Dar pre učiteľky v jasliach. Je povinný?
Ahojte, v jasličkách budú mat o týždeň koniec školského roka. Pani učiteliek je tam celkovo 7, plus jedna brigádne ako študentka. Syn pokračuje ako jasličkár ďalej od septembra. Ja momentálne nemám finančné možnosti na obdarovanie každej pani učiteľky, a preto som sa chcela spýtať, či je to príliš divné, ak neprinesiem žiadny dar. Neviem ani nič vyrábať, handmade myslím, rozmýšľala som že kazdej prinesiem aspoň ružu, ale aj tá stojí 5€ a dokopy by to bola pre mňa príliš veľká čiastka. Nechcem aj si mysleli že som nevďačná, synovi sa krásne venujú, na jeho narodeniny som naškriabala nejaké peniaze a spravila som detičkám take balíčky s maškrtami, no teraz mi to fakt nevychádza :(
Vôbec sa tým netráp. Nie je vôbec divné ak nič neprinesieš . Divné je z pozície učiteľky očakávať dary. Ak ale nechceš prísť s prázdnymi rukami, kúp jednu bonboniéru a hotovo.
@anonym_autor kúp im niečo ako Marlenku, dajú si v práci ku káve. Nikto nečaká, že budeš 7 zamestnancov nosiť dary.
Začína to v jasliach a končí v pohrebnej službe.
Ľudia,už sa spamätajte! Všetci sú predsa platení za svoju prácu!
Ach,zmýlila som sa,začína to pôrodom😨
nedavaj nic.. podakuj sa a to staci .. davat darz co i len cokolady nieje povinne a ani ta neukamenuju ak nedas..aj tak si nepamataju kto i co kedy dal ci nedal... davas im kazdy den to najcennejsie co mas a to im musi stacit
Začína to v jasliach a končí v pohrebnej službe.
Ľudia,už sa spamätajte! Všetci sú predsa platení za svoju prácu!
Ach,zmýlila som sa,začína to pôrodom😨
@anonym_b2baa9 zacina to este pred porodom .. rozne kontroly etc-aj tam avaju "vsimne"
@anonym_autor Prosim ta, kolko tam jevdeti, ze je tam 7 uciteliek plus brigadnicka? A ako funguju? To ma syn kazdy den inu opatrovatelku?

@anonym_autor 1 velky dezert. Podelia sa