskočila iskra a?
Divné je to, že zakladateľka sa týmto vôbec zaoberá. Je to každého osobná vec s kým spáva a prečo a začo.

vroni
15. jan 2015

@mawka, asi tak. Tie standardy su trochu posunute, isteze je to individualne, aj tu su burani, co si myslia, ze sa z ich statnej prislusnosti pototo, ale to su skor vynimky. Zda sa mi uplne normalne a bezne, ze sa chlap ukazuje zo zaciatku vztahu zo svojej najlepsej stranky (zena koniec-koncov tiez), filozoficke debaty s nou viest nemoze, zeby ohuril inteligenciou (nevie dobre jazyk), tak ohuruje darmi. Tak nech im to co najdlhsie vydrzi...

mawka
15. jan 2015

@lucianka222 co je na tom? nech si kazdy sexuje kedy chce. moj ex ma dobijal 9 mesiacov, kym som mu dala a zacal nejaky vztah a skoncilo to rozvodom aj tak. moj posledny priatel, tomu som dala na prvom rande, lebo chemia zafungovala a boli sme spolu 4 roky. takze a neda povedat, ci vztah vydrzi po sexe na prvom rande alebo po takmer roku.
dospeli ludia nech si robia co chcu a hlavne nech neriesia niekoho ineho. tiez mam znamu, ktora o kazdom chlapovi vyhlasuje, ze je kkt a to len preto, ze je sklamana a robi prostitutku na private. podla svojej prace hadze vsetkych chlapov do jedneho vreca a nam kazdeho vyhovara. nasa spolocna znama sa spoznala s jednym, sympos, v baliku, tiez nesetri a tato hned odhovara a znechucuje. a preco? zavist, vlastna frustracia? kazdeho vec. a keby im to aj nevyslo, ale co, uzili si, urcita cast zivota, bolo tejto druhej dobre a ide sa dalej.
nechapem, preco sa vsetci pohorsuju.

nuvaring
15. jan 2015

lucianka222....nemá ťa čo zarážať, takto to naozaj dnes funguje....predpokladám, že ste tu väčšinou mamičky starajúce sa o deti a domácnosť s mužom, ktorý vám občas ide na nervy, ale v manželstvách, čiže ťažko poznáte realitu nezadaných, rozvedených ľudí hlavne po 30-tke....každý je nejakým spôsobom "popálený" predchádzajúcim vzťahom, čiže dohoda na pokeci, padnu sympatie naživo a ide sa na to....nič, len potreba a zväčša ten muž platí, alebo dáva proste "všimné...normálka...prečo by to malo byť zadara ked je jasné o čo ide a vzťah z toho nikdy nebude? (aj ked občas sa stane)

stanulienkat
15. jan 2015

A ako kde je problem? Okrem par zavistliviek a frustrovanych bab,ja tu problem nevidim. Vidim,ze tu vadi babam aj ked blondina vo velkom aute a v luxusnych cizmickach. No a,nech sa ma dobre.

mawka
15. jan 2015

@stanulienkat presne tak. cista zavist.

jana_eyre
15. jan 2015

@mawka to co naozaj chceme je fakt ze vela krat nevieme.. ale ja dodnes nemam rada prehnane dokazy lasky - ani moj muz taky nie je.. som prakticky clovek, nemam rada zbytocnosti, drahe veci a sperky.. nemam ani rada ak clovek plytva slovami ako "lubim ta", pretoze ak je to vyrieknute milion krat a prilis skoro, neviem tomu verit..

na muzov sa ja konkretne nestazujem, doma mam takeho aky mi vyhovuje a ostatni sa ma netykaju.. a vobec aj tak je kazdy iny.. 😉