Druhý rozvod: Ako reaguje okolie?
Je tu nejaka zena co je 2x rozvedena? Ako to vnima okolie...? A ty sama? Chces byt este v zivote s nejakym chlapom? Resp ak si mlada.
@retatka presne tak. napísala si to perfektne. a môže žena aj sama s dieťaťom žiť plnohodnotný život, pokiaľ je šikovná schopná. z môjho syna som vychovala múdreho lekára. ja som skončila popri zamestnaní VŠ. nikdy som nebola finančne závislá na chlapovi, aj keď ma to stálo zdravie, žiaľ. ale myslím, že lepší žiadny chlap po boku, ako zlý. samozrejme, najlepšie dobrý 😉 ale keď nie je, tak sa treba zariadiť aj sama, vážiť si svoj život a deti aby netrpeli. moje porekadlo: všetko sa dá, keď sa chce. a španielske príslovie hovorí, mejor solo que mal acompañado. radšej sám, ako v zlej spoločnosti.
@zmrzlinka8 ono pekne sa o tom pise.. ale realita je asi ina.. aj napriek tomu ze ma ludia poznali kopec ma odsudili ze som sa rozviedla a kopec inych ostali v kontakte s ex a mne ani neodzdravia a pri tom on ma cely nas vztah od zaciatku podvadzal.
A čo,že ťa odsudili? Tvoj život závisí od ostatných ľudí a od ex?
realita je taká, ako som napísala, keďže som ju prežila.
nevšímaj si ľudí, ktorí ťa odsudzujú, oni nežijú tvoj život.
@koniarova no to ze proste clovek ma 36 a nema ziadnych dlhodobych kamaratov znamych lebo kazdy sa sprava akoby bol rozvod vrazda alebo co..to ma dost mrzi...
@zmrzlinka8 ale to ze ty si to zazila neznamena ze je to realita vsetkych. Ja som zazila nieco ine a mam inu realitu. Jasne ze ich neriesim len mi je luto ze kazdy sa zachoval tak akoby sa to nikomu nemohlo stat.. proste ja som ta vadna lebo ja som sa rozviedla.
@drago12587 neuveriteľné cocotiny trepeš. 🤣🤣👍
autorka, záleží na tebe, ako sa k situácii postavíš, či sa v nej budeš ďalej utápať a ľutovať, alebo ju budeš riešiť, vezmeš svoj život do vlastných rúk a vykašleš sa na to, čo si iní myslia. nevsimaj si ich. tvoj život je o tebe. ty budeš na sklonku života rekapitulovať svoj život. musíš sa naučiť, že je jedno, čo si kto o tebe pomyslí. áno, nie je príjemné to počúvať, ale musis sa naučiť si to nepripúšťať. tí ľudia nezažili to, čo ty, tak to chápu po svojom. ty si už ďalej, tak maj nadhľad. ja blahosklonne chápem aj tých, čo odsudzujú, lebo si tým neprešli, tak nevedia, čo činia. ale nepripustím si blbé reči k telu, keďže viem, aká je pravda.
a určite život nekončí len preto, že si žena pustí 2 nesprávnych ľudí do života. a preto by nemala dať šancu niekomu tretiemu, ak by bol normálny a dobrý? človek potrebuje lásku.
@zmrzlinka8 len uz by som sa nevydávala 😁
Človek, ktory kladie väčší dôraz na formu (byť vydatá) ako na obsah (chlap ma podvádza), mi urobí službu,keď z môjho života odíde. Patrí to do kategórie smeti sa vyniesli samé. Nepotrebujem okolo seba bandu pokrytcov, ktorí mi i tak v živote pomocnú ruku nepodajú. Prestaň dookola riešiť, čo si pomyslí okolie. Okolie nežije tvoj život a okrem toho, že si objekt na ohováranie, vôbec ich nezaujímas. Zbavila si sa jedného (či vlastne dvoch) toxických ľudí vo svojom zivote, urob to aj s tým zvyškom. A ani žiadosť o rozvod nemusíš podávať. A nájdi si ľudí, ktorých priťahuje tvoja osobnosť a nie status. To je realita. Aj keď uznávam, že niekedy na dedine či v malom meste môže obsahovať nutnosť presťahovanie sa, niekde je hlas bezmozgových pokrytcov prisilný.
Nerieš okolie. Väčšina sú to zakomplexovane, závistlive jedince co sa radi priživuju na nešťastí druhých, lebo oni sami si nevedia spraviť poriadok vo vlastnom dome😉. Spoločni priatelia detto, chytajú stranu tomu z ktorého môžu niečo ešte mat. Nájdi si nový okruh známych. To časom príde.
@maciatkolulu prečo ? Trafil so do čierneho ? :D ... Tvoje dni už su fuč, chlapi nehcu 3x rozvedene 40 ročne handry
@drago12587 mne je fuk,čo chcú promitivi ako ty. To je jasne asi každému😉. Môj manžel ťa pozdravuje,že si máš ísť honit ego na nejakú sex zoznamku....